Dark Souls II
  • Zozo0122 #7672
    Ne aggódj, a PVP a játék egyik legjobb része, ha leszámítjuk a néha fellépő lagot meg azokat a játékosokat akiknek az egyetlen skilljük a backstab. Hiába tudom én is csinálni akár lagból is, utálom. De ha összeakadsz valakivel aki nagyon profi és alkalmazkodva küzd nagyon epic bunyókat lehet összehozni. Tegnap volt egy srác, nagyon jól küzdött és becsületesen. Invadeltem, indult a bunyó, mikor már kb. 10% élete lehetett egy gesture-al jeleztem, hogy most pihi, mindketten gyógyítunk újra meghajlás és mehet a 2. menet. A 2. menetben ő állt jobban, mielőtt megölt pihi gyógyítás új menet. Ezt 5 menetig húztuk, amikor is az egyik elugrásánál előkaptam a sorozatlövő nyílpuskámat és a támadás ereje kivégezte, így vége lett, de nagyon jó volt :) És ez csak egy példa. Persze sok szemétláda is lesz, van, hogy 3man rádtámadnak, de egy bizonyos szint után ez is egyfajta kihívás lehet. Hidd el, akár még az első végigjátszásodban előfordulhat, hogy nem elkerülni akarod majd a multit, hanem direkt keresni fogod a balhét :D