Hogy egy jol bevalt kozhelyel nyissak,izelesek es pofonok.
Engem a D3 nem fogott meg 10 perc utan ketsegbeesve kerestem az uninstall-t.
Torchlight 2-be beleporgettem mar 100+ orat de meg mindig szorakoztatonak tartom.
Szemelyese velemenyem hogy a torchlight2 kozelebb all a regi diablo 2 "feeling"-jehez,de van aki nem is azt keresi igy lehet nekik a d3 sokkal jobban fekszik.Ki kell probalni mind a kettot es az ember meglatja hozza melyik all kozelebb.Felesleges vitat nyitni arrol melyik a jobb vagy melyik nem,az ilyen es ehhez hasonlo vitakat mar sokszor sokmindennel kapcsolatban leporgettek az emberek (Win vs Mac,Xbox Vs PS3,CoD vs BF es igy tovabb).Le kell szarni a hype-ot,az embernek tudnia kell o maga mit var el attol a termektol amiert penzt ad ki.Aki a tochlight2 grafikajan nem tud tullepni az maradjon szigoruan a D3-nal.Aki nem tudja magat tul tenni a real life auction house-on es azon hogy az itemeket kezpenzert meglehet venni maradjon a torchlight2-nel.Abben az evben nekem meg jatek nem tetszett annyira mint a torchlight2 amire azt mondtam hogy ezert a penzert egy ajandek a program.21. szazad ott a warzez,nem reklam,le kell szedni ki kell probalni es megallapitani hogy az egye'nnek mi az ami jobban tetszik es miert.Ha nem tetszik uninstall es tovabb kell lepni.