40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Remélem egyszer majd a kalózos hátlapot is így emlegetik majd (nyilván nem, de jó lenne), nekem az volt az elsö. -
18-14 között ingázom, de full saját dekk, persze hiányos, mint a franc, de legalább van még miért küzdeni.
Egyébként nem csak a rankedből áll a játék. Az aréna is hiába rng, azért ha meglátsz egy 3/4 korábbi hátlapot lehetnek sejtéseid, hogy nem egy full kezdővel fogsz meccsezni.
Miért ne jelentene valamit egy piros hátlap? Hány olyan lehet, aki akkor belépett megszerezte, kihagyott laza 1 évet, majd most újra itt van. Hát nem hiszem, hogy sok, főleg annak alapján nem, ahogy egy piros hátlapos játszik... u.e. igaz az arany hősre se. Itt vagy pl. te is, akinek arany priest-je van... biztos béna kezdő vagy és csak bemákoltad az 500 wint. (Lófaxt :-D)
Ha jól tudom Pio meg legend is volt már, biztos ő is csak bemákolta és semmit nem jelent, hogy megvan neki az a hátlap... (Neeeem :-) -
Én meg ezt magyarázom a kezdetek óta, hogy a hátlap semmit nem jelent. Mondjuk nem tudom te hol tartasz rankeden de lehet az az oka a megállapításodnak, hogy nem jutottál el elég messzire. Piros hátlapos embert meg ezer éve nem láttam, mindenki a legújabbat, a zöldet meg a legendaryt használja, ja meg a tököset. -
Nem ezt írtam. Ha piros hátlapos, akkor igen nagy eséllyel egy tapasztalt/jó játékossal állsz szemben. Ennyi a történet. -
Akkor a piros hátlap a mágikus hátlap ami a jó játékosok ismérve. (szerintem nem :)) Holnaptól már 2 piros hátlap lesz :)
Ha már hátlap, nekem az a hátlap tetszik igazán, amit Amazék kaptak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.28. 10:03:06 -
Nekem is van de annyira nekem nem tetszik. -
Nekem is az a tapasztalatom, hogy a piros hátlapos player:
a, Soha nem bunkó.
b, Soha nem húzza az időt.
c, Rutinosan, lendületesen játszik.
d, Kihívás ellenük menni.
e, Általában olyan dekkel megy, mely csak nyomokban netdekk és saját ötletekkel van felturbózva. Jó látni ilyeneket! -
Próbáld ki! Nekem van egy saját pirate/olajos keverékem és baromi fun vele játszani :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.02.28. 08:09:38 -
Az a baj, hogy a control wari csak akkor igazán ütős, ha a szokásos lapjain kívül ott van nála egy valag legendary. Az meg úgy már elég húzós költség. Mondjuk priestemmel a legjobb meccseket ellene szoktam nyomni, általában le is verem, de elhúzódó topdekkelős meccsek, ahol egyetlen hiba és vége.
A héten visszajött jó pár klasszikus hunter build, sokszor mentem ellenük. Viszont ebben a metában én nem tudom komolyan gondolják-e, mert egyrészt szinte bármivel voltam elvertem (priest-el egyenesen aláztam), másrészt annyira tudod, hogy mit fog kitenni, hogy már eleve ez okozza a vesztét. Szinte körről körre 90%-os valószínűséggel megmondod mit tesz ki.
Mechmage-ek viszont még laza 70%-os arányban a porba aláznak... ez van, olyan nincs, hogy egy dekk build minden ellen jó. -
Zozo0122 #11740 Na jó...ezt nézzétek meg 6:00-tól 

-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #11738 ha lesz 2 prepem streamelem a bénázásom vele :D -
Ez az olajos rugó ááá kész, annyira gáz ,hogy kézből játszik és hiába tudod ,hogy mit fog csinálni nem tudsz mit kezdeni ellene, mert ha nem raksz ki lényt nem nyerhetsz, ha meg kirakod leszedi. Priestnek nem is nagyon tudok most rosszabb meccset, handlockot leszámítva. Most nézem a trackert 2 meccset játszottam rogue ellen mióta újra rendesen futtatom és egyiket sem nyertem meg, pala szintén ugyanez :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.27. 23:11:52 -
csoszi87 #11736 Ismerem.
