Na érdekes cikk rohadjanak ki.Utálom a táblagépek, egyszerűen értelmetlennek tartom, az én okos telefonomon minden további nélkül elvégezhetem a fontos internetes teendőket.Telefonon utálok játszani is, mert a fél képernyőt eleve kitakarja az ujjam az irányítás miatt, táblagépen is eléggé kényelmetlen ez a dolog.Ha hurcolnom kell valamit ott a laptop, kényelmesebben kezelhető, még ha nagyobb is(van netbook is ha az kell).Ismerősöm vett táblagépet, 3 hónapig élvezte, utána rájött, hogy fölösleges, most az eladásával szenved.
Írta a cikk hogy gyorsabban fejlesztik ezeket, nagyon fasza, 2 évente 100k hogy meglegyen a faszább kütyü az új játékokhoz.
Szerintem nincs az a hülye aki egy mostani, vagy egy next-gen konzolt(ha lesz) amivel a bazi nagy FullHD LED TV-n tolja lecserélné egy ilyen kis mütyürkékre, hogy élvezhesse a 7-10 évvel ezelőtti grafikájú játékokat.
Megemlíti, hogy sokba kerül a tervezés, marketing.Azt viszont nem, hogy nem csak a konzol eladásokból él ám a Microsoft sem, arra a 70millió konzolra fogynak ám a játékok is meg a különböző kiegészítő dolgok/szolgáltatások amiből a cég is igencsak profitál.
Ráadásul a konzolokon is lehet, filmet nézni, videot, neten is, szóval hülyeség, paraszt vakítás az egész, így próbálják elnyomni azt ami sikeres.