8811
Dark Souls II
-
#7810 Ja amúgy ez a pont újra osztás hogyan van? Mer odamegyek az öreghez, előjön a menü a statommal, és mellette pirossal ott van egy kisebb szám, gondolom annyiról lehet újra osztani, de valami 10-15 szintel kevesebb pontot lehet kb. elosztani, vagy kevesebb. -
#7809 Ja meg van, csak először balra, aztán jobbra, de mindegy, mert a hídig se jutok el, embertelen ami ott van... :D -
#7808 Ha lemegyek a létrán jobbra nincs semmi út. -
1kezdő #7807 Lemész a létrán és jobbra körbe, de lesz némi ellenállás. Most még nem javaslom, mert egy opcionális boss-hoz visz, ami nem fontos. -
#7806 Arra a hídra hogy lehet feljutni? -
#7805 amúgy szerintem ők csak kezdő dark soulsosoknak volt nehéz annyira :) nekem pl elsőre ment,jó igaz durván fel tápoltam magam addigra dehát na :D akkor is:) a második részt csak végigvittem előtte sokat számít:) 3 utálatosabb boss van nekem az első részben,4 kings csak az eljutásíg amúgy leszarom végülis annyira nem gáz:) seath fuu ott meg azok a kristályok amikkel curseöl nagyon hányok tőle de Nito és az egész kriptája nagyon hányinger nekem, a többit kibírom.ja és chaos bed ami undorító már már röhejes hogy mindig leesel kb xd -
#7804 Na így már látszik :D -
Zozo0122 #7803 Itt a teljes kép, így felismered? :)
-
Zozo0122 #7802 Tűzmágia. Pyromancy. -
#7801 Amúgy láttam egy videón hogy a srác úgy varázsolt, hogy a kezébe nem volt fegyver, csak egy izzó kéz volt ott baloldalt. Ezt hogy csinálta? -
#7800 Hiába van jó képzelőerőm, nem bírom kivenni, egy farkas fejet tudnék max kivenni. :D -
#7799 profil sziluettként nézd:) -
Zozo0122 #7798 Neem, ki lehet belőle venni szerintem, a feje, a fejdísze és a lándzsája is látszik :D -
Esmun #7797 Zozo
Én elképzelhetőnek tartom ezt is. -
#7796 Megmondom őszintén, semmit sem tudok kivenni az avatarodból :D Én először azt hittem, hogy valami kill-billes, vagy driver3-as... :D -
Zozo0122 #7795 Most jut eszembe, hogy Gwynewere megölése után sötétedik el minden, de gondolom ez azért lett így, hogy ne lehessen ezt megtenni még O&S előtt, ugyanis akkor nem lenne bossharc :D Nem lenne kivel küzdeni :D Bele lehet zavarodni ebbe a sok loreba :D Még, hogy nincs történet a Dark Souls játékokban :DD -
Zozo0122 #7794 Megnéztem a videót, de ő sem igazán tudja, hogy mit gondoljon. Én úgy gondolom, hogy ez a 2. részben itt az IGAZI Ornstein. Az első részben O&S is Gwyndolin illúziói voltak szerintem, nem véletlen, hogy miután meghal MINDEN eltűnik a pályáról, kivéve a kovácsot, de ő is biztosan ismerte a 4 lovagot (Ornstein, Ciaran, Artorias és Gough) mert még kérdez is róla, hogy hogy van Gough. Vagy lehet, hogy Gough kérdezi, hogy van a kovács. MInd1 :D Szerintem miután Gwyn lelépett mindenki elment Anor Londoból. Gwynewere nemtudom hol lehet valójában, talán Gwyn haragjában kinyírta Seath miatt. (ugye az ő nászukból lett Priscilla) Na de a lényeg, hogy Gwyn vezetése nélkül a lovagok is leléptek. Ornstein volt a parancsnok, gondolom ő döntött úgy, hogy tipli van, Smough túl őrült volt, hogy bevegyék a csapatba szóval ő akár maradhatott is, Artorias és Ciaran talán együtt léptek le, Gough meg megint másfelé ment. Aztán jöttek a DLC eseményei, Gough szólt Artoriasnak Manusról, ő jött, megpróbálta kinyírni, de nem sikerült, de legalább a kis Sif túlélte, mi pedig megöltük Artoriast és akár Ciarant is. Gough ártalmatlan, őt nem bántjuk :D Ornstein viszont rendesen eltűnt, és szerintem csak a 2. részben kerül elő valójában. Az, hogy magasabb az nem számít, mert ebben a gameben kb. mindennél az van, hogy aki idős az nagy is :D A legtöbb szörnyeteg emberből alakult át és nagyon nagyok lettek :D Kivétel persze ez alól a démonok, ők alapból marha nagyok.. Na de Ornsteinre visszatérve, az sem számít, hogy dark magicet használ, a dark magic és a miracle ugyanis szorosan összefügg. Gondolj arra, hogy sok dark magichez chime kell, vagy Velstadtra! Velstadt tipikus példa, emberből hatalmas nagydarab óriás kb. és mostanra ő is dark magicet használ. Gondolom az átok tette velük ezt. Mit gondolsz?:) -
