Franciaországban azonosítani kell a Twitteren zsidózókat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megjelennek az ûr Zeppelinek, meg egyebek, rajtuk szép nagy horogkereszttel. Szerencsétlen indiai küldöttön meglátták a horogkeresztes gyûrût, mindjárt gyanúsítgatták 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az hogy mindig, mindenhol kivételeznek velünk, hogy mindig mindenhol valami áldozati szerepben tetszelegnek, önmagukat felsõbbrendûnek tartva elképesztõ kettõs mércét alkalmaznak szerte a világon, és hogy olyasmit követelnek meg mindenkitõl amit õk maguk soha nem tartottak be, az nincs rendben. Most is mi van? Aki a zsidókra mond valamit, annak az adatait kizsarolják a twitterbõl. Az nem baj ha törökökre, németekre, angolokra, vagy magyarokra alkalmaznak egy nem túl hízelgõ kifejezést, akkor sem baj ha zsidó teszi ezt (szokták is elég gyakran), de ha õket, az már probléma... Kérdezem én miért???? Ezzel ráadásul nem is oldanak meg semmit, mert ettõl csak még jobban megutálja õket mindenki.
Az sincs rendben, hogy elõveszik az antiszemita kártyát, ha valaki izraelt bírálja, ezzel elodázva a válaszadás kötelességét minden fontos kérdésben.
Az igazi rasszista nép éppen maga a zsidóság, aki mindenkit gyûlöl saját magán kívül. Ennek eredménye az is, amit ma mûvelnek a világban. Nem kell hát csodálkozni azon, ami történik.
I want to be a mighty pirate ever!
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
A náci horogkereszt és a hindu jelkép között annyi a különbség, hogy a horogkereszt a csúcsán áll, a jelkép pedig a lapján (45 fokkal el van forgatva).
A nácik sok régi jelképet használtak, ilyen például a római birodalmi sas is.
Több tízezer éves jelkép keletek... Szarásig van az összes épület velük, meg minden 3. tetovéláson is az van, mivel a forgó napot ábrázolja.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Te még sötétebb vagy mint a segglyukam baszdmeg...
Tipikus hülyegyerek aki meg akarja mondani a frankót, ami alapból egy faszság. A zsidók pont annyira kirekesztõk mint akárki más, csak annyi a különbség, hogy izrael 2013-ban egy konkrét országot tart körbe falazva és folyamatosan támadja, ja a segélyhajókról már ne is beszéljünk kedves dísz zsidó.
Gondolom ez gyûlölet, és nézzek szembe vele!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Nem kedvelem a zsidókat, gyûlölni viszont csak egyes embereket gyûlölök. Miért nem lehet ezt megérteni? Miért kell belém magyarázni, hogy én akkor gyûlölök minden zsidót? Mert HisF8 ezt teszi. A cigányokkal ugyan ez a helyzet. Azért nem gyûlölöm a cigányságot, mert képes vagyok rá, hogy felfogjam, hogy ezek nem alkotnak egységes csoportot, ezért a kollektív elítélésük nem helyes. Az a baj, hogy a belterjes "arisztokrata" csökevényes agyának ez már túl összetett gondolat, ezért rasszista fasz vagyok. Persze a Benes dekrétumok azok EU konfortak.
Egy jól felépített hazugság, akár éveket is átível. Továbbmegyek! Ha ez egyfajta önigazolás, akkor egy egész életet.
往前看同志
Vagy ezek:#45, #47.
往前看同志
Amúgy meg nem beszél hülyeségeket, csak ez más népekre is igaz. Mindegyik elõítéletes valamilyen másik népcsoporttal szemben.
De attól független is hülyeséget beszél.
往前看同志
Mond ki, hogy utálod a zsidókat.
Én õszinte leszek. Én csak a cigányokat rühellem. Egyébként tök multi-kulti vagyok. Ti miért nem tudjátok felvállalni?
Mondjuk a lengyeleket komáljuk, de ezen kívül? Mondjuk a németekkel jól kijövünk. Na de a francia az nem fürdik és csigát zabál, a digók kiabálnak, mint a cigányok, meg ugyanolyan lopósak, a román az szõröstalpú, a ruszki az bunkó, az amcsi meg tahó, az angol idióta, a spanyolok cigányok, stb.
