• NEXUS6
    #106
    Höhöhö.

    Most komolyan ezen akartál volna vitatkozni? Hogy leírok egy nyílvánvalóan fals számot, amit csak azért írtam oda, hogy szemléltessem a mondandómat? De anank ellenére, hogy erre rá is kérdeztem csak belemennél a szörszálhasogatásba.

    Részemről viszont ez nem nyert!;)

    Amúgy szerinted, hogy kéne felmérni azt, hogy az emberek divatcikként vásárolnak valamit?
    pl:
    "Ön csak azért vásárolta ezt a terméket, hogy mások elött felvághasson/vagy ne égjen le, hogy nem követi a divatot/mert a rákattant egy látványos de valójában igen csak nélkülözhető játékszerre?
    Igen - Nem (aláhúzandó)"

    Egy ilyen kérdésre a választ esetleg mint pl a linkelt videóban is 1-2 nagyon gyenge képességű emberke azért így is bevállalja (jól beégetve magát), de a legtöbb embernek, még ha ez/ezek is a fő motivációja kell valami racionalizálás. "Igen, de ... marha sok mindent tud; a feleségem nem hagyott békén, neki vettem; jól kommunikál a már meglevő eszközeimmel; sokkal ergonómikusabb, mint a többi...stb"

    Szerinted mi az, amit egy okos teló tud csak, és kifejezetten az iPhone, ennek folyományaként a Világon hány ember lenne meg un. okosteló nélkül, a jelenlegi technikai szinten!?
    Elárulom, mindenki!!!