Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Meg egy Millhouse is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nekem volt 3 db palás küldim, mondom nem ülök rajta tovább lenyomom

hát a control palámba elférne sylvanas meg tyrion 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ragid nincs? mer én azt raknám bele, de az earth ele is ülne sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Devv
Akkor végignyálazom normalon is. De ha nem, jön a boar és büntet! 😛
Shep
Millhouse 😄

Komolyra fordítva én A. Commandert raknám vagy Loathebet

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Üdv, lenne kérdésem:
Mi legyen leeroy helyett a 30. lap?
Betörtem, mert kellett az 1600 dust, és ezen a deckken gondolkodok mi helyettesíthetné. Az új Leeroyyal is csak 12-t tudtam volna sebezni max.
Charge-ra ott a Rocketeer 10 manna 15 sebzés az Ancestral Spirittel, vagy amit jobbnak érzek, Argent Commander 10 manna 12 sebzés, de ha tradelni kellene, fent is marad a boardon.
De gondolkodok még: Yeti, Maexxna, Sunwalker, vagy Earth Elemental. De bármilyen ötlet jöhet.
Kép a bojler alatt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Shep
hearthpwn-en szépen elmentegeted, amúgy nem marad más csak a bontás. Blizzard válasza a miért nincs több helyre az volt, hogy miért akarnál 9-től több paklit, egyszerre úgysem használod mindet.

Tinman
Pedig 100%, hogy kapsz érte, kifejezetten emlékszem rá... és persze expertért is jár u.e.

Kérdésem lenne!

Hogy lehet elmenteni egy decket? Mert az most komoly, hogy van pl. egy PvP-re kihegyezett összeállításom, és akarok adott kaszttal egy másikat, akkor a már meglévőt kell szétbontanom??? Ne már! Írjam fel cetlire vagy mi a megoldás? :-/
(Mindegyik kasztnak van már 1 deckje és nem szeretném egyiket sem szétbarmolni.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Akkor még jó napod is van, általában 4. körben már jön 😊

Devv
Az acsik között nincs olyan, hogy minden könnyű AI elveréséért kapsz 100 aranyat.
Tinman
Bizony!

100 G + 100 G

Na meg 100 G az alap pakli összeszórásáért is jár, ha minden kaszttal megvan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jah igen, ha hunterrel vagy... na de ha nem? Sajna nem azzal voltam :-/

Annyit hozzátennék, hogy emlékeim szerint jár némi pénzmag mind a könnyű, mint a nehéz gépi ellenfelek kesztyűbe dudáltatásáért, szóval minimum 1 alkalommal érdemes őket abajgatni.
Az ám az igazi boar-control, he-he... 😊
Devv
Grat!
(Hunter's Mark-al leveszem a nagy dög életét 1-re, a Boar 1/1 jön és üt!)
Tinman
Öööö... bevallom ezt most nem értem.

Wing 2-1 boss: Priest-el elsőre a földbe döngöltem :-)

Devv
Az én Stonetusk Boar-om Mountain Giant-okat meg Alexstrasza-kat reggelizik... 😊
Tinman
'sza meg ám, de tényleg! Mountain Giant mekkora egy mocsok cheat kártya???

6-os manánál lazán kivágta az ellen én meg stroke-ban elhunytam. (Én kezdtem tehát neki +1 mana kártya, meg persze extra kártyát is kapott). Vicc.

Amúgy 780 Goldom van végre, megyek most már veszek Wing2-öt :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.29. 17:49:20

Shep
Mert teher alatt nő a pálma. Én is casualban nyomtam fel a hirókat 10-ig, mit bohóckodjak a gép ellen.

Devv
Ki lehet nyomni a napi küldit és akkor ad másikat. Warriort adott és azzal megcsináltam. Amúgy AI ellen nyomtam a druidot és meglett a 10. szint, már csak az volt vissza. Na de most nem bírom ki, bontok egyet 😊
qetuol
először inkább AI ellen kellene menni, amíg minden herot 10-es szintig viszel. minek mész casualba, amikor még a basic lapjaid sincsenek meg, persze hogy jól elvernek..

