8811
Dark Souls II
-
#7570 Vagy gyilkos, vagy hentes, vagy TV szerelő, vagy konzol értékesítő, vagy... xD -
#7569 Mindegy, hogy hogyan és miért, de a kislány olyan löketet kapott, hogy lehet, hogy Geek Királynő lesz ennek köszönhetően. -
#7568 Most őszintén:) Kifogtak három ultra amatőr invadert:) A kislány aranyos ugyan, de semmi mást nem csinált csak nyomogatta a gombot:) Egy normális DaS játékos odagurult volna, backstab, vége. Ezek az ellenfelek nem is értem mit csináltak. Álltak egy helyben és várták a végzetüket:) -
#7567 Látszik, hogy a kislány nem feladatként játszik - ez nagyon pozitív. Apa dicsérete meg egyszerűen olaj a tűzre :)
8 évesen már kisujjal veri el az ellenfeleket a Dark Souls 4-ben :) -
ratgab #7566 Szerintem apa se gondolta, hogy kis apróság ilyen ügyesen tolja majd (mondjuk jó noob ellenfelei voltak).
Feltételezem a kislány láthatta apát játszani és kikönyörögte a lehetőséget nem pedig apa ültette le, hogy na most kislányom megtanulsz Darksoulsozni. -
Zozo0122 #7565 Akkor most jöhet a Fume Knight :D Kemény a kiscsaj amúgy, pár év múlva viszontlátjuk walktrough videóknál ha így folytatja :D -
#7564 "Amikor a 3 éves kislány lealáz Dark Souls 2-ben
Azt nem tudjuk, hogy mennyire felelősségteljes az a szülő, aki a 3 éves gyerekét leülteti a Dark Souls 2 elé, de tény, hogy a kislányból így viszonylag hamar válik majd hardcore gamer. Akárhogy is, a totyogós visszavert két játékost PvP-ben, és majdnem meglett neki a harmadik."
Youtube -
#7563 oh értem köszi akkor majd megcsinálgatom :3 -
#7562 Ott még nekem is van jég, lényegtelen a játékmenet szempontjából. Bizonyos számú Loyce lelket kell gyűjteni a bossfight után, hogy elolvadjon (wiki szerint). Nálam 8 van és még mindig nem olvadt el. De az már csak lore szerintem.
szerk: 50 lélek kell a kimaxoláshoz. Szóval farmolós a dolog. Viszont megéri, mert a boss után ha lemész a káoszba, csak 3 Loyce jön a portálokból, könnyű őket leverni és körönként majdnem 10k lelket dobnak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 19:20:09 -
#7561 megvan de a lépcsőn a jegek megmaradtak :| -
#7560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megvan de akkor se oldódik fel az oltárnál a jég.nem egyszerre lett meg mind a 4 ez lenne a baj?mert már csak ő áll ott.nem értem -
#7559 A híd túloldalán van egy domb, rajta egy toronnyal. Abban van. Ne felejtsd el legurítani a hógolyót fent.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 19:05:27 -
#7558 megvan ez akkor jóra gondoltam de itt nem találtam egyet sem >< átmentem ott le a liftel és ott mindenhol jártam pedig -
#7557 Van az a terület, ahol van egy szökőkút középen, 4-5 ellenféllel. Ott továbbmész és előtted lesz a híd, aminek a közepe lyukas.
