stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Zozo0122 #2723
    Na várjál, azért a mapon elég durva dolgok el vannak rejtve, ha jól emlékszem. + Lootold kia stasheket is mindig. Az emberek környékén is nézz szét mindig, gyakran nincs az inventoryjukban a fegyverük, ha elejtik, hanem a környékükön van. Tartsd nyomva az f betűt és kiírja a közelben felvehető dolgokat. Az állatokat fejbe kell lőni shotival.

    Agropromban nem minden tele volt AK-s katonával? Ott jól megszedhetted magad. Persze nem ellőni, jó a kis ellenfelekre a pisztoly meg a shoti is :)

    HA viszont változtattak a töltény gyakoriságán, annak örülök, amúgy is masteren fogok nekimenni. 3 éve mikor próbáltam, emlékszem, hogy fuldokoltam a végefelé a lőszerben. Óvatosan kell, megvizsgálni a terepet, kivárni, egy okosan eldobott gránát kiválthat egy egész tár lőszert is. Amúgy is, attól kezdve, hogy van távcsöves viszonylag pontos Obokanom, átmegy a játék kb. egy lövés egy emberbe :D Ha pedig megvan a Vintar, akkor vége, onnantól alig halok. Marha jók a tűzharcok, imádtam régen is ebben a gameben. Vagy ott vannak pl a zombik, amik sokat bírnak - fölösleges lőni őket, inkább késelni kell, vagy ha van a közelben anomália, akkor belevezetni őket.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.12.29. 02:33:48