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

😞

Zickler
"No longer attainable following the game's release, 2014-03-11."

Battletag: Muhee#2716

várjuk meg mit mond olyan aki azóta próbálta, ez elég régi "info" azért

Shep
Ott van ,hogy csak a bétában, szerintem akkor már nem működik

Shep
Ja, hogy erre gondoltál.

hearthstone.hu/2013/10/27/a-rejtett-questek-listaja/

hmm, lehet hogy már nem jár érte én így szereztem be a 6manás 6/6ot
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában)

Shep
Első mondatodat magyarázd már el! 1 pakli az semmi, vagy miről van szó?

igazából 1x érdemes venni 1 paklit a legendary miatt
én is annyit költöttem rá + nax felét és egész jól állok lapok terén, más kérdés hogy a tudásom sajna közel sincs 😄

kabel15
Az hogy valaki valaki rákölt 100$ még nem tanul meg játszani. Ingyenes játszó játékos is ugyan azokat el fogja érni max kicsivel idő igényesebben. De legalább meg tanul játszani.

BattleTag: kabel15#2672

Devv
Majd próbálkozok. Mindenképp casual-t nyomok. Amúgy rank 19-be vagyok, hunterral sikerült idáig eljutnom...
Zickler
Jobb a gyakorlás, gyorsabban megtanulHATJA a kicsit drágább lapok használatát. De ez még mindig nem jelenti azt hogy aki 1 centet is költ a játékra, akkor az elveszti a játék lényegét.

Tinman
Igen, kell hozzá gyakorlás is, de mennyivel egyszerűbb power paklival gyakorolni, mind n00b alappal...

Tinman
Tök alap paklival is lazán megoldható... casualban toljad, lvl senki karival is menni fog.

4-3 lett a vége, tanulságos

szeretem amúgy mert normálisan magyaráz is menet közbe, még ha a játékhoz való hozzáállása nem feltétlen ugyanaz mint az enyém (nyilván ezért is sokkal jobb 😄)

Zickler
Egy fokkal jobb mint amire számítottam. Annyira borzalmasan nem kapott rossz lapokat.

trump nemsoká tol egy olyan arénát ahol minden választásnál a balszélsőt veszi ki, kiváncsi leszek 😄

mondjuk én cairne nagyobb threatnek érzem sylvanast, de point taken 😄

Zickler
Meg lehet neked az összes lap, attól még bele kell fektetned egy néhány száz órát a játékba, hogy össze tudj rakni egy paklit, ami erős az adott metában, vagy éppenséggel ahhoz igazátani, és azt sem árt ha minden paklit ismersz, nehogy úgy járj hogy elnyomod a Yeti-re a Hexet, amikor igazából a pakliban ott csücsül egy Ragnaros, vagy egy Cairne.

Devv
Napi küldetés: nyerjek druiddal vagy rogue-al kettőt. Atyavilág! Druidom 6-os szintű, rogue-om meg harmat gyenge... Kérlek adjatok egy jó rogue pakli tippet! :'(
Tinman
Ó bazzz, te mákos! :-)

Drága bizony, de azért fair, hogy goldal is lehet fizetni és nem kell kemény eurokat csengetni érte. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha csak 1.79 eurot is elköltök egy pakkra, onnantól elverhetnék rá 179-et vagy éppen 1790-et is, mert úgy nem a saját erőmből, nem a saját ügyességemmel értem el amit, hanem pénzzel. Mi értelme akkor a játéknak? Onnantól a kinek vastagabb a pénztárcája játék van és abba nem szállok be, mert onnantól a játék halott. Így is elég kínos, hogy vannak akik nyitják a pénztárcát.

Tévedés ne essék én nem a játékfejlesztőktől sajnálom a pénzt, sőt én annak örültem volna, ha indul mondjuk 5k-ért a játék, de nem lehet benne IRL pénzzel fizetni. Szó nélkül perkáltam volna...

