• narumon
    #70
    "Amit en latok itt, az az, hogy az iPhone felhasznalokat egyre jobban frusztralja, hogy meregdraga, egykor innovativ, ma mar inkabb konzervativnak minosulo keszulekeik szinte minden tekintetben alaposan le vannak maradva a koreai gyar csucskeszulekeitol"

    Vagy úgy is lehet nézni, hogy mondjuk nem értik, hogy pusztán hardver erősítéssel hogy lehet eladni egy új telefont amikor már az előzőre is azt mondták, hogy sokkal jobb mint az amerikai gyár csúcskészülékei. Ha ez így van akkor minek még 4 mag meg brutál hardver amikor a legvérmesebb androidos is (najó nem mind) elismeri, hogy még a 4mag meg az SGS3 sincs kihasználva, semmi olyat nem tud amit a konkurencia az állítólag gyengébb hardverrel ne tudna.
    Csak ugye egyik oldalról menő azt mondani, hogy megvezetett apple zombik, a másik oldalról viszont ahol ez tényleg tagadhatatlanul tényálló hiszen a marketing értékeken kívűl semmilyen haszna sincs ott csak felelősen gondolkodó okos emberek vannak!
    No én nekem ez az egyetlen dolog ami szúrja a szemem, a kibaszott kettős mérce. Egyik huszár sem veszi észre ugyanis, hogy amit az egyikre kiabál az rá pont ugyanúgy érvényes, csak megvezetett apple zombi helyett megvezetett Samsung zombit kell írni. Vagy mindenki legyen általánosságban felelősen választó ember vagy egyik sem. Olyan nincs, hogy csak az egyik oldalon vannak hülyék.