• NEXUS6
    #86
    Vazze nem zavar, hogy olyanról vitatkoztok, amiben az emberek 99%-a egyetért, még azok a lükék is, akik itt a videón nyilatkoznak.
    EZ egy divatcikk, az emberelk 99%-a pont ezért veszi. Ti nem, én ennek örülök, de most mit csináljak?
    Most akkor azoknak a tisztán látásával van gond, akik ezt így látják (többség), talán, esetleg!? Vagy mégis a tiétekkel?
    Csak kérdem.

    "Végre megnéztem, vicces videó sok fiatallal, akiknek még fogalma sincs az életről (ilyen idősen nekünk se volt)."
    Hozzá tenném ezen kívül nekem még pénzem sem volt, pláne egy ilyen drága kütyüre!
    Te ezzel az aspektusával hogy voltál?

    "- a vásárlók egy ezreléke alapján alkotsz képet,"
    Na ezt honnan tudod, hogy az a 200 ember hány ezreléke a vásárlóknak, illetve milyen a többi?
    Amúgy abban igazad lehet, hogy ha egy cég hasonló nyitóbulis média eseményre vetemedik, akkor ott összegyűlnek ám a nagyon lelkes emberek.

    "- benyalod, amit egy videón eléd tálalnak,"
    Én mondjuk láttam több videót is erről az eseményről, bizonyos szintű túlzás volt bennük. Talán csak egynél volt, ahol megtalálták azt az egyetlen fazont, aki nem engribörcöt akart rá telepíteni másnap, hanem szolgálati telónak használni. Ki is lógott ezek közül a lelkes fiatalok közül.

    "- nem tudsz örülni mások örömének,"
    Dehogynem, láttam tegnap Zámbó Krisztiánt, amikor életében először és talán utoljára kiénekelt egyetlen helyes hangot. Láthatólag ő is nagyon boldog volt. Életem egyik legnagyobb eseménye volt, végre együtt rezegtünk ha csak egyetlen rövidke pillanatig is az univerzummal. Az jutott eszembe, hogy talán nem is lesz olyan xar az a világvége, amit a Mijáúk lyósoltak! Heppi end Písz!!!
    :DDD
    Érted!?;)

    " nulla benned a tolerancia."
    Itt nem toleranciáról van szó, hanem rólad pl! Arról, hogy felfogod azt, hogy olyanban hiszel és olyan módon, ahogy talán rajtad kívül senki, és hogy ez a dolog ezt nem is éri meg!
    Szerintem ezen most gondolkodj el kicsit.