stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Zozo0122 #1964
    Na jó. Most lett elegem. Azt hittem a fehér Nivánál már nincs lejjebb, de van: aréna. Most komolyan ezt minek kellett így elbaszni? Ez a játék 90%-ban marhajó, de 10%-ban kibírhatatlan. Természetesen master nehézség, soha semmi gondom nincs, de ez az aréna...már az első küzdelemben a kutyákkal is meggyűlt a bajom, de most a vérszopónál járok...rámentem, hogy megölöm 10