Dark Souls II
  • Zozo0122 #7545
    Ne érts félre, nálam is messze túlteljesít az átlag játékokon, csak felidegesít, hogy egy ilyen potenciállal bíró játékban miért kell önmagukat ismételniük és úgy nehezíteni a kihívást, hogy idióta módon elnyújtják a bossokhoz eljutási időt, ráadásul azt is újrahasznosított elemekből. Azok alapján amit elmondtál nem lesz nagy bajom amúgy az Ivory King DLC-vel, mert egy tigris mindig stílusos, bárhol jelenik meg, azt elrontani nem lehet. Van egy új lovag, oké de jó harcnak tűnik, a 3. dupla bossfightról meg még mindig nem láttam semmit :D Nem a nehézséggel van bajom, dehogyis azt imádom, de azért tartsa fenn az érdeklődésem. Az Old Iron Kingnek 3 nagy hibája van, ezekre fújok nagyon:

1. Fume Knight - Velstadt legyőzte őt, mégis úgy gondolom, hogy 1V1-ben valójában esélye sem lenne ellene. Még rosszabb, hogy úgy növelték a kihívást, hogy szinte sebezhetetlenné tették. De még ez a legkisebb bajom, oké nehéz volt, de szerintem csak azért mert túlidegeskedtem, következő végigjátszásban tuti max. 5. próbából meglesz, mert már kitanultam.

2. Smelter Demon. Újrahasznosítva konkrétan egy Boss, úgy ahogy van, megnövelt sebzés, megnövelt életerő, áttextúrázás azt jóvan. Elnyújtott odaút, de ez még elviselhető lenne, elsőre élveztem is, de mikor bementem, na mondom nagyszerű...

3. Sir Alonne . itt pont fordítva, a boss maga jó, de az odajutás katasztrófa. Előkapták az Iron Keepes lovagokat, megnövelt sebzés és életerő, telerakták velük a szinte üres termeket és mehet a bunyó. Emellé még tűzgyíkokat minden beugróba, de konkrétan azok a gyíkok megmozdulni nem tudnak, és ha mögéjük mész helyben agyonvered őket, könyörgöm mi ez...

Az első DLC-vel nincs bajom, az egész korrekt lett, még a gank fight is tetszett valahogy :D