Mindegy, rendes tőlük, hogy van gold fizetési lehetőség, ez nálam nagy plusz pont.

érdekes volt látni a patch előtti deckeket játékban, és a szinvonal is jó volt

Devv
Én bontottam már jókat (Gladiator's Longbow, Big Game Hunter, Azure Drake és persze a kedvencem: Argent Commander). Szerintem drága a Naxx szárny, de hát gyűjtök én is...
Tinman
Sajnos 1x én is vettem még az elején egy pakkot. Ha nem tettem volna már a Wing 2-ben csapatnám :-(

Ez is egy kis szerencsejáték. Bontasz paklikat 100 goldért és lehet, hogy lófax hasznos sincs benne (nekem ugyan nem volt)... de ha lenyomod a Naxxramas Wingeket TUTI, hogy kapsz finomságot és tudod is, hogy mit. Jó inkább biztosra menni szerintem :-)

Amúgy előbb-utóbb úgyis rámennél az Adventure módra és szerintem az elején jóval könnyebb megszerezni azt a 700 goldot a 2. winghez, mint később.

Egy kis Dennis compilation:

Devv
Én is a második szárnyra gyűjtök, de olyan nehéz megállni, hogy ne bontsak. 😊 Amúgy ha bontasz, kifoghatsz egy-két hasznos rare, esetleg epic kártyát.
Tinman
Nem is az, hogy szenvedek, de eleinte durván érződött az PvP-ben, hogy nekem semmi extra kártyám nincs, mások meg dobálták a rare és néha a legendary kártyát. Az elég lelombozó volt, amikor kiépítesz alap paklival egy jó stratégiát, majd benyom olyan ritka kártyákat, hogy elmegy az életkedved.

Most, hogy megvannak a Naxxramas Wing1-es kártyák, az elmúlt 2 PvP csatám a következő képen zajlott:

1. Rouge kaszt (picit tanulgatom ezt is, mert nem ismerem eléggé), sámán ellen. A 3. mana körig jutottunk, amikor az ellenfél rányomott a megadás gombra, pedig csak elég jól felbuffoltam egy gyenge karit. Ezt mondjuk nem értettem... meg lehet fordítani egy csatát később is, de vannak akik kizárólag 1 merev stratégiát tolnak és ha nem úgy alakul, ahogy ők elképzelik, már dobbantanak is. Száni.

2. Rouge kaszt szintén, Priest ellen. Hamar kitettem egy tauntos kari mögé az 5/5-ös Naxxramas-os rugó challenge-ből származó pókot. Pár mp gondolkodás után kapitulált az ellenfél.

Lenyomtam közben a Druid és a Rouge challengeket Naxxramasban. Előbbi könnyű volt (újra) Maexxna ellen, de a rugó vs. Grand Widow már nem ment elsőre, kb. 5-6.-ra lett csak meg. Kellemes ezekben a challengekben, hogy néha olyan brutál kártyákat kapsz, hogy tarolsz, tehát szerencsére sem a szinted, sem a kártya kollekciód nem számít :-) Érdemes letolni, mert ott is ad 2 frankó kártyát!

Már nem kell sok arany és kitudom nyitni Naxxramas Wing 2-öt. Max 2 nap és meglesz rá az arany, alig várom :-)

Mephike
A Korsó Őrzője (3. rész)
Gyertek nézni, jó móka lesz 😊

Devv
Hello! Nem mindenki pro, pl. én is kezdő vagyok, bár már nekem van jó pár rare meg 2-3 epic lapom is, viszont én is szenvedek a játékkal... Arénába is gyenge vagyok: volt két 0-3 meg egy 3-3.
Egy tanács: a taunt majmok helyére mehetne sztem a Sen'jin Shieldmasta, eggyel drágább csak de erősebb és adott esetben az ellenfél nehezebben szedi le.