• NEXUS6
    #108
    "Abszolut nem akartam vitatkozni, csak ra probaltam vilagitani, hogy mekkora bullshit es tulzo szamokkal dolgozol es aztan csodalkozol, hogy flamekeltessel vadolnak..."
    Nos nem tagadtam, hogy túlzó, és bevallom direkt paprikázom néha a hangulatot.;)

    "A videoban - szerintem - kipecezett hulyegyerekek voltak, mint peldaul azokon videokon, ahol USA allampolgarokat kerdeznek meg, hogy hol van Iraq, vagy mondjanak egy orszagut U-val."
    Egyetértünk, ezt én is írtam. Azonban ennek ellenére sem tudom én sem és te sem, hogy az ott megjelenő pár ember mennyire reprezentatív minta, hogy úgy mondjam. Nekem azért nincsenek túl magas elvárásaim az átlagfelhasználóval kapcsolatban.

    "Mult heten bekeveredtem a Sagrada Familia-ba es szornyu volt latni, hogy emberek telefonokkal es tabletekkel(!) fenykepznek... egyszeruen nekem fajt. Mindazonaltal az mp3 lejatszot nalam mar kivaltotta a telefon, annak ellenere, hogy a korabbi Cowon D2-m jobb minosegu volt, de egyszeruen kenyelmesebb csak egy telefont cipelni - meg az is kozrejatszott, hogy ezt otthagytam a baratnomnel Limaban... :)"
    Nos a pédában egyezünk:D Mert én meg 3 hete jártam Barcelónában és én is mindent leokostelóztam. Aztán amikor számítógépen megnéztük a képeket elkámpicsorodtam, legközelebb biztos inkább a fényképezőt használom. Jó volt a GPS is. De mondjuk volt térképünk. GPS-sel, google maps-szel persze pillanatok alatt sikerült mindíg irányra állni (nem is annyira a pozíció sokkal inkább a beépített iránytű miatt!!!!), ez csak a térképet használva minimálisan tartott volna hosszabb ideig.

    "Summa summarum, a smartphone sokmindent ki tud valtani, de semmiben sem a legjobb, viszont kenyelmes, hogy egy keszuleket kell csak cipelni, tolteni, vigyazni ra, stb... a legtobb embernek - koztuk nekem is - ez megfelelo. De ez hogyan is jott az Apple&HTC kerdeskorhoz? :)"
    Egyetértek, tényleg ezt tudja az okosteló!!!
    Mondjuk úgy jöhet hozzá, hogy ha Apple, vagy HTC között kellene dönteni, akkor én bizti a HTC-re szavaznék (mondjuk HOX: ár + testreszabhatóság + googlemaps + nagyobb kijelző, stb miatt).