Dark Souls II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Háát, ezt a helyzetet pont nem jól látod 😊 bár a végére úgy tűnhet, hogy a tüzes kardos rész az egyszerűbb, a próbálkozásaim nagyobbik részében a tüzes részig simán eljutottam, ott viszont rendszering megszívtam, mert nem elég, hogy sokkal nagyobb területeken sebez, sokkal nagyobbat is sebez, kikerülni sem egyszerűbb, inni is sokkal kevesebb helyzetben lehet. Tudatosan nem ittam itt sokszor, mert szívatott már meg olyan helyzetben amire nem számítottam.

Szóval szerintem pont a második phase a genyább 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Igazad van. Én puszta kézzel szoktam megfojtani őket. 😄
Kezdem azzal, hogy gratula!.

Arra nem gondoltam, hogy a bunyó előtt rábeszélted, hogy félidőben tegye el az egyik kardját. Bár a mozgásodat nézve megértem, hogy elfogadta a javaslatod, ha nem akart egy brutálisabb verésbe beleszaladni. Míg két kard volt a kezében, több ugrálásra kényszerített, hisz szinte folyamatosan támadott. Aztán az egy kardos -még ha tüzes is volt- már kissé komolytalanná vált. Látványelemnek jó a tűz körbe hordozása, de ezzel mindig időt adott Neked egy kis szusszanásra és HP pótlásra. Itt már csak jutalomjátékká vált a küzdelem. Amikor először láttam, arra gondoltam, hogy mikor féléletre vered, majd elővesz valami extrát -mondjuk kinő a harmadik keze és abban kard lesz. De hogy elteszi...jó a rábeszélőképességed.😄
Utoljára szerkesztette: 1kezdõ, 2014.08.29. 20:22:47
Laza
Most én is végignéztem, párszor megakadt a lélegzetem, pedig tudtam hogy mi lesz a vége ... de azért mikor eltalált bennakadt a levegő 😄
Lenyomnám még egyszer ... na majd a másik karival 😊

Viszont majd állítok egy kis minőséget, mert ahogy nézem ez a 2Mbit-es feltöltés kevés, majd felnyomom. Amúgy 720p-re és 30 képkockára van állítva, de mozgásban nem túl szép.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.29. 19:44:40

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem hangzik majd betegen: néha nekem is ökölbe szorult a kezem, és picit mintha meg is izzadt volna a tenyerem.

//Közvetítést nem láttam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jah így már "lazán" lenyomta <#crazya>
Szép győzelem 😊 Néztelek kora délután, az akkori bizonytalanság átment rutinos magabiztosságba 😊 Így megy ez, szerintem mind ismerjük az érzést amikor egy új boss elsőként a földbe döngöl, majd néhány próbálkozás és ruházat/fegyverváltás, idegeskedés és lenyugodás után...nos, még mindig a földbe döngöl, de már nem puffanunk akkorát 😄DDD Sokadjára végre legyőzzük és örölünk... de amikor legközelebb találkozunk vele a következő végigjátszásban, akkor már egyenlő félként harcolunk, a 3. végigjátszásnál meg örülhet, ha egyszer rosszul lépünk 😊
Így van 😊 Be kell tanulni az adott boss mozgását és kész. Elsőre elég sok nehéz van, de pár végigjátszás után már semmitől sem félsz, sőt hajlamos vagy arra is, hogy túl nagy legyen az önbizalmad. Velem rendszeresen megesik, hogy csak hülyéskedek meg lazázok az ellenféllel és egy hirtelen mozdulattal mégis földbedöngöl 😄 Oké azért mindkét DaS részben van 1 boss akitől tartok: 1. részben Bed of Chaos, ezt nyilván mindenki tökéletesen megérti miért 😄 A 2. részben pedig a Smelter Demon, mert sajnos nálam, miután a béltartalmával lángralobbantja <#idiota> a kardját elkezd szaggatni a game 😞
Laza

