Franciaországban azonosítani kell a Twitteren zsidózókat

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RelakS
Iron Sky megvan?

Megjelennek az ûr Zeppelinek, meg egyebek, rajtuk szép nagy horogkereszttel. Szerencsétlen indiai küldöttön meglátták a horogkeresztes gyûrût, mindjárt gyanúsítgatták 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A félelemkeltõ szimbólumokról meg csak annyit, hogy ember nem volt még aki megijedt egy zászlótól vagy kitûzõtõl akármi van rajta max. megbotránkozik. Mellesleg aki így érez 99% hogy nincs is tisztában annak jelentésével. Minél tájékozatlanabb valaki annál egyszerûbb valamit nem megérteni és inkább elítélni.
Ilyenkor kellene valami Anonymus csoportnak megbénítania ennek a szervezetnek az oldalát vagy valami. Nem tudom mit írtak ilyen név alatt, hogy zsidóztak, nem is érdekel, vagy igazuk volt valamiben vagy csak megsértettek csomó embert valami miatt alaptalanul, de aki ilyen formában szembe akar menni az internet szabadságával és cenzúrázni sõt büntetni akarja a felhasználókat a vélemény nyilvánításuk miatt (akár magvas gondolatok akár bõdületes hülyeségek azok) annak meg kell mutatni, hogy épp mûanyag evõeszközzel készül fát vágni, mert nincs az az Isten, hogy hagyjuk a dolgokat ebben az irányban elindulni. Az internet az utolsó (vagy éppen az elsõ?) olyan felület ami abszolút szabad és cenzúramentes tud lenni, mindenki azt találhat rajta amit keres és azt tehet fel amit akar. Ennek a csoportosulásnak meg csak annyit üzennék, ha tehetném, hogy amit nem akarsz elolvasni, arra senki nem fog kényszeríteni, hogy olvasd el. Ha idegesít egy kommentelõ véleménye, attól hogy feljelented, mindenfelé panaszkodsz attól lehet, hogy nem fogod ott látni a fórumon de attól még ott él az az ember és a véleménye csak még rosszabb lett rólad, amiatt ahogy felléptél. Ha pedig ez precedens lesz a jövõben és egyre több ember egyre több mindent nem mondhat ki online sem, akkor nem lesz nagyobb rend csak egyre több egyre idegesebb ember.
Vaszilij Artyom
Ez valahogy így van

Itt azért látni kell, hogy az ún. antiszemitizmust, éppen a zsidók szülik. Ha egy nép így viselkedik, akkor nem kell azon csodálkozni, hogy sokaknak szúrja majd a szemét. És nem, ez nem valami zsigeri gyûlölet ami velünk születik, hanem logikus következménye mindannak, ami történik.
Az hogy mindig, mindenhol kivételeznek velünk, hogy mindig mindenhol valami áldozati szerepben tetszelegnek, önmagukat felsõbbrendûnek tartva elképesztõ kettõs mércét alkalmaznak szerte a világon, és hogy olyasmit követelnek meg mindenkitõl amit õk maguk soha nem tartottak be, az nincs rendben. Most is mi van? Aki a zsidókra mond valamit, annak az adatait kizsarolják a twitterbõl. Az nem baj ha törökökre, németekre, angolokra, vagy magyarokra alkalmaznak egy nem túl hízelgõ kifejezést, akkor sem baj ha zsidó teszi ezt (szokták is elég gyakran), de ha õket, az már probléma... Kérdezem én miért???? Ezzel ráadásul nem is oldanak meg semmit, mert ettõl csak még jobban megutálja õket mindenki.
Az sincs rendben, hogy elõveszik az antiszemita kártyát, ha valaki izraelt bírálja, ezzel elodázva a válaszadás kötelességét minden fontos kérdésben.
Az igazi rasszista nép éppen maga a zsidóság, aki mindenkit gyûlöl saját magán kívül. Ennek eredménye az is, amit ma mûvelnek a világban. Nem kell hát csodálkozni azon, ami történik.
Nem kell. Miért kéne? Még a parlamentben és az állami ünnepek rendezvényein is felvonultatják az összes történelmi zászlót. Az egy dolog, hogy vannak egyesek, akik hat ágú kék csillagosat szeretnének látni. De hát azok jobban tennék, ha oda utaznának _végleg_, ahol ezt a zászlót aggatják ki. Oda, ahova a pondró dánielpéter is tervezi. Mehetnének velük azok is, akik ronwerbertõl kérnek tanácsot. Összenõ, ami összetartozik.
Sippie
eléggé gáz is, hogy néhány rettegõ miatt szégyellni kell a történelmi zászlónkat.
sparrow35
Egy komment mindenek felett. <#vigyor5><#idiota><#hehe>

