Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #11438 Nem, én kezdem már magamon az addikció jeleit felfedezni és néha túlzottan felidegesít ahhoz képest, hogy ennyit nem ér :D Szóval talán akkor járok jól, ha nem jön legend. Rengeteg időm elmegy vele, de összességében nem kapom azt amit akarok, hanem kb. egy 8-10 pakliból álló teljesen debil metát. Azonkívül erősen le is vagyok maradva, vagy fizetek, hogy behozzam a hátrányt (hamarosan következő kieg - még nagyobb hátrány) vagy rengeteg időt beleölök. Nevetséges ez a szánalmasan lassú nerfelési folyamat is ami a Blizznél megy (Boom milyen jogon 7 mana még mindig? mechwarper? ), azonkívül az, hogy napi 1 quest van, de 100 gold egy pakli - tessék hozd be a hátrányt. Nyilván 3 winenként is lehet 10 aranyakat összeszedni, de könyörgöm control paklival az rengeteg idő. Facehunterrel 2 óra, rendben van, de én ilyen szarokat nem akarok játszani, nekem nem élmény. (Próbáltam, túl erős, röhejesen könnyen öltem meg 10000 dustköltség fölötti paklikat, még akkor is, ha adott esetben azért nyertem mert ő rosszul húzott én meg jól és szinte semmi tanulási folyamata nincs a paklinak, szóval nem is volt nehéz. De nem erre vágyom, talán kipróbálok hasonló játékokat még... )