40521
  • Zozo0122 #11469
    Pedig vonz, mert elég nehéz class :)
  • Shep
    Priestet ne csinálj ha rám hallgatsz :)
  • Zozo0122 #11467
    Hát ha törném a gyökérségeket, akkor lenne kb. 3000 dustom szerintem. Ha akarnám csinálhatnék pl. egy fullos control priest paklit(kéne még Voljin, Lightbomb, még egy Cabal), amivel mostanában sokat játszok, de egyre jobban bejön a rugó is (kéne két prep...) meg persze a duplacombós druidba is kéne még egy lore...annyi minden tetszik, hogy inkább nem török be semmit hanem várok :D
  • dave9004
    én nem erőltetek semmit :)
    amennyire mondjuk a warrit élvezted talán lassan összejöhetne a rá való dust. valszeg még nincs meg, de fullra nemtudom mi a készlet :)
    de ismerve téged nem fogsz törni, szal agyatlan aggrot esetleg lehet csinálni
  • imikszde00
    En osszeraktam a controll warriort normalis jatekkal. :)
  • Shep
    Legend elérése egyszeri játékos számára csak aggroval lehetséges, mással túlságosan sok időbe telik.
  • Zozo0122 #11463
    Betörhetnék sok lapot, de mi van, ha legközelebb épp az fog kelleni...teljes lapkészlet jó lenne, és már csak ezért sem szoktam törni. Szerintem kihozom a maxot a lapjaimból, mostanra jól beletanultam a játékba, a bajom azzal van, hogy a meta NEM tetszik. Túl aggro, nem szimpi ez a játékstílus, ezért nem azt kapom a játéktól, amit szeretnék. Na most ennélfogva nem biztos, hogy megéri belefektetni az időt, mert tényleg nagyon sokat tolom. Én mikor belekezdtem arra gondoltam, hogy na majd alkotok valami igazán egyedi paklit, na persze...idővel nyilván alkothatnék, ha meglenne minden lap, DE...addig kénytelen vagyok a netcopy deckek ellen játszani, amit nagyon hamar megunok, mert ismerem. Hát még a saját deckjeimet is hamar megunom és elkezdek játszani mással...többé kevésbé kitartok a druid,wari,pala mellett, mostanában sokat priestezek, de állandóan változik a kedvem, ezért is nincs egyetlen igazán ütőképes paklim sem( amivel elérném a legendet) mert bár törhetnék, de nem akarok, mert másnap már éppen shamanozni van kedvem, hiába vannak ilyen szarjaim mint a far sight, nem töröm, hátha kitalálok valamit amihez jó.
  • Negritis
    megfelelő tudás mellett sztem 50% körüli W% hozható a basic deckekkel vagy max common lapok mellett
    onnantól pedig hogy 50%ot nyersz csak idő kérdése a legend rank :D
  • Shep
    Basic paklival is el lehet verni bármit és bárkit, csak nem mindegy milyen arányban sikerül mindez.
  • kabel15
    Én 1ft ot nem költöttem a játékra. 1 éve tolom kb kb 1000win em van rankeden meg olyan 600 arénában szóval nem játszottam túl sokat.
    Viszont nem mondom hogy nem tudnék elbánni egy paklival, össze tudok rakni a meglévő lapjaimból olyan paklit amivel el tudok verni egy jelenleg erősnek számító paklit. Persze nagy valószínűséggel más paklik ellen full esélytelen lesz, de nem verhetetlen egyik pakli sem.
  • Shep
    Dehogynem 8D
  • dave9004
    de ilyen célokkal az ember nem fog beleunni :)
  • DarkHorSe
    Mondjuk a Controll warrioron kivul, szerintem normalis jatekkal barmit ossze lehet rakni. Ha valakinek meg sirni tamad kedve, hogy jaj nincs eleg lapja, ott az Arena vagy vegyen paklit.
  • Shep
    Többször leírta már ,hogy neki kell minden lap ráadásul aranyban :)
  • dave9004
    mi lenne ha fognánk magunkat és beáldoznánk a rossz lapjaidat egy általad kedvelt vagy kettő kaszt köré. és csinálnánk belőle "decent" paklikat?