I want to be a mighty pirate ever!

taaz
LOL. Zsaroljuk a szolgáltatot . Ez jön le az egészbõl nekem. Amúgy meg mi van ha kiszolgáltatja az adataikat ezeknek az Emberkéknek????..... fõleg ha okosan csinálták akkor úgymond nem létezõ személyek. Akkor mi van???? Lesznek majd máshol más néven . Fel vannak háborodva. Az teljesen jogos dolog, de egy kusba tartott réteg is fel van háborodva h miket csinál a drága szeretett állama a közel-keleten meg a világban. De lehet h a bejegyzésem lehet nem is ehhez szol hanem máshoz. 😄

Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb

Így van, aki nem hiszi, olvassa el a talmudot, amit egyébként tanítanak a rabbiképzõben. A talmud tiszta fajelmélet, mégpedig a legrosszabb, amit valaha kitaláltak. Ehhez képest a náci fajelmélet (ezt a finnektõl lopták) kismiska.
Hindu jelkép. Ha jártál olyan helyen, ahol a hindu vallás a domináns, ott lépten-nyomon láthatod. Amikor arra jártam, a szálloda neve után egy hatalmas horogkereszt volt. De az összes templomuk (nem olyanok, mint a keresztény templomok) is tele van vele.
A náci horogkereszt és a hindu jelkép között annyi a különbség, hogy a horogkereszt a csúcsán áll, a jelkép pedig a lapján (45 fokkal el van forgatva).
A nácik sok régi jelképet használtak, ilyen például a római birodalmi sas is.
Ahogy itthon az árpádsávos lobogó is jóval régebbi jelkép. Az mégis félelmet kellt.
Vaszilij Artyom
Horogkereszt hogy jön ide?
Több tízezer éves jelkép keletek... Szarásig van az összes épület velük, meg minden 3. tetovéláson is az van, mivel a forgó napot ábrázolja.

Sippie
a finn swastikának semmi köze a német horogkereszthez. Már 1918-ban használták a finnek a légierõnél, szóval érdekes lenne ha félelmet keltene.
tévedés, a zsidónál rasszistább nép nem nagyon, sok normálisnak nevezett zsidó családban szép nagy balhé lehet ha mondjuk a gyerek gójjal jön össze.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Vaszilij Artyom
HisF8

Te még sötétebb vagy mint a segglyukam baszdmeg...
Tipikus hülyegyerek aki meg akarja mondani a frankót, ami alapból egy faszság. A zsidók pont annyira kirekesztõk mint akárki más, csak annyi a különbség, hogy izrael 2013-ban egy konkrét országot tart körbe falazva és folyamatosan támadja, ja a segélyhajókról már ne is beszéljünk kedves dísz zsidó.

Azért ott talán még (?) nem tartunk. De érdekes amit felhoztál, a benes-dekrétum, kollektíven ítéli el a magyarokat és németeket, de ez nem probléma, hisz bûnösök vagyunk kollektívan... Ez ellen nem emel kifogást az EU de még HisF8 "kollega" sem. Ugyanúgy kollektívan ítél el, és ostoroz bennünket a saját mindenkori kormányunk, és különbözõ hazai és nemzetközi érdekkörök, ami megint csak teljesen rendben van gondolom. Hiszen minden egyes magyar ott volt és maga engedte rá a gázcsapot a *****k-ra. Kutatni a történelemnek ezt a bizonyos pontját természetesen akárkinek nem szabad, mert relativizálásért bizony börtönbe lehet kerülni!

Gondolom ez gyûlölet, és nézzek szembe vele!

