Galaxy S IV és Lumia EOS pletykák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Wagner Úr
Egy gond van csak az utolsó bekezdésben ha ezt megteszed és az iphone jön ki megfelelõnek akkor jönnek a trollok és elmondják, hogy hülye vagy. Mert mindig ez történik, szerintük az képtelenség hogy valaki így leül, mérlegel, nézeget, megfogdos, kipróbál és utána iphonet vesz....
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egy szó, mint száz. A lényeg az OPTIMALIZÁLÁS.
De álljunk már meg egy szóra. Akkor minek is a "sokmagúsáááág"? Parasztvakítás. Ki az a marha (már bocsánat) aki beveszi, hogy milyen zsír a 4-8 magos teló. Mit fog rajta csinálni? Zenét szerkeszt? Zenét ír? Videót vág? Netán háromdézik? Semmire nem lehet kihasználni ezt egy telefonban. Ráadásul ezekhez RAM is kell. A játékokról meg ne is beszéljünk. Hülyeség az egész. Egy zsebkészüléknek bõség a két mag a jelenlegi technológia mellett. Szakmai szempontból pedig a hûtésrõl se feledkezzünk meg. Hogy oldanak meg egy 8magos proci hûtést egy telefonban, ami lassan már 2mm vastag lesz csak, és mûanyag? Bármely kétmagos telefont használtam egy 10-15 perces játék vagy erõs wifizés mellett, már langyosodott úgy, hogy a hátát nem takartam a kezemmel.
Más:
Ha valaki telefont akar vásárolni, az tegyen meg két fontos lépést: Elsõként döntse el magában mi legyen fontos egy telefonban. Külsõleg, belsõleg. Ezt írja le egy papírra, olvasgassa, fontolgassa. Rá kell szánni erre legalább 3-4 órát, ha nem is egyszerre, de nekem egy jó hét alatt összejött.
Második lépés: Megkeresni a megfelelõ telefonokat, információkat gyûjteni róluk, és Megvásárolni a kiválasztottat. Ennyi.
Vagy úgy is lehet nézni, hogy mondjuk nem értik, hogy pusztán hardver erõsítéssel hogy lehet eladni egy új telefont amikor már az elõzõre is azt mondták, hogy sokkal jobb mint az amerikai gyár csúcskészülékei. Ha ez így van akkor minek még 4 mag meg brutál hardver amikor a legvérmesebb androidos is (najó nem mind) elismeri, hogy még a 4mag meg az SGS3 sincs kihasználva, semmi olyat nem tud amit a konkurencia az állítólag gyengébb hardverrel ne tudna.
Csak ugye egyik oldalról menõ azt mondani, hogy megvezetett apple zombik, a másik oldalról viszont ahol ez tényleg tagadhatatlanul tényálló hiszen a marketing értékeken kívûl semmilyen haszna sincs ott csak felelõsen gondolkodó okos emberek vannak!
No én nekem ez az egyetlen dolog ami szúrja a szemem, a kibaszott kettõs mérce. Egyik huszár sem veszi észre ugyanis, hogy amit az egyikre kiabál az rá pont ugyanúgy érvényes, csak megvezetett apple zombi helyett megvezetett Samsung zombit kell írni. Vagy mindenki legyen általánosságban felelõsen választó ember vagy egyik sem. Olyan nincs, hogy csak az egyik oldalon vannak hülyék.
Wagner Úr
Wagner Úr
Wagner Úr
Vagy ugyan így egy "Android TV/USB"-ben, ahol már a kijelzõ is nagyobb, és használható olyan feladatokra (pl. videóvágás), ahol már kiélvezhetõ az elõnye.
Persze a gyártók között megy a verseny, hogy ki tud többet, amivel szerintem egyáltalán nincs probléma, ez segíti elõ az innovációt.
És úgyis mindig elõbb a hardver fejlõdik, és utána hozzá a többi. 😊
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
Amugy a basebandet is oda-vissza lehet flashelni, unrootolni is lehet a keszulekeket, es pl. Samsungokon a mokolast figyelni hivatott binary countert is lehet nullazni, amennyiben garanciaztatasra szorul a keszulek.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
LINK
Az egy dolog, hogy egy kerdesre nem tudsz ertelmesen valaszolni, de meg azt is letagadod, amit par hozzaszolassal korabban allitottal, sot, masokat hulyezel le ugyanezert. 😄
Mondjuk minden forumra kell egy bohoc...