5:06
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 18:55:29 -
#7556 értem de nem találom nem tudnál róla videót csinálni?és bocsi hogy szerencsétlenkedek -
#7555 Hát egy híd van a játékban, amin nem tudsz átmenni...:) A spoiler tagot egyébként nem viccből használom.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 17:54:42 -
#7554 értem oké.amúgy a 3lovag milyen leszakadt híd túloldalán van? :o -
#7553 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Challenge-ben elmész az idézőkörig, aztán kelet fele fordulsz és mész amíg el nem jutsz egy hídig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 15:01:48 -
#7552 okés köszi a challengben végigmentem de a cicát nem találtam.aztán meghaltam xd mindegy a lovagot próbálom előkeríteni akkor :) -
#7551 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van egy a leszakadt híd másik oldalán, egy lent (lejárat ahol a szellemek vannak a ballisztákkal), a harmadik pedig fent, az út végén, ahol a sok oriás volt ládákkal és az egyik utat elzárta a jég
A második cica a challenge area végén lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A challenge area bejárata az a kapu ami előtt áll egy nagy lovag és 4-5 kis rongyos. Talán a második bonfire. A kulcs hozzá pedig a jégkanyonnál van, ahol fáklyákat kell gyújtani a kapu kinyitásához.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 14:55:41 -
#7550 de várj akkor a harmadik -
#7549 A negyedik ott van a trónteremben, nem kell megkeresni. Hármat kell csak kiszabadítani.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.30. 14:50:39 -
#7548 levertem azt a mocskot.3 lovag megvan a 4ből gondolom a 4 jól elvan rejtve.a második cicával nem találkoztam pedig jól végigjártam mindent :O miután megcsinálom azt a challenge-t vagy mit utána oldódik fel?ja és hogy lehet a grand cathedralban feloldani a lépcsőn az összes jeget?érdekelne mi van fent az oltáron hmm -
Zozo0122 #7547 Mármint milyen videók?:D -
#7546 Hol vannak már a videók? -
Zozo0122 #7545 Ne érts félre, nálam is messze túlteljesít az átlag játékokon, csak felidegesít, hogy egy ilyen potenciállal bíró játékban miért kell önmagukat ismételniük és úgy nehezíteni a kihívást, hogy idióta módon elnyújtják a bossokhoz eljutási időt, ráadásul azt is újrahasznosított elemekből. Azok alapján amit elmondtál nem lesz nagy bajom amúgy az Ivory King DLC-vel, mert egy tigris mindig stílusos, bárhol jelenik meg, azt elrontani nem lehet. Van egy új lovag, oké de jó harcnak tűnik, a 3. dupla bossfightról meg még mindig nem láttam semmit :D Nem a nehézséggel van bajom, dehogyis azt imádom, de azért tartsa fenn az érdeklődésem. Az Old Iron Kingnek 3 nagy hibája van, ezekre fújok nagyon:
1. Fume Knight - Velstadt legyőzte őt, mégis úgy gondolom, hogy 1V1-ben valójában esélye sem lenne ellene. Még rosszabb, hogy úgy növelték a kihívást, hogy szinte sebezhetetlenné tették. De még ez a legkisebb bajom, oké nehéz volt, de szerintem csak azért mert túlidegeskedtem, következő végigjátszásban tuti max. 5. próbából meglesz, mert már kitanultam.
2. Smelter Demon. Újrahasznosítva konkrétan egy Boss, úgy ahogy van, megnövelt sebzés, megnövelt életerő, áttextúrázás azt jóvan. Elnyújtott odaút, de ez még elviselhető lenne, elsőre élveztem is, de mikor bementem, na mondom nagyszerű...
3. Sir Alonne . itt pont fordítva, a boss maga jó, de az odajutás katasztrófa. Előkapták az Iron Keepes lovagokat, megnövelt sebzés és életerő, telerakták velük a szinte üres termeket és mehet a bunyó. Emellé még tűzgyíkokat minden beugróba, de konkrétan azok a gyíkok megmozdulni nem tudnak, és ha mögéjük mész helyben agyonvered őket, könyörgöm mi ez...