    én megértem a felháborodásodat teljes mértékben, de sok meccsed látva a paklijaidban csak ennyi lehetőség van kb.
  • Shep
    Itt jön a képbe a szerencse faktor. Hiába nyit valaki millió paklit ha mindig csak rare van benne, meg az ami már megvan, az a minimális dust ami bejön belőle semmire nem elég.
  • DarkHorSe
    Hat enis nagyjabol akkor kezdtem el, de mar csak legendaryk hianyoznak meg par epic, mind classicbol, meg gvgbol is. Pedig sosem nyitottam golden legendaryit, es nem is tortem be 1 darab legendet sem Arenazni sem szoktm, csak a napi szarokat farmolom be a lowokon.
  • Shep
    Az a gond, hogy 1 év elteltével még mindig rengeteg minden hiányzik a classicból és akkor a GvG-ről még nem is beszéltünk, f2p-ben az újabb kiegekkel ez pedig egyre csak nőni fog.
  • DarkHorSe
    Szerintem aki rendszeresen nyomja (napi kuldik) annak elobb vagy utobb ugyis meglesznek azok a lapok amikre szukseg van, kuldizni meg siman eleg 2-3 rush deck es ennyi. Funolni meg kb akarmivel lehet, ami tetszik az embernek es ossze akarja rakni. Mondjuk mostanaban erdemes dr boomot craftolni, mert mindenbe jo es nagyoneros.
  • Negritis
    még ez sem pontos amúgy, a legnagyobb gondja a f2p játékosoknak hogy sokkal lassabban tud reagálni a meta változására ami néha 1 napon belül megtörténik
    én jártam úgy hogy lefeküdtem aludni egy erős duduval 2kor (15ből 13) majd mikor felkeltem 2/13at mentem vele és amit nyertem el is buktam
    és ezt nem az rng-re fogom, mert a deckekbe olyan válaszok jelentek meg amik előtte nem voltak (+4 taunt pl vagy a zoo is betette loathebet fon+sr miatt)
    ezekre tudsz nehezebben reagálni ha nincs meg a fontosabb lapok 95%a
  • Zozo0122 #11449
    Lazán tolom...ha olyannal rak össze aki nem tetszik azonnal feladom :D
  • Shep
    Igen, így pontosabb, de nem hangzik olyan jól :)
  • Shep
    Azért van mert a Blizz nem hülye. Ingyenesen játszhatsz de ha nem akarsz lemaradni, vagy nem az olcsó agrokkal akarsz bohóckodni akkor bizony fizetned kell. Tehát ahogy a mély hangú ember is mondta volt. Free to play, but pay to win :) Mindez nyilván érthető hiszen valamiből fizetni kell a fejlesztőket is, nem várható el ,hogy ingyen adják ezt a félig meddig profi cuccot, de ezért mondtam ,hogy korrektebb lenne a naxxos megoldás, fix összeg fix lapok, kész, az alap lapokat meg lehetne tovább nyitogatni. Aki pénzért veszi annak úgyis tök nyolc de aki meg ingyen játszik nem marad le annyira, nem nyílik tovább a szakadék a két tábor között. Ezért annyira aggro a meta is, mert a drága paklikra keveseknek van "tehetsége" az aggro fosok meg olcsók és még lehet velük eredményt is elérni csak hát ugye nem mindenki erre vágyik.
    Van egyébként millió 1 kártyás játék csak mind sokkal idő rablóbb, nem tudsz beugrani ,hogy na van 10 percem nyomok egy meccset, meg van több ezer lap, fapados kezelőfelület stb. A HS pont azért annyira sikeres, mert látványos a felület, gyorsak a meccsek, egyszerű megtanulni és a gyűjtögetés is egyszerűbb, mint máshol és ugyanakkor pont ez is a hátránya.

Elkezdtem kibővíteni, csak közben lejárt az idő :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.22. 17:27:37
  • Negritis
    *pay to win with control :D
  • Zozo0122 #11445
    Persze, tisztában vagyok vele :) Tökéletesen leírja ez a mondat.
