• Fbn Lx
    A 3 pont a grafikára teljesen korrekt, bár van egyfajta stílusa, de elnagyoltak a textúrák és a látványvilág hangulatban azért nincsen ott, hogy ezt teljesen kárpótolja.
    Ami miatt szerintem viszonylag hamar megunható, az főként a nem túl megragadó karakterfejlődés. A skillrendszerben számomra valami nem oké, nem érzem igazán a képességek erejét és így a skillek elsütésével fűszerezett csata dinamikáját, sok effektet túl egyszerűnek is tartok. A tájak eredetiségéről alkotott benyomásom, hogy sok helyen közönséges és monoton, a motiváció a terep felderítésére kicsi, csak az újabb és újabb hordák ledarálása szolgál hajtóerőként, hogy felfedezzem a tájat. Erre a területre sokkal többet kell fókuszálni, mert ezen a szinten úgy gondolom, hogy egy átlagos 14 éves, könyvet ritkán olvasó srác már össze tud rakni fejben hasonló komplexitású, sablonos fantasy-tájakat. a térkép pedig szinte már zavaróan gagyi.
    Bár speciel a skillek tekintetében a diablo 2 iránt is hasonlóan éreztem, az első diablót még szerettem, de ami ezen a téren abszolút utánozhatatlan, az a titan quest. A legjobban átérezhető és legszerethetőbb skillrendszerrel és kezelőfelülettel rendelkezik, valamint a legtöbb vizuális kreativitással amivel valaha akció-rpg-ben találkoztam. ó de várnék már egy utódot.