stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Final

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
 • Zozo0122 #2045
  Bugok:

  - A fehér Niva így vállalhatatlan, de ezt nyilván javítják már :)
  - Az Aréna VIP kártya nem működött, mikor beszélni akartam az ajtónállóval kifagyott (mindig)
  - Autóba beszállásnál néha megmarad a fegyverem, néha nem. Tehát néha tudok autóból lőni, néha nem.
  - Mikor az Idegen a Bárban öldököl, az egyik hulla örökre megmarad odabenn (egy szolgálatos katona)
  - A Szolgálatos bázison a gáz egyáltalán nem sebez, miután letelik az első gázálarc hatása. Utána fölösleges újat felvenni.
  - A Vintar fejlesztése hibás minden ágon :( Kár érte, ettől függetlenül lehet egész jól fejleszteni ha visszatöltögetsz és próbálkozol.
  - A stashek (nem a lilák, hanem azok, amelyeket a magyarítás doboznak ír) gyakran üresek, pedig gondolom ezekben mindig ott kéne lennie a cuccoknak, vagy csak még nincs mindegyik megtöltve...
  - Garik nevű Zsoldos nekem 2 helyen is felbukkant :D Ő őrizte a Csapost és a Katonai raktáraknál lévő kereskedőt is. Lehet,hogy a Garik jelent valamit oroszul és ezt benéztem? :D
  - A külvárosban az új bárban tudtam venni egy olyan SKAT9M ruhát, ami sokkal olcsóbb az eredetinél és mindenre 100%-ban véd!
  - A nappal-éjszaka ciklus kicsit el van csúszva...elvileg júliusban vagyunk, de gyakran még éjfélkor is kicsit világos van és 3-4 felé már erősen világosodik. Ezenkívül gyakran csak akkor sötétedik be rendesen, ha visszatöltöm a mentést.
  - Veszett Kutya a halála utána is vígan versenyzik velem a ranglistán :D Gondolom ez más holtaknál is elő tud fordulni, de nála biztosan.
  - A lila stashekből nagyon keveset adnak a hullák, viszont ha visszatöltöm az állást és újra átkutatom őket csak úgy dobálják az infókat.
  - Új pályákra lépés után az autók gyakran ledobják a pótkereket és a visszapillantó tükröket. Ezek ilyenkor egyszer letörnek és szépen ott maradnak örökre az úton.
  - A kés kis ütés animációja nem működik jól, valamint a pisztolyoknál is mintha kis késleltetés lenne a tüzelésnél.(mint a késnél)

  Zavaró dolgok:

  - Az aréna küldetések legnehezebb fokozaton legkisebb időre fogadva szinte lehetetlenek és unfairek.
  - A zombik TÚL sokat bírnak...TÚL sokat. Gyakorlatilag felesleges velük harcolni, míg a fegyveres verziót simán fejbe lőve el lehet intézni. Sokkal élvezetebb is azokkal harcolni, ezeket az újakat simán le lehetne cserélni a régiekre :)
  - Gyakran a mutánsok is túl sokat bírnak, főleg a kutyák és disznók. Kipróbáltam : Vintarral 3 tiszta fejlövés kellett egy vak kutyának páncéltörő lőszerrel...máskor egy Pmm egy lövéssel elintézi.
  - Az Indiana Jones easter egg...hát kínszenvedés oda jutni, vissza még rosszabb. Meg kéne oldani, hogy a csavarokat dobálva láthassuk az útvonalat...lepattan róla a csavar vagy ilyesmi.
  - A pályák sok helyen üresek és feltöltetlenek.
  - Szinte sehol nincsenek mászkáló kalandozó Stalkerek. A Sötét Völgyben pl. nagyon tetszett, hogy mászkáltak és irtották a mutánsokat.
  - Hol vannak a Szabadságosok? A radarig vittem a játékot, de összevissz 3 emberrel találkoztam közülük a Halott Városban.
  - Az elit detektor csipogása zavaróan hangos. Pl. a bárban mindig levettem, mert a fejünk fölött lévő anomália miatt majdnem megsüketültem.