MerlinW
Miért ne tudná?😊 A great/ultra great sword-ök védelme is 50-80% Többet kell mozogni, lassabb a harc, ennyi. Egyébként minden további nélkül megölhető minden boss akár ököllel is😊

[merlinw.org]

Sajna nem tudtam megnézni, mert szülinapozni voltam. Írd meg ha sikerült, de a legjobb az lenne, ha rögzítenéd.😊 Egy szál kardal szerintem nem tudod.
Myselor
elég komolyan megszivat ez a mocsok téged is 😄 hát nekem is volt egy pár próbálkozás hogy megöltem.nagyon rohadék xd
MerlinW
De melee-vel. Nincs már varázslóm, áttalentoltam mindet, unalmas volt. Lightning Mastodon halbert + Drakeblood greatsword + Defender Shield powa! 😊

Lightning Mastodon alaphangon 200-at üt bele, ha cifrázom (furás+ütés, kombó vagy nagy ütés, akkor 250-300-at). Egyébként szerintem a DLC legkönnyebb boss-a. Viszon valamiért élvezetes. Mondjuk Fume sem rossz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 15:59:33

[merlinw.org]

Laza
Gondolom nem melee karival 😊

Na tartottam egy kis szünetet, de mindjárt megyek vissza ... ha törik ha szakad, de én ezt megölöm pajzs nélkül egy szál karddal 😄

Szerk: ja az egy másik, nem amin én szopok 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.08.29. 15:50:38

MerlinW
Sir Alonne NG+7-en elsőre úgy hogy közben telefonáltam😊
(A három DLC2 boss után, ne felejtsétek el meglátogatni az Iron Keep-es vendor-t😊)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.29. 15:43:03

[merlinw.org]

Laza
Indul is a menet, most lesz hangom és képem is 😊 kb egy órám van, de lehet kicsit több is.

http://www.twitch.tv/lazahun/

Természetesen meglehet csinálni, különben nem tették volna bele. De hogy meelevel rohadt nehéz, azt láttam tegnap. De nem csak Téged néztelek, hanem mást is. Hát az is hullott, mint a légy. Értem a Vendric hasonlatot /nem nehéz😊/, de Vendricet nem nehéz megközelíteni.
Ez a boss, kétféle karddal küzd és mind a kettőnek más a ritmusa, más a területe, ahol sebez. Az egyik gyors és szúr is, ami egyik kedvence Lazának. A másik a "reset". Körbe söpri vele maga körül és ami ott van borul. Szerintem még kellett volna neki varázslatot is adni és akkor talán már lenne valami kihívás, de így...😄
Laza
Megnézzük 😊 Venrick baromi lassú volt, és ált 'lesújtó' kombói voltak ... ez meg kombinálja a gyors és a nehéz kard mozdulatait ... de persze nem lehetetlen, csak kitartás kérdése. Na meg ha jól láttam baromi sok HP-je lehet, mert minor 300 körül sebeztem rá akkor is alig mozdult az életereje. Egyébként íjjal 200-at lőttem bele, még azzal is meg lehetne csinálni 😊

Tinman
Vendricknél se mindegy melyik oldalról mész és maradsz mögötte... itt is tökéletesen működik, hogy a nagyobb kard felőli oldalról mész mögé. Akkor van gáz, mikor felhúzza a kardját, mert onnantól megváltozik a séma, de az is megoldható, de találjátok ki magatok, hogy hogyan :-P

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nézzük Vendricet: simán mögé mész és vele forogsz és ütöd hátulról és ezt még egy ultra greatsword-al is megtudod tenni, ami azért elég lassú. Ha ezt ezzel is megtudod tenni, akkor neonfény mellett a körúton.....😄
Tinman
Akkor nem ment át :-(

U.e. a trükkje, mint Vendrick-nek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Vendrick ehhez képest kiscsoportos óvodai kisegítő.😊
Tinman
Vendrick, ennyit mondok és most húzzatok és verjétek rommá ;-)