#7793 Ő nem Ornstein, csak hasonlít:) -
#7792 Azt hiszem kemény lettem. Meztelen vagyok, egy kurva nagy pajzzsal, és egy kalapáccsal amivel B gyorsasággal baszok 200akat bossokba. A staminám átlagosan 2-3 támadást bír ki a bossoktól :D -
Zozo0122 #7791 Na jó nem, a Covetous Demon a legkönnyebb...és a legviccesebb :DDD Legjobb támadása amikor bekap, lezabálja rólad a ruhát és kiköp -
Zozo0122 #7790 A dárdás ? :) Nézd meg az Avataromat :) Ő Ornstein és örülj, hogy ebben a részben csak egyedül van, különben rámenne a hétvégéd a harcra Az első részben már találkoztunk vele, bár akkor vele volt a félőrült haverja is, de ő nem annyira jelentős karakter, csak egy hóhér, gondolom azért maradt most ki. Amúgy érdekesség, hogy ebben a részben talán pont ő a legkönnyebb bossharc...főleg jó néhányunknak akik az első részt végigtolták. Régi ismerősként üdvözöltük, de egyedül kevés sajnos :( -
#7789 "Dark Souls 2 gitárral: pipa!
A Bearzly nevű fanatikus, aki nem olyan régen a Dark Souls első részét végigtolta a Guitar Hero gitárkontrollerével, most nekiesett a második epizódnak is. Ezúttal is PC-n játszott, a gitár gombjait ráhackelve az Xbox 360 kontrolleréhez kialakított beállításokra."
Youtube -
#7788 Továbbá egy tipp: ha meggyújtasz egy bonfire-t, de nem ülsz le, akkor ugyanúgy aktív lesz, viszont nem születnek újra az ellenfelek. Tehát nyugodtan fedezheted fel tovább a területet. Valamint az ott levő boss bejárata fölötti platformon (ha odaérsz érteni fogod) balra és jobbra lesz 2 rejtett fal, ami mögött egy ládát és egy bonfire-t találsz. Ha nem jöttél még rá, a rejtett falakat a használ gombbal tudod kinyitni. Többek között a 3 sentinel boss termében is van 4-5 rejtett ajtó, jó pár cuccal mögöttük.
Ja és a bejárat mellett balra lesz az idézhető segítő, valamint a boss ellen tűzet érdemes használni. Fire Longsword vagy pyromancy tökéletes.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.08. 14:46:09 -
#7787 A játék titka a türelem. Keltsd fel az ellenfél figyelmét - minél kevesebbét, pl késdobással ki tudsz kihúzni ellenfeleket - majd hátrálj egy olyan helyre ahol kényelmesen tudsz velük harcolni, majd ismételd amíg vannak. Mindig törekedj arra, hogy minél kevesebb ellenféllel kelljen harcolnod egyszerre. Közelharcosként nagyon ajánlott bevásárolni dobókésekből (asszem csak 10 lélek egy darab). A kiskocsis boszi árulja, aki a második bonfire-nél álldogált. Nem csak kihúzni lehet vele, de magas a poise értéke is (hátralöki/megtorpantja az ellenfelet), valamint a sebzése is kellemes ahhoz képest hogy fogyóeszköz. -
#7786 Hát, itt lelket nem tudok gyűjteni, mert mindig meghalok mielött felszedhetném az előzőt :'D De legalább próbáltam akkoris amikor fingom nem volt mivan, azzal kezdtem egyik folyosón ahol két "tüzes bige" volt egymással szemben hogy elrohantam közöttük, azok meg untig lelőtték egymást. -
1kezdő #7785 Barátom! A kapcsolok arra jók, hogy kapcsolj velük. A hatását úgyis megfogod tapasztalni. Harcolj bátran, halj hősiesen. Ezekből tanulj, hogy tapasztalt veterán harcossá légy. Lehetőleg ölj meg mindenkit, annyiszor, ahányszor csak lehet, mert így több lelked lesz arra, hogy fejleszd magad. Nincs ebben iszonyatos semmi, csak kissé nehezebbé vált. Hogy egy film címmel zárjam: "Lesz ez még rosszabb":) -
#7784 Úristen mer itt lesz még egy boss...? Iszonyatos... :D Van egy csomó kapcsoló is a falakon, azok mi a francra jók?