Hogy az SS-egyenruhad tegyek rad a ravatalon. Vagy azt is az asszony hordja? 😄
Az atlag usernek eleg a gyari OS is altalaban stock launcherrel, legtobben nem is tudjak, mi az a launcher.
Nem is ok sirnak, hanem a power userek, akik szeretnek mokolni a keszulekkel.
Na ez az, ami nem letezik azon a platformon.
Ha meg ilyen ember sir, az csak divatbol csinalja, mert o "azt hallotta".
iPhone-on sosem lesz JetMod vagy CyanogenMod szintu funkcionalitast kinalo custom rom. Se custom launcher. Miert? Mert az Apple nem akarja, hogy legyen ilyesmi. A sajat szarjukat akarjak a userre eroltetni.
Mondjuk nem mintha az MS nem ugyanezt csinalna. Kerdes az, meddig mehet ez igy.
"Akárkit kérdeztem meg, nem tudott erre válaszolni nekem, vagy ha mégis, akkor csak skineket említette." - arról nem tehetek, hogy csak hülyéket kérdeztél.
"Amikor megkértem, hogy mutassa meg nekem a telefonját, akkor látom, hogy a gyári launcher van rajta és a beépített háttérképek közül választott egyet" - miért fáj neked az, ha valaki a gyárit használja, ha az megfelel neki? Az a te szemedben halálos bûn? Mintha elõírás lenne az, hogy értelmes ember csak gyáritól eltérõt használhat. Az már másik kérdés, hogy milyen egyéb alkalmazásokat használ valaki.
"ezt hangoztatja mindenki, de mégis csak azt látom, hogy Facebookozáson kívül semmi másra nem használja a 32magos ultrakõnigsamsunghtc készülékét" - az enyém csak 4 magos (32 magos nincs is még), viszont semmilyen közösségi szart nem használok, azokra soha nem is regisztráltam. Most akkor elkeseredtél? Nem vagy tisztában a mindenki szó jelentésével? Az osztálytársaid szokásai alapján ne itélkezz olyanokról, akiket nem is ismersz. Nem reprezentatív a mintád.
Én anno még az android hõskorában az akkor még komoly készüléknek számító Huawei U8220 (T-mobile Pulse)-al wifi térképeket készítettem, túrázáskor GPS adatokat rögzítettem, autóban GPS-nek használtam, böngésztem, zenét hallgattam, filmet néztem.. Gyakorlatilag mindent megtudtam vele csinálni. Most is ezt hangoztatja mindenki, de mégis csak azt látom, hogy Facebookozáson kívül semmi másra nem használja a 32magos ultrakõnigsamsunghtc készülékét... 😄
Go Launchert kb. 100 felekeppen lehet skinezni, es teljes mertekben testreszabhato.
Na, az iOS-re ez nem igaz.
Azt meg mibol gondolod, hogy a legalapvetobb alkalmazasokat sem hasznaljuk ki?
En sokat telefonalok + sms-ezek 😄
Amugy Note 1-re, es S2-re is kijott az official JB.
Sot, meg az en Galaxy S Advance-emre is.
A Samsung telókkal az az alapvetõ baj, hogy csak tólják ki az újabb és újabb készülékeket a firmware-t pedig nem frissítik vagy ha mégés jó sokára. Pedig némelyiknek a hw configja még most is jó. Pl a Note (1)-re hivatalos Jellybean nem is jelent meg talán a S2-re se és ezek prémium katágóriás telefonok (voltak).
Iskolába (a kisegítõbe) te jársz. Egyszerû vagy, mint a vonatfütty.
Nyelvtanórán majd figyelj jobban, mert tragédia, ahogy írsz.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
"Anyam meg...ehhh...megyek aludni." - anyád ágyba parancsolt, igaz?
A mi családunkban mindenkinek felsõfokú végzettsége van. Sugárzik belõled az iskolázatlanság és a butaság.
Apukam meg sokkal erosebb, mint a tietek.
Az unokatestvereim meg Miskolc mellett satorozo vad olahciganyok, jegenyefa tetejebol rigo futyol rajok.
Anyam meg...ehhh...megyek aludni.