Mondjuk megértem a játék készítőit. Elkészítették az alapjátékot, nem túl erősre. Mikor már kitapasztalta a sok spuri, akkor beindult a sírás: hogy ez milyen könnyű és jaj, semmi kihívás. Igen? Nincs kihívás, no akkor picit nehezítünk. Most meg volt olyan köröd, hogy meg se tudtad ütni. Ez a boss, már nem lassú, nem áll meg pihizni és nem csak három ütéskombináció, aztán most üssél te. Hiába próbálsz bemenni mögé -ha tudsz!😊- oda is beüt. Gyors, nagy területet beüt 360 fokban és soha nem fárad. Megnéznék szívesen egy meele karit, aki tisztán kardal leveri. Mondom!!: megnézném és nem olvasnám.😊
Ó, még lehet ezt nehezíteni, hogy még hárman se verik le. Csak még kell egy sort sírni, hogy ez milyen könnyű.
Laza
Meglesz az, ez még kóstolgatás 😊 a DS2 alatt elkényelmesedik az ember és elszokik az olyan harcoktól, mint egy Artorias, aminek minden mozdulata centire ki van számítva 😊

Pajzzsal csak egyszer ugrottam neki lefekvés előtt, azért úgy sokkal egyszerűbb, próbáltam volna mindenképpen anélkül megcsinálni. Már a főkarimat is átruháztam a gyors longswordos stílusra, ami egyébként végig fekszik, csak a bossnál bizonytalan még.

Na majd ma délután nyomom tovább.

Ez a DLC egy kicsit brutálisabban össze van rakva, mint az első .... ehhez képest az semmi.

Néztelek. Ez egy rémálom, de azért haladtál. Az a boss még sok Neked. A pajzs valamit számított, de a nagy kardot át kell ugrani amikor lóbálja.
Laza
Tegnap nem volt időm nyomni, de majd most, már lövöm is fel 😊

MerlinW
Dark Souls Disco 😄

[merlinw.org]

Laza
Ma este jön szerintem ... persze élő hang nélkül 😊

MerlinW
MerlinW
Piszok sok rejtett hely és járat van ebben az új DLC-ben, 50x végigjártam mindent és még most is találok új szobákat😊 Mondjuk még az elsőnél is hiányzik egy bonfire.

[merlinw.org]

Jó lesz az a Bloodborne 😊 Már nem félek attól ,hogy elrontják a puskákkal.

Off: én tanultam japánt kb. 2 hónapig, hát aki azt a nyelvet megtanulja az ember a talpán 😊 Marha jó kis nyelv egyébként, csak az időm sehogy sem engedi és jó ideig nem is fogja 😄 Ehhez tényleg ÉVEK kellenek,de egy jó kis közepes angol tudást 1 év alatt is meg lehet szerezni. Persze tökéletesen megértem, ha valaki nem akar vagy nincs lehetősége angolt tanulni 😊
Nem értem se a japánt, se az angolt, ezért szívesen olvasom, ha valaki hajlandó érdekes és hasznos információkat itt megosztani. Ezt is köszönöm!😊
IMYke2.0.0.0
OFF - legfeljebb nem olvasod el.

"Néhány apróság a Bloodborne-ból

Frissült a játék japán weboldala néhány aprósággal, melyekből a Gematsu hozott el nekünk néhány információt. Az egyik érdekes újdonság a Dark Soulshoz képest a Regain System, ami annyit tesz, hogy ha megsérült a karaktered, de bizonyos időn belül vissza tudsz támadni, akkor visszanyersz valamennyi életerőt.

A fegyverek között biztosan lesz fűrész, balta, puska és pisztoly, és két helyszín nevét is megerősítették: Cathedral District és Hemwick Cemetery District, vagyis templomos és temetős pályarészünk biztos lesz a városon belül.

