Papichulo#107
"Most komolyan ezen akartál volna vitatkozni?"
Abszolut nem akartam vitatkozni, csak ra probaltam vilagitani, hogy mekkora bullshit es tulzo szamokkal dolgozol es aztan csodalkozol, hogy flamekeltessel vadolnak...
"Amúgy szerinted, hogy kéne felmérni azt, hogy az emberek divatcikként vásárolnak valamit?"
Sehogy nem kene felmerni, de viszont ekkora hulyesegeket es tulzasokat sem kene kijelenteni, mint amit te tettel. Foleg nem fennakadni azon, hogyha valaki szamonkeri rajtad!
A videoban - szerintem - kipecezett hulyegyerekek voltak, mint peldaul azokon videokon, ahol USA allampolgarokat kerdeznek meg, hogy hol van Iraq, vagy mondjanak egy orszagut U-val. Garantalom neked, hogy minden sztereotipiara lehet konkret igazolast talalni. Te viszont sok esetben ezekbol altalanositasz, amit semmi mas nem tamaszt ala, kizarolag a te - gyakran - megalapozatlan eloiteleteid, esetleg mendemondak.
"Világon hány ember lenne meg un. okosteló nélkül, a jelenlegi technikai szinten!?"
En atkozottul jol megvoltam a Motorola 7200 vagy Ericsson T28 telefonjaimmal 15 eve is. Imadtam oket! Persze, hogy meg lehet lenni smartphone nelkul, egy masodpercig sem vitatkoztam ezzel. Sot, ma mar olyan dolgokra is smartphone-t hasznalunk, amire nagyreszt alkalmatlan. Mult heten bekeveredtem a Sagrada Familia-ba es szornyu volt latni, hogy emberek telefonokkal es tabletekkel(!) fenykepznek... egyszeruen nekem fajt. Mindazonaltal az mp3 lejatszot nalam mar kivaltotta a telefon, annak ellenere, hogy a korabbi Cowon D2-m jobb minosegu volt, de egyszeruen kenyelmesebb csak egy telefont cipelni - meg az is kozrejatszott, hogy ezt otthagytam a baratnomnel Limaban... :)
Summa summarum, a smartphone sokmindent ki tud valtani, de semmiben sem a legjobb, viszont kenyelmes, hogy egy keszuleket kell csak cipelni, tolteni, vigyazni ra, stb... a legtobb embernek - koztuk nekem is - ez megfelelo. De ez hogyan is jott az Apple&HTC kerdeskorhoz? :)