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Miért, hogy utána börtönbe lehessen küldeni?
Szépen összemossa a kritizálást, a nem kedvelést, az elõítéletet és a gyûlöletet, illetve ezek tárgyát.
Nem kedvelem a zsidókat, gyûlölni viszont csak egyes embereket gyûlölök. Miért nem lehet ezt megérteni? Miért kell belém magyarázni, hogy én akkor gyûlölök minden zsidót? Mert HisF8 ezt teszi. A cigányokkal ugyan ez a helyzet. Azért nem gyûlölöm a cigányságot, mert képes vagyok rá, hogy felfogjam, hogy ezek nem alkotnak egységes csoportot, ezért a kollektív elítélésük nem helyes. Az a baj, hogy a belterjes "arisztokrata" csökevényes agyának ez már túl összetett gondolat, ezért rasszista fasz vagyok. Persze a Benes dekrétumok azok EU konfortak.
Mért lennék rasszista attól, mert kritikát fogalmazok meg, vagy mert összehasonlítok dolgokat? Ha így van, akkor te vagy itt a legnagyobb rasszista, aki saját népét gyûlöli. Ostoba vagy, arrogáns, tudatlan, és még büszke is. Díszpéldánya az ostoba értelmiséginek. Gondolom ha bólogatsz az antiszemitázásra, akkor jobb pozícióba kerülsz az életben.
Onnantól kezdve hülyeség, hogy általánosít és úgy tálalja az antiszemitizmust, mint egyfajta hungarikumot. Az "éltem ám Belgiumban" címû hsz-e, pedig nem hagy kétséget tájékozatlanságáról.
Egy jól felépített hazugság, akár éveket is átível. Továbbmegyek! Ha ez egyfajta önigazolás, akkor egy egész életet.

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

Azt aztán tudod-e, hogy nemcsak az az antiszemita aki a zsidókat utálja? Mert drága HisF8 az arabokat se tartja sokra. Akik mellesleg elõbb szemiták, mint az európai askenácik...

Ja. Itt még mentették a szegény zsidókat, máshol meg a dédpapi SS tiszt vót...

Mint pl. ez: #62.
Vagy ezek:#45, #47.

Ha annyira szeretnéd. Egyébként elgondolkodtam ezen, én nem a zsidókat utálom, hanem a saját fajtámat részesítem elõnyben. Igaz, ez bizonyára elég hogy rasszistának minõsítsenek egyesek, de had ne érdekeljen. Aki meg magyarozik, mivel jobb mint a zsidózók? Mint az állítólag arisztokrata HisF8, aki annyira gyûlöli a magyarokat, hogy már-már kátrányt büfög föl?

Gondolod, hogy azért hazudott volna valamit privátban, hogy hosszú hónapokkal késõbb legyen megalapozott egy olyan helyzetben, amirõl nem is tudta, hogy lesz?

Amúgy meg nem beszél hülyeségeket, csak ez más népekre is igaz. Mindegyik elõítéletes valamilyen másik népcsoporttal szemben.
Mondani ilyet bármikor lehet...
De attól független is hülyeséget beszél.

Tényleg miért szégyelled?
Mond ki, hogy utálod a zsidókat.
Tényleg az. Privátban váltottam néhány üzenetet vele régebben és akkor is ezt mondta.
"Én egy nem buta magyar fõnemesi leszármazott vagyok (tehát azon kevesek egyike, aki genetikailag is rendelkezik magyarsággal, és nem csak egy germán-szláv keverék, mint a 80%, bár igaz, hogy van sok német felmenõm is, sajnos zsidó nincs)." - a megnyilvánulásaid alapján inkább vagy egy taknyosorrú tetûhintás, mint magyar fõnemesi leszármazott. Mellesleg az sem titok, hogy sok gazdag zsidó vásárolt magának nemesi rangot. De te még nemes sem vagy. Egy magyar nemes soha nem használna olyan becsmérlõ szavakat a nemzete ellen, mint te. De az is lehet, hogy csak egy többnek látszani akaró kis hazug vagy, aki az ismeretek hiányától szenved.
Mert nem vagyok fajgyûlölõ? Mert a színfalak mögé próbálok nézni, és inkább csak azt (a gyûlölet nem is jó szó, mert az csak engem mardos , nem azt akire irányul) vetem meg, aki ezt szítja, majd a hasznát is learatja?