Mondjuk én a 2. nagy freezmage invázónál tudtam csak építeni 1 életképest, nyár elején.
Akkor is jó volt, de nagyon oda kellett figyelni.
Wari és hunter ellen (flare) fölösleges volt időt patarolni.
Pap, és pala ellen nagyon ki kellett számolni a sebzést, és a dudu se volt könnyű. -
Most én is. :) -
én a legelső hátlapot használom, tehát most kezdtem
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
csoszi87 #11732 De jó is volt...
Olyan szép volt az élet fagyos jankával.
Aztán egyre több lett a hunter... -
A hátlap nem jelent semmit. -
Zozo0122 #11730 Amit te csinálsz, az babona, amit én mondok az gyakorlatias megállapítás :) -
Hát nekem momentán semmit nem jelent kinek milyen a hátlapja, az enyémet van, hogy meccs közben is átváltom, hátha jobban jön a lap :) -
Zozo0122 #11728 Hátlap-fetisizmus hát szakadok :D Nem tudom eldönteni, hogy troll vagy, hogy néha belekötsz emberekbe, vagy ez valami kényszeres viselkedés nálad? 10-ből 9 játékos akinek piros hátlapja van tud valamit, már csak azért is mert rohadt régóta játszik. Elismerem, hogy van aki azóta párszor lépett csak be, de a többség azért végigjátszott minden szezont. Akinek meg legend hátlapja van, azt hadd ne ragozzam, de annyit azért mondok: biztos lehetsz benne, hogy jobb nálad és nálam, legalább abban az egy paklitípusban, amivel az utolsó 4-5 rankot lenyomta. Hogy a jófrancba jutottunk ide attól, hogy elcsodálkoztam azon, hogy egy 1 éves paklit még mindig folyamatosan játszanak? Nem az új fajta zooról volt szó, hanem az egyik legrégebbi típusról, arról, amelyikben van Void Terror. De visszatérve, ragozhatjátok itt amíg akarjátok, lefogadom, hogy ha piros hátlapos, legend hátlapos, vagy golden ellenféllel találkoztok, akkor azért a ti szemetek is felcsillan, hogy na ez szinte biztosan jó meccs lesz, és jobban odafigyeltek mint egyébként. A piros hátlapos azért lényeges, mert valószínűleg már a reset előtt is tolta ezerrel. A legend azért, mert mégiscsak legend, lehet, hogy egyszer régen zooval felment legendig, a többi paklival meg egy rakás szar, de én azért figyelek a lépéseimre. A golden hero meg biztos, hogy azzal az adott classal jól tolja, mégiscsak 500x nyert már vele legalább. Előfordulhat, hogy egy buta játékos, és csak rengeteget játszik, de megint csak ez a ritka. Nem veszek félvállról egy ellenfelet, főleg ha van valami ami mutatja ha nem is a skilljét, de a tapasztalatát. A hátlapok erre tökéletesek. A naxxos hátlapot azért nem említettem, mert sokan netről néznek hozzá paklit, én egyet se néztem ezért büszkén játszok azzal most, mert nekem nehéz volt a heroic mód. Amúgy semmi baj azzal, ha netről nézel megoldást, mivel az SINGLE játékmód, azt csinálsz amit akarsz, nem rontod vele más játékát. Csak emiatt nem említettem meg az előbb a naxxos hátlapot. Viszont én az új szezonos hátlapra le fogom cserélni, mert az is PIROS mint a Ferrari :) -
Ha piros akkor tuti jó, mert a Ferrari is piros többnyire :) -
Attól ,hogy van piros hátlapja még lehet, hogy most próbálja a zoo-t vagy pont a 3 manás küldetése van. -
1Darton1 #11725 Ez a hátlap-fetisizmus is felettébb gyanús. Biztos az autók színéből is messzemenő következtetéseket tudsz levonni a tulajdonosukról. -
1Darton1 #11724 Biztos te is reptilián vagy, és azért lepődsz meg teljesen mindennapos dolgokon.
Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2015.02.27. 20:14:52 -
Zozo0122 #11723 Semmi. Bár hozzátenném, hogy 3 zoo jött, abból egy piros hátlapos, 1 legend és egy zöld. Nem ma kezdték. -
Negritis #11722 mi van ha most kezdte és ahhoz van lapja? -
Zozo0122 #11721 Nem zavar a zoo se. Csak meglep, hogy van egy réteg ami még mindig azt tolja. Gyakran elcsodálkozok az emberek monotonitástűrésén, főleg úgy, hogy én mindent nagyon hamar elunok. (Természetesen ez a helyes, az hogy valaki nem így csinálja nekem megemészthetetlen és helytelen
)
-
Negritis #11720 handlock, control wari, control priest, ramp druid, token druid mind létezik a játék eleje óta
az nem zavar hogy ezt is használják? -
Szard le, mondd ki!
-
Zozo0122 #11718 Bocs srácok, én ilyen vagyok. Mindenbe mindig beleszólok, ha nekem nem tetszik. Például az utcán, ha egy ember öltözéke nekem nem tetszik lerángatom róla, mert szarul áll neki. (szerintem) Ha egy üzletben látok srácokat játszani a kiállított konzolokkal mindig odamegyek és elkezdem sorolni a hibáikat és hogy mennyire szarul játszanak és hogy ezt meg azt nem úgy kell. Tegnap fél órát álltam egy boltban a kasszánál soroltam az embereknek, hogy melyik étel miért nem jó nekik, és hogy szerintem mit kéne vásárolniuk. Ha valakinek ez nem tetszett, még nekem állt feljebb. Nehogy már...én tanácsot adnék neki, ő meg visszautasítja?
Úristen, dehogy. Csak megjegyeztem, hogy egy a játék elejétől létező paklit még mindig milyen sok ember használ aktívan, egyszerű megállapítás volt :) -
Negritis #11717 gvg előtt pont előkerült megint :D
mikor az amcsi versenyt egy sárga azzal nyerte meg :D
de annak hátránya hogy a priest necces és a control wari kb esélytelen neki
és most megint előkerültek azok is
túl sok és sokféle deck van most, hogy fixen lehessen 1 fajtával haladni
így viszont a zoo/hunter/mech deckek működnek mert "gyorsak" a meccsek és akkor egy 50%os winrate is elég lehet -
Én utoljára akkor játszottam "aktívabban", amikor a Freezemage volt a divat. Az régen volt már nem?
-
Zozo0122 #11715 Igen. -
Negritis #11714 meg vannak az előnyei és van aki élvezi is a játékot vele
SŐT van aki hunterrel is szeret játszani mert PÖRGŐS és kikapcsolja
tudod egy JÁTÉK lényege a szórakozás aminél ugye a SIKERélmény fontos faktor és ahhoz ugye fontos
ha az embernek van 1 órája játszani és nincs kedve agyalni a fárasztó meló után akkor bizony jól esik hunterezni/zoozni -
1Darton1 #11713 Te mindig meg akarod mondani másoknak, hogy mit élvezzenek? -
Zozo0122 #11712 Rank 10 tele van zooval :D Van aki még egy év után élvezi ezt a decket, hát kész :D -
40 packs or RIOT! :DDDDDDD -
Nyissál 7-et és akkor jut is, marad is. :) Nekem 95 van és én is nyitnék 30-at.