• usersg
    #114
    Itt azért látni kell, hogy az ún. antiszemitizmust, éppen a zsidók szülik. Ha egy nép így viselkedik, akkor nem kell azon csodálkozni, hogy sokaknak szúrja majd a szemét. És nem, ez nem valami zsigeri gyűlölet ami velünk születik, hanem logikus következménye mindannak, ami történik.
    Az hogy mindig, mindenhol kivételeznek velünk, hogy mindig mindenhol valami áldozati szerepben tetszelegnek, önmagukat felsőbbrendűnek tartva elképesztő kettős mércét alkalmaznak szerte a világon, és hogy olyasmit követelnek meg mindenkitől amit ők maguk soha nem tartottak be, az nincs rendben. Most is mi van? Aki a zsidókra mond valamit, annak az adatait kizsarolják a twitterből. Az nem baj ha törökökre, németekre, angolokra, vagy magyarokra alkalmaznak egy nem túl hízelgő kifejezést, akkor sem baj ha zsidó teszi ezt (szokták is elég gyakran), de ha őket, az már probléma... Kérdezem én miért???? Ezzel ráadásul nem is oldanak meg semmit, mert ettől csak még jobban megutálja őket mindenki.
    Az sincs rendben, hogy előveszik az antiszemita kártyát, ha valaki izraelt bírálja, ezzel elodázva a válaszadás kötelességét minden fontos kérdésben.
    Az igazi rasszista nép éppen maga a zsidóság, aki mindenkit gyűlöl saját magán kívül. Ennek eredménye az is, amit ma művelnek a világban. Nem kell hát csodálkozni azon, ami történik.