Egyébként tényleg miért csináltok úgy zsidózás közben, mintha nem lennétek fajgyûlölõk?

Én õszinte leszek. Én csak a cigányokat rühellem. Egyébként tök multi-kulti vagyok. Ti miért nem tudjátok felvállalni?
Ebben igazad van. Gyakorlatilag az összes ismerõsöm nyíltan vagy burkoltan utálja a zsidókat. Kivéve a zsidók. Persze a legtöbb óvatosan zsidóellenes. Tudja, hogy ez nem szép dolog, ezért nem veri nagydobra, hogy nem szereti a zsidókat. De ha belegondolsz, ez mindenhol így van a többi nemzetre nézve.

Mondjuk a lengyeleket komáljuk, de ezen kívül? Mondjuk a németekkel jól kijövünk. Na de a francia az nem fürdik és csigát zabál, a digók kiabálnak, mint a cigányok, meg ugyanolyan lopósak, a román az szõröstalpú, a ruszki az bunkó, az amcsi meg tahó, az angol idióta, a spanyolok cigányok, stb.

Szerinted máshol nem élnek hasonló az elõítéletek? Persze ezeket mindig udvariasan eldugdossa az ember, mert tudja, hogy nem helyes.
Nem, tényleg tényleg arisztokrata családból való.

Amúgy a zsidózás tényleg megaszánalom. Az ortodox zsidókat lenézem, mert fajgyûlölõk, de az átlagzsidó az mintapolgár.
Szerinted miért nem úgy nézünk ki, mint egy azerbajdzsáni? Mert a honfoglaló magyar kisebbség elkeveredett a többségi szláv és germán népekkel.
Nagyon sötétnek kell lenni, hogy ne vegye észre az ember.
Én itt könnyesre sírom magam.
Ha a MÁV-ot perelik, akkor annak az lesz a vége, hogy nem váltottak menetjegyet, és nekik kell fizetni pótdíjat. :-)
"Rohadjak meg ha értem. Leirhatom, hogy germánok, leírhatom, hogy ruszkik. Nincs gond ha japózok, nincs gond ha ferdeszemûzök. De azt, hogy zsidó meg azt, hogy cigány nem irhatom le. Mondja meg már nekem valaki, hogy miben különb ez a két nép a többitõl?"

Leírhatod nyugodtan, hogy zsidó meg azt is, hogy cigány.

Akkor megy a vernyákolás, ha azt írod, hogy dögöljön meg az összes rohadt zsidó, meg büdös cigány.
Hát téged felültettek a szekérre. Ez a gyerek annyira zsidó, mint aki már óvodás korában hittlerbajuszkát rajzolt a nyuszinak a kifestõkönyvbe. :-)

Nem igaz, hogy nem vágjátok a paródiát. :-D
"Zsidok? Azok..Akkor szabad rajuk mondani, hogy zsido? Nem...Ne bassza mar meg a pereces...ciganyozas detto."

Nyilván nem olyan mondatok hangzottak el, hogy a zsidók nem esznek disznóhúst, de szeretik a maceszt.

Bár ezt egy kicsit túllihegettnek tartom. Bár a franciáknak nagyon kell az arabokra vigyázni, mert a külvárosokban szilveszterkor nem a a petárdázás a szokás, hanem a kocsigyújtogatás. Majd kétezret produkálnak alkalmanként. Szóval a franciák inkább az arabokkal van problémája a széljobbon. Nem is nagyon divat a zsidózás arrafelé. Ezt csak úgy megjegyeztem.

Mert egyébként ez túl van lihegve. Bár a zsidókat is megértem, hogy nekik meg nem tetszik. Na, hogy miért is veszélyes ez? Mert mondjuk ezután, ha valaki arabozni kezd, azt is kikérhetik majd az arabok, mondván, hogy ha a zsidózókat lehet, hát lehessen ezt is. Utána meg leadják az al-dzszirán az illetõ lefejezését, mert valamelyik vallási fanatikus faszkalap fatvát mond.
Még szerencse hogy te nem vagy kicsinyes gyûlölködõ... <#whatever>

Gondolom akkor is épp ásított ezért nem láthatta, mikor a franciák a tolerancia és szeretet nevében eldózerolták a picsába a cigány telepet.

