• Zozo0122 #11463
    Betörhetnék sok lapot, de mi van, ha legközelebb épp az fog kelleni...teljes lapkészlet jó lenne, és már csak ezért sem szoktam törni. Szerintem kihozom a maxot a lapjaimból, mostanra jól beletanultam a játékba, a bajom azzal van, hogy a meta NEM tetszik. Túl aggro, nem szimpi ez a játékstílus, ezért nem azt kapom a játéktól, amit szeretnék. Na most ennélfogva nem biztos, hogy megéri belefektetni az időt, mert tényleg nagyon sokat tolom. Én mikor belekezdtem arra gondoltam, hogy na majd alkotok valami igazán egyedi paklit, na persze...idővel nyilván alkothatnék, ha meglenne minden lap, DE...addig kénytelen vagyok a netcopy deckek ellen játszani, amit nagyon hamar megunok, mert ismerem. Hát még a saját deckjeimet is hamar megunom és elkezdek játszani mással...többé kevésbé kitartok a druid,wari,pala mellett, mostanában sokat priestezek, de állandóan változik a kedvem, ezért is nincs egyetlen igazán ütőképes paklim sem( amivel elérném a legendet) mert bár törhetnék, de nem akarok, mert másnap már éppen shamanozni van kedvem, hiába vannak ilyen szarjaim mint a far sight, nem töröm, hátha kitalálok valamit amihez jó.