Az első DLC-vel nincs bajom, az egész korrekt lett, még a gank fight is tetszett valahogy :D -
#7544 Fire Longsword +10 (mob-okhoz)
Drakeblood greatsword +5 (boss és pvp - dlc1 fegyver, mágia és dark sebzéssel)
Black Knight greatsword +5 (mobok - +tűz sebzés)
Lightning Mastodon halbert +5 (bossokhoz + lighting és 3-700 sebzés, de hamar törik)
Defender's shield+5
Alonne Captain / Knight szett +10
Ring of blades +2
Ring of Steel Protection +2
Third Dragon's Ring
Chloranthy Ring +2
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.29. 23:23:46 -
#7543 Vannak újrafelhasznált elemek, de nekem az ég világon semmi bajom a játékkal. -
#7542 értelek,és milyen fegyverrel tolod amúgy? -
#7541 A teljes DLC majdnem 6 óra volt és még van pár felfedezetlen területem. Az első boss elsőre megvolt, alig karcolt meg. Az utolsó boss-nak én is eszetlenül nekimentem lovagok nélkül, azt második próbára sikerült levernem. Aztán felfedeztem meg challenge area-ztam, PVPz-tem, stb. -
#7540 jaah értem okés .amúgy gondolom azt is megkell csinálni hogy minden lovag veled legyen a bossnál :) -
#7539 A challenge area volt meg annyi idő alatt:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.09.29. 23:12:01 -
Zozo0122 #7538 Hát meglátszik, hogy nagyon kifogytak már az ötletekből, de azért Aavától lehidaltam azért ő mégiscsak a valóságban is hatalmas kedvencem :) Az tuti tetszeni fog majd, de jelenleg a hozzáállásom tényleg tré :( Ma is játszottam amúgy Navlaan küldetéseivel elszórakozgattam, megvettem tőle minden ruhát meg elvoltam egy órát, utána gondoltam lemegyek a Smelterhez, küzdöttünk, megölt kiléptem :D Mind1, most az lesz, hogy letolok egy Lost Alpha végigjátszást, utána viszsatérek a Dark Soulshoz :D 1-2 hét kihagyás úgyis elvonási tüneteket fog produkálni és Aavát amúgy sem akarom kihagyni :) -
#7537 milyen fegyverrel mész amúgy? -
#7536 te nagyon pro lehetsz hallod hogyha annyi idő alatt megvolt az egész .vagy csak nincs már türelmem ehhez.ma amúgysem vagyok olyan kedvembe ,hamar felhúz 2x alt+f4eltem ma :) rohanok mondjuk >< majd holnap nyugodtabban neki állok,ma elég volt az egyik cica boss -
#7535 Ja hogy a Jabba. Az csak egy mob - az a rész mekkora jelenet az ál invader-el :DD Sőt van kettő a No-Man's Warf bossából is sima mobként. -
#7534 Ha az utolsó boss-t a DLC elején akarod megölni, ne csodálkozz.
Zozo: igen ismétlés, de k* jó kis arénaharc. Mondjuk az utóbbi időben való hozzáállásod alapján szerintem el sem jutsz a macskákig, mert a challenge area konkrétan vértizzadós:) 0 látótávolság, faxa halál lovasai szerű pacik törnek fel a hóból, egyéb izmos mobok, invader-ek tömege és fogalmad sincs merre kell menned:)
Én ezt is imádtam, ~2 órámba tellett és 10+ halálba mire megvolt :) Egyébként szerintem ez volt az egyetlen nehéz rész a DLC-ben ami alapvetően a játék legkönnyebb területére sikerült. Egyúttal talán az egyik leghangulatosabbra is. Jók a zenék, ismétlés ide vagy oda a macskákkal nagyon élvezetes harcolni (már el is pukkantottam 2 astetic-et az elsőnél) és a főboss harc is nagyon ott volt. Mondjuk a lovagokkal elég könnyű az is. -
#7533 de mondom az csak mob,nem boss .csak úgy heverészik bent egy barlangba egy élet regenerálós lovaggal is találkoztam már ilyen invader szerű de még nem nyitottam ki egy kapot le se szart.utána bacstabelt és rám szált.új dolgokat csinálnak az invaderek meg a megidézett emberek is,érdekes -
Zozo0122 #7532 Micsoda? Myselor azt mondja, hogy egy újabb Jabba szörny fehérben, MerlinW meg, hogy 2 fekete macska :D -
#7531 nem arra gondoltam,hanem a dagadt cuccra aki a jeges barlangban van,az alapjátékban boss volt:)