Õ egy igazi "liberális". Érveket nem kell felsorakoztatnia, mert mindenki más rasszista és antiszemita, ezen kívül pedig neki van igaza, és kész ezzel el van intézve. Bárki bármit mond az szerinte hazugság akkor is ha feketén fehéren le van írva, és nap mint nap látni.

Megbélyegez, kirekeszt, elõítéletei vannak, és valóban rasszista, miközben ezek ellen szájal.

Õ a "toleráns" ember

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Az egész lényed egy hazugság/csúsztatás, kár boncolgatni a részleteket, mert felesleges. Antiszemita és rasszista vagy, de próbálod másoknak beadni, hogy mégsem. Mi szükséged van erre? Nekem semmi igényem a saját magad szerecsenmosdatására, elfogadtam/nyugtáztam, hogy utálod a zsidókat, ok. Nem akarok ezen lovagolni.

Egyébként a magyarok 75%-a pont ilyen csiga módon antiszemita. Alig van direkt, nyíltan antiszemita ember, pedig még az a jobbik eset. Az legalább pont az, aminek látszik.

És egyébként azt is komolyan gondoltam, hogy részemrõl le van zárva a téma, mert nincs min vitatkozni. Hazudhatsz a szomszédodnak, hazudhatsz magadnak, de nekem nem, én átlátok ezen a fajta kifogáskeresésen. Tudod én egy olyan magyar családból származom, ahol a II. VH alatt alapvetõ dolog volt a zsidók bujtatása/mentése, míg az utána jövõ idõkben mi lettünk megbüntetve, mint "rendszerellenes" elemek, pusztán azért, akik voltunk. Azaz egy normális európai értékeket valló, és azok szerint is élõ(!) magyar fõnemesi család. De sajnos a magyarok nagy része nem ilyen, hanem kisstílû, elvtelen, magát 10 Forintért eladó gyûlölködõ senkiházi. És ez azóta sem változott, a magyarok nagy többsége ma is disznó, aki dagonyázni szeret, miközben mindenki mást leszól, aki szerint van ennél különb viselkedés is, sõt egyenesen gyûlöl mindenkit, akinek nincs gyomra az ilyesfajta malac-élvezetekhez. (A most felnövõ generáció pedig tulajdonképpen már globalizált lesz, nem fog neki semmit sem jelenteni az az érték, amit a magyarság jelent - amit az a nagyon kevés magyar termelt ki, élt át, stb. Ha ez a pocsolyából való kijutás ára, akkor legyen, még mindig jobb, mint állandóan kitermelni ugyanazt a posványt.) De erre most biztosan fel fogod hozni, hogy máshol is van szemétdomb, gondolom neked ennyi elég is ahhoz, jól tudd érezni magad a szarkupac közepén - nekem meg nem elég... Ezzel kb. meg is lett magyarázva minden különbség köztetek és köztem.
Ha tényleg ott élt, akkor tudnia illene, hogy a belgák egyik fele mennyire rühelli a másik felét. Etnikai alapon természetesen.
Vagy a hollandok a németeket és a franciákat, meg úgy általában a bevándorlókat, akik mellesleg dolgoznak helyettük. Ha már azon a környékén vagyunk.
Sõt képzeld el, a zsinagóga körül rendszeresen fekete egyen ruhába öltözött emberek tömegesen vonulnak, ami egyes emberekben félelmet kelt. Ez elvileg törvényileg tiltott!
Ne fáraszd magad nem érti, mert élt két hetet a belgáknál.

Vagy melyik fejlett ország nem csatlakozott az atom sorompó egyezményhez?
Vagy beszélgessünk a nõk helyzetérõl az ortodox zsidóság körében? Vagy a Jeruzsálemben elkövetett lincselésekrõl?
Oldal 1 / 3Következő →