• Szefmester
    #39
    Igen? Én úgy emlékszem hogy az EULA egy sora sem említi sehol hogy csak 5 évig használhatom a szoftverüket. Vagy te olvastál ilyet valahol? Az oké hogy a szoftvert nem vásárolod meg, csak a használati jogot, de bele is egyezel hogy nem módosítod, és nem másolod. (persze vicces módon bizonyos országokban létezik a biztonsági másolás fogalma, de cseszheted ezt a jogod ha a kiadó (Ubisoft) belerak egy olyan DRM védelmet ami pl állandó netkapcsolatot igényel. Mi lesz ha a kiadó megszűnik? Lásd most a THQ.. szerencse hogy ők nem voltak ennyire retardáltak.

    (van még működő floppy meghajtóm -lánykori nevén FDD- és van hozzá egy eredeti Elite 2 is. Sajnos a lemezt már nem olvassa a gép ezért le kellett tölteni. Még jó hogy nem volt benne ilyen crackelgetés és simán tudom használni. Ha pedig kérdik akkor nyugodtan tudom mondani hogy ezt még a lemezről pakoltam fel, és hordozódik vinyóról vinyóra. A régi kézikönyv szavait kérdezgetős védelmek mennyivel tisztábbak voltak. :D

    Van egy haverom akit elkapott a retro mánia, vett nemrégiben egy Sega Megdrive 2est, és egy 486DX4est koprocis alaplappal. A rendes PC-jét már csak programozásra és filmnézésre használja a net mellett.