Szerinted máshol nem élnek hasonló az elõítéletek? Persze ezeket mindig udvariasan eldugdossa az ember, mert tudja, hogy nem helyes.
Amúgy a zsidózás tényleg megaszánalom. Az ortodox zsidókat lenézem, mert fajgyûlölõk, de az átlagzsidó az mintapolgár.
Én itt könnyesre sírom magam.
Leírhatod nyugodtan, hogy zsidó meg azt is, hogy cigány.
Akkor megy a vernyákolás, ha azt írod, hogy dögöljön meg az összes rohadt zsidó, meg büdös cigány.
Nem igaz, hogy nem vágjátok a paródiát. :-D
Nyilván nem olyan mondatok hangzottak el, hogy a zsidók nem esznek disznóhúst, de szeretik a maceszt.
Bár ezt egy kicsit túllihegettnek tartom. Bár a franciáknak nagyon kell az arabokra vigyázni, mert a külvárosokban szilveszterkor nem a a petárdázás a szokás, hanem a kocsigyújtogatás. Majd kétezret produkálnak alkalmanként. Szóval a franciák inkább az arabokkal van problémája a széljobbon. Nem is nagyon divat a zsidózás arrafelé. Ezt csak úgy megjegyeztem.
Mert egyébként ez túl van lihegve. Bár a zsidókat is megértem, hogy nekik meg nem tetszik. Na, hogy miért is veszélyes ez? Mert mondjuk ezután, ha valaki arabozni kezd, azt is kikérhetik majd az arabok, mondván, hogy ha a zsidózókat lehet, hát lehessen ezt is. Utána meg leadják az al-dzszirán az illetõ lefejezését, mert valamelyik vallási fanatikus faszkalap fatvát mond.
Megbélyegez, kirekeszt, elõítéletei vannak, és valóban rasszista, miközben ezek ellen szájal.
Õ a "toleráns" ember
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egyébként a magyarok 75%-a pont ilyen csiga módon antiszemita. Alig van direkt, nyíltan antiszemita ember, pedig még az a jobbik eset. Az legalább pont az, aminek látszik.
És egyébként azt is komolyan gondoltam, hogy részemrõl le van zárva a téma, mert nincs min vitatkozni. Hazudhatsz a szomszédodnak, hazudhatsz magadnak, de nekem nem, én átlátok ezen a fajta kifogáskeresésen. Tudod én egy olyan magyar családból származom, ahol a II. VH alatt alapvetõ dolog volt a zsidók bujtatása/mentése, míg az utána jövõ idõkben mi lettünk megbüntetve, mint "rendszerellenes" elemek, pusztán azért, akik voltunk. Azaz egy normális európai értékeket valló, és azok szerint is élõ(!) magyar fõnemesi család. De sajnos a magyarok nagy része nem ilyen, hanem kisstílû, elvtelen, magát 10 Forintért eladó gyûlölködõ senkiházi. És ez azóta sem változott, a magyarok nagy többsége ma is disznó, aki dagonyázni szeret, miközben mindenki mást leszól, aki szerint van ennél különb viselkedés is, sõt egyenesen gyûlöl mindenkit, akinek nincs gyomra az ilyesfajta malac-élvezetekhez. (A most felnövõ generáció pedig tulajdonképpen már globalizált lesz, nem fog neki semmit sem jelenteni az az érték, amit a magyarság jelent - amit az a nagyon kevés magyar termelt ki, élt át, stb. Ha ez a pocsolyából való kijutás ára, akkor legyen, még mindig jobb, mint állandóan kitermelni ugyanazt a posványt.) De erre most biztosan fel fogod hozni, hogy máshol is van szemétdomb, gondolom neked ennyi elég is ahhoz, jól tudd érezni magad a szarkupac közepén - nekem meg nem elég... Ezzel kb. meg is lett magyarázva minden különbség köztetek és köztem.
Vagy a hollandok a németeket és a franciákat, meg úgy általában a bevándorlókat, akik mellesleg dolgoznak helyettük. Ha már azon a környékén vagyunk.
往前看同志