• fergusonpapa
    Még mindig röhejes összehasonlítani a kettőt, ha azt mondják hogy több galaxy s3-at adtak el mint iphone 5-öt azt mondok okés. Az szép eredmény, de hogy a legocskább alcatel 10e ftos android is beleszámít az vicc kategoria...

Letöltés meg jóhogy több ,több készüléken :D De bevételen látszik mennyivel biztonságosabb az ios ilyen téren mert nehezebb rá warezolni és sokan megis veszik az appokat mert minöségi nincs gond vele. Fejesztőknek meg jobban megéri nagyobb vásárló rétegnek fejleszteni, nem véletlen hogy legtöbb jó dolog elsőnek ios-en jelenik meg és aztán androidra de valamikor még az se.

Én igazából inkább olyan összehasonlitást néznék hogy a csúcskategoriás mondjuk 100e fölöti androidos telokon mennyi a vásárlás azt hiszem nem hogy 4x-es mint fent látható hanem sokkal többszörös lenne a külömbség. Ami azért elég sajnálatos mert én is örülnék hogy az android minnél jobban felzárkozna és ne csak az eladások legyen az egyetlen amit feltudnak hozni, mert az nem nagy dicsöség h már 10e ftos telón is android van és verseng azzal akinek 20x annyiba kerülnek a telói..

Letöltés dolgot meg komolyan kel venni, mert csak úgy fejlödik az ágazat, hiába büszke sok ember magára hogy jaj letöltöttem nagyon jó játék.. aztán 1 fityingel se támogatod a készítőt aki minöségi alkalmazást csinált neked. Én havonta 1000-2000ft-ot költök appra és nem nagyon bántam meg..

Sokan fogják majd most szívni a vérem de nem izgat, egyik oldalra se húz a szívem de jelenleg IOS jobb kifinomultabb maga a rendszer és üzletpolitika ami miatt jelenleg rájuk voksolok, de én igazság szerint leszarom milyen telefon ha androidnál is megkapnám azt ami nekem kelenne, de idővel kitudja leközelebbi telefoncsermnél androidom lesz(vagy valami más? :O ) kitudja :D