  • Shep
    Azért van mert a Blizz nem hülye. Ingyenesen játszhatsz de ha nem akarsz lemaradni, vagy nem az olcsó agrokkal akarsz bohóckodni akkor bizony fizetned kell. Tehát ahogy a mély hangú ember is mondta volt. Free to play, but pay to win :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2015.02.22. 17:22:03
  • Shep
    Nem lesz :)
  • Zozo0122 #11442
    Tudjátok mit, belépek, megcsinálom a napit casualban, utána nyitok egy classic packot - ezek után egyből lesz benne legend, biztosra veszem...
  • Zozo0122 #11441
    Igen, ez jó ötlet, de pocsék szerintem az aréna :D Nem jön be ez a nagyfokú randomitás és igazságtalan laposztás. Azt szeretem, ha én irányítok, ezért jön be a constructed rész. A jutalmak sok winnél tényleg jók, de elkezdem az arénát, és azonnal a végét várom, annyira nem tudok random paklikkal azonosulni.
  • csoszi87
    Meg kell tanulni arénázni.
    Onnan jön a pakli bőven.
  • Zozo0122 #11439
    Igen, egyszer már besokkolódtam, bár akkor nem volt legendhez kötve a kilépés, mégis kaptam asszem pár napra rá.
  • Zozo0122 #11438
    Nem, én kezdem már magamon az addikció jeleit felfedezni és néha túlzottan felidegesít ahhoz képest, hogy ennyit nem ér :D Szóval talán akkor járok jól, ha nem jön legend. Rengeteg időm elmegy vele, de összességében nem kapom azt amit akarok, hanem kb. egy 8-10 pakliból álló teljesen debil metát. Azonkívül erősen le is vagyok maradva, vagy fizetek, hogy behozzam a hátrányt (hamarosan következő kieg - még nagyobb hátrány) vagy rengeteg időt beleölök. Nevetséges ez a szánalmasan lassú nerfelési folyamat is ami a Blizznél megy (Boom milyen jogon 7 mana még mindig? mechwarper? ), azonkívül az, hogy napi 1 quest van, de 100 gold egy pakli - tessék hozd be a hátrányt. Nyilván 3 winenként is lehet 10 aranyakat összeszedni, de könyörgöm control paklival az rengeteg idő. Facehunterrel 2 óra, rendben van, de én ilyen szarokat nem akarok játszani, nekem nem élmény. (Próbáltam, túl erős, röhejesen könnyen öltem meg 10000 dustköltség fölötti paklikat, még akkor is, ha adott esetben azért nyertem mert ő rosszul húzott én meg jól és szinte semmi tanulási folyamata nincs a paklinak, szóval nem is volt nehéz. De nem erre vágyom, talán kipróbálok hasonló játékokat még... )
  • Shep
    Na de szerintem ő játszik közülünk a legtöbbet :)
  • Negritis
    Zozonak ez már a második ilyen köre :D
  • csoszi87
    Kérlek ne legyél te is Shep.
  • Zozo0122 #11434
    Mostanában egyre kevesebbet játszom, kezd elfáradni a dolog. Most is beléptem, topdeck fesztivál van megint, úgyhogy ott is hagytam a francba. Ha hónap végéig nem nyitok legendet, akkor búcsúzok. :)
  • kabel15
    Adok kapok. sámán paklit tesztelgetek 2win aztán 2 vereség, de igazából nem is nagyon érdekel. 5 win es küldöm van sámival az legyen meg.
  • dave9004
    te mire jutsz r5nél?
  • dave9004
    holy wrathes giantes paladin :D mindez r5-nél :D
  • Shep
    Ja egyébként mikor még lett volna esélyem a fordításra, mert elfogytak a kis szarjai akkor jött a truesilver ami magában még mindig nem lett volna végzetes de utána meg jött a második belőle és mellé még egy 4/6-os fegyver enrage-es szar majd a legvégén még egy hősnek +sebet adó meg a repülő tűzkalapács, Mennyi az esélye, hogy ennyi minden pont nála legyen, és nem az a gond ,hoyg ez neki így összejött hanem hogy folyamatosan ilyeneket fogok ki. Ellenben nézek streameket és ott még véletlenül sem látok ilyet.