• narumon
    #114
    "iGO van Androidra is :)"

    Nem mondtam, hogy nincs, mint ahogy google maps is van iOS-re (ha minden igaz akkor most friss is lesz), de én maradok iGO-nál.

    "A testreszabhatóságok és a központosítást nem értem, előbbiben vitathatatlanul jobb az Android, ez köztudomású tény, míg központosítás terén is legalább tud annyit, mint az iOS."

    A vitathatatlanon azért vitatkoznék, én úgy fogalmaznék akkor, hogy az iOS is tud annyit mint az android. A központosítást nem igen értem, nekem az összes androidos ismerősöm panaszkodik erre. Én feldugom az iphonet akkor szól, hogy frissités van akarom-e? igen és kész. Androidon ott kezdődik, hogy ha kijön egy új rendszer az lehet, hogy hónapokig nem elérhető arra a telefonra ami neked van - ha beszoptad akkor soha nem lesz rá elérhető csak hekkelgetéssel. Bár a Samsungnak van (egy állítólag nagyon rosszul működő) Kies nevezetű központi szoftvere, de mi van azokkal akiknek mondjuk HTC telefonjuk van, vagy ZTE? A megjelenő szoftvereknél árgus szemekkel kell figyelned, hogy a te hardvereden megy-e rendesen mert olyan mint egy PC - ha nem megy a szoftver vegyél egy erősebb hardvert. Ezek nekem mind mind lórugás szerű negatívumok, valószínűleg egy is elég lenne belőle, hogy ne vegyek olyan telefont. Én elnézem némelyik androidos haver mit szív és hogy szídja a telefonját - hát nekem ez nem kell.

    "szolgáltatásokat meg nem kell senkinek bemutatni, plusz adatvédelmi illetve biztonsági probléma sem volt vele még soha a világon."

    Igen hát adatvédelni nem is lesz soha, hiszen a használatával aláírtad, hogy az adataiddal azt csinálnak amit akarnak! :)