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.08. 13:55:45 -
#7783 azzal a résszel megfogsz szenvedni xd érdemes ledobálni őket tőrrel vagy bombával is.nagyon hatásosak olcsó.az elején tudod a boszitól lehet venni ilyeneket.aztán a bossnál meg majd kell segítség neked szerintem.a malmot majd gyújtsd fel ki kell mászni ahol látod hogy pörög és levan törve egy rész ott feltudod gyújtani fáklyával a pörgőjét.erre nem igazán lehet rájönni szerintem egyedül.bossnál nagy segítség lesz -
#7782 Úristen ez a rész iszonyatos : | Nem csak hogy azt se tudom merre kéne mennem, de egy idő után olyan ellenfelek vannak hogy le se bírom győzni őket, 3 ilyen tűzdobáló nő is van ott, egy dárdás fazon, meg egy vörösen izzó hapsi akinek esélytelen kivédeni a támadásait. : | -
#7781 Az jó lenne, mer így at estust használom el meg a gemeket, itt minden mob mérgez xD -
#7780 Gyűjtögess, vegyél green blossom-ot. Az azonnal meggyógyít.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.10.08. 12:58:17 -
#7779 Legyőztem a 3 csonti lordot, olyan 100.-ra és 2 csomag (neeem, csak tea volt...) nyugtatóval, de még mindig egyszerűbb volt mint azt a dárdásat abban a kastélyban, azzal még mindig nem bírok. Most ilyen bánya szerűben vagyok ahol ilyen nagydarab izék mászkálnak és lőnek rám egyet és ha eltalál bele is haltam egyből... :D Meg csupa méreg minden, már értem miért volt fontos a méreg ellenállás, valaki említette, hogy majd jól fog jönni. :D
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.10.08. 12:51:50 -
#7778 "Alsó hangon 10 órát akarok rakni ma a játékba :P"
Akkor kezdődjék a "móka"
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2014.10.08. 09:58:44 -
#7777 Az a helyzet, hogy amint látom itt is a halberd viszi a pálmát, legalább is nekem :D
Az tetszik ebben, hogy százezer fegyver van, és szinte tényleg teljesen mind1, hogy melyiket használja az ember. Lehet, hogy kard fajtából van hatvan, de majdnem mind a hatvanat másképp forgatja, másképp harcol vele. Amelyik szimpi, azt begyakorlod és ennyi. Na jó. A tegnapi hosszú munkanap után édes a pihenés. Alsó hangon 10 órát akarok rakni ma a játékba :P -
Zozo0122 #7776 Én meg új karin gondolkodom, dex build pyro kiegészítéssel, de még a 3. DLC-t sem kezdtem el :D Végig kéne vinni, de már nincs kedvem azzal a karival játszani. Furcsa, de minél többször halok meg egy karakterrel annál inkább hibásnak érzem...ebben a kariban a DLC-kel együtt tuti van vagy 70-80 halál, ami nem sok, de azért mégis, ebből vagy 30-40 a Fume Knight :D Ma beléptem és láttam, hogy kifogytam az effigyből ezért farmolni kezdtem, jelenleg Majula +8on van, mert annyiszor újrafarmoltam a csontvázakat a viskóban, minden +1el egyel megnő a bent lévő csontik száma és MIND dob effigyt :D -
#7775 nekem az nem jön be nem mondanám jobbnak :D egyébként a curver swordöket nagyon megszerettem ujjabban:) -
Zozo0122 #7774 De van jobb, nekifutásból telibevered 2 kézre fogva, elszáll a francba az ellenfél :D -
#7773 sajnos ez hogy földhöz vered vele ezt egyik fegyver sem tudja már itt.tök szar :| -
Zozo0122 #7772 Én az első karimmal ezt a részt Zweihanderrel nyomtam attól kezdve, hogy megtaláltam. Jól bevált, de vannak sokkal jobb fegyverek, bár ez már az első részben is így volt. -
lammaer #7771 Megnyugodtam :)