Nagyon érdekesen hangzanak a különböző ellenféltípusok is. Az egyik például a Hunting Horde névre hallgat, és egy rakás bűnözőt takar, akiket elkapott a fertőzés, és továbbra is az utcákat járják, mindenkit megtámadva. Ennél némileg betegebb a Wheelchair Horde, ami a nevének megfelelően kerekesszékhez kötött öregeket takar, míg a Carrion Crows olyan lényekből áll, akik emberi tetemekből táplálkoznak."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
A második DLC utolsó boss-a ilyen. Sőt a második is (a lélek gyűjtögetős). Peak-ben a malomkeres dolog is ilyen volt, Vendrick és a giant lelkek is ilyen volt, Sinner és a fény is majdnem ilyen volt😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.27. 14:36:19

[merlinw.org]

Solid Snake
Itt az ideje, jöhet a stream <#buck>
Laza
Nem nyomtam még a DLC-t, nem volt időm, de hozhatnának be olyan új bossokat, amikhez valamilyen event is kötődik ... mint pl a Demon's Souls-ban a sárkány, akit előbb ki kellett cselezni, meg kellett gyengíteni, majd csak utána lehetett vele harcolni ... de még a DS1-ben a DLC sárkány is jó volt, akihez ha csak úgy bementél míg a levegőben volt, a harcnak annyi 😊

MerlinW
Az első részben Asylum Demon-t is 3x öltük meg (stray, firesage) 😊 Ez ilyen😊

[merlinw.org]

Myselor
pedig eddig az összes boss másolva volt,csak egy kicsit felvan dobva .szarok ezek a dlck
Myselor
jah jólvan,hát érdekes 😄
Lunki88
Na ne már, most már az alapjáték bossait is újrahasznosítják? Ennyire nem lehetnek lusták...
MerlinW
Most nézem, hogy van egy harmadik is, Sir Alonne. Azt én sem találtam még meg😊

[merlinw.org]

Myselor
na a smelter démont nem találtam meg még.hmm >< majd megkeresem
MerlinW
Kettőt. Kék smelter demon-t (Iron Passage, a jobb oldali lift lefele, tower key megszerzése, majd rácsos ajtón be) és a lovagot-ot.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.08.26. 23:03:55

[merlinw.org]

Myselor
te hány bosst öltél?én egyet xd az utolsót.többis van?pedig azthittem jól körbenéztem😊
MerlinW
Én is végeztem vele. A boss-okkal most egyáltalán nem erőltették meg magukat, a terület viszont kiváló, nekem nagyon tetszett. Az ellenfelek sem voltak rosszak, viszont láthattuk a trollokat mágusként, az oroszlánokat lovagokként😊 Viszont az óriásokat nagyon szerettem😊

[merlinw.org]

Myselor
letoltam a dlc-t ez sokkal jobb volt mármint a helyszínek,az utolsó boss egy gwyn klón igazán nem is értem a lényegét a dlc-knek ha talán lesz valami a 3koronával oké de ha csak ennyiről szól a harmadikat else kezdem
Tinman
Tolom a DLC-t... háááááát eddig elég kellemes :-)

MerlinW
Ha téged támadnak be és nem PvP területen, azt csinálsz ami jól esik. Szíved joga.

[merlinw.org]

Most olvasgatom ezeket a hozzászólásokat a fair játékkal kapcsolatban. Lehet, hogy akkor én is tévedésben éltem, de én úgy gondoltam már a Das1 és most a 2 esetében, hogy ha valaki betámad az én világomba, akkor nem éreztem azt, hogy unfair lenne a flask használata, hiszen azért van így kitalálva a játék a host védelmére. (A betámadónak meg ott vannak segítségképpen a még le nem gyilkolt lények . )
Ott van a lehetőség, hogy elintézzen az ivás közben; fordított esetben én is ugyanúgy rohantam a másik után, hogy még ivás közben leszúrjam...szóval ahhoz is kell bátorság, hogy a flaskot használja az ember. Nem gondoltam, hogy ezzel etikai kódexet sértek, ezek szerint rosszul gondoltam? (Persze az már régen rossz, ha valaki folyamatosan vedel.)
Mondjuk a többi dolgot én is úgy éreztem illik betartani, mint meghajlás, megvárni amíg egy párbaj befejeződik, stb.