willcox#47
"akkor még komoly készüléknek számító Huawei U8220" - viccelsz? Maximum komolyan nézhetted, de ennyiben ki is merült a komolyság.
"Akárkit kérdeztem meg, nem tudott erre válaszolni nekem, vagy ha mégis, akkor csak skineket említette." - arról nem tehetek, hogy csak hülyéket kérdeztél.
"Amikor megkértem, hogy mutassa meg nekem a telefonját, akkor látom, hogy a gyári launcher van rajta és a beépített háttérképek közül választott egyet" - miért fáj neked az, ha valaki a gyárit használja, ha az megfelel neki? Az a te szemedben halálos bűn? Mintha előírás lenne az, hogy értelmes ember csak gyáritól eltérőt használhat. Az már másik kérdés, hogy milyen egyéb alkalmazásokat használ valaki.
"ezt hangoztatja mindenki, de mégis csak azt látom, hogy Facebookozáson kívül semmi másra nem használja a 32magos ultrakőnigsamsunghtc készülékét" - az enyém csak 4 magos (32 magos nincs is még), viszont semmilyen közösségi szart nem használok, azokra soha nem is regisztráltam. Most akkor elkeseredtél? Nem vagy tisztában a mindenki szó jelentésével? Az osztálytársaid szokásai alapján ne itélkezz olyanokról, akiket nem is ismersz. Nem reprezentatív a mintád.