Dark Souls II
-
Zozo0122 #7794 Megnéztem a videót, de ő sem igazán tudja, hogy mit gondoljon. Én úgy gondolom, hogy ez a 2. részben itt az IGAZI Ornstein. Az első részben O&S is Gwyndolin illúziói voltak szerintem, nem véletlen, hogy miután meghal MINDEN eltűnik a pályáról, kivéve a kovácsot, de ő is biztosan ismerte a 4 lovagot (Ornstein, Ciaran, Artorias és Gough) mert még kérdez is róla, hogy hogy van Gough. Vagy lehet, hogy Gough kérdezi, hogy van a kovács. MInd1 :D Szerintem miután Gwyn lelépett mindenki elment Anor Londoból. Gwynewere nemtudom hol lehet valójában, talán Gwyn haragjában kinyírta Seath miatt. (ugye az ő nászukból lett Priscilla) Na de a lényeg, hogy Gwyn vezetése nélkül a lovagok is leléptek. Ornstein volt a parancsnok, gondolom ő döntött úgy, hogy tipli van, Smough túl őrült volt, hogy bevegyék a csapatba szóval ő akár maradhatott is, Artorias és Ciaran talán együtt léptek le, Gough meg megint másfelé ment. Aztán jöttek a DLC eseményei, Gough szólt Artoriasnak Manusról, ő jött, megpróbálta kinyírni, de nem sikerült, de legalább a kis Sif túlélte, mi pedig megöltük Artoriast és akár Ciarant is. Gough ártalmatlan, őt nem bántjuk :D Ornstein viszont rendesen eltűnt, és szerintem csak a 2. részben kerül elő valójában. Az, hogy magasabb az nem számít, mert ebben a gameben kb. mindennél az van, hogy aki idős az nagy is :D A legtöbb szörnyeteg emberből alakult át és nagyon nagyok lettek :D Kivétel persze ez alól a démonok, ők alapból marha nagyok.. Na de Ornsteinre visszatérve, az sem számít, hogy dark magicet használ, a dark magic és a miracle ugyanis szorosan összefügg. Gondolj arra, hogy sok dark magichez chime kell, vagy Velstadtra! Velstadt tipikus példa, emberből hatalmas nagydarab óriás kb. és mostanra ő is dark magicet használ. Gondolom az átok tette velük ezt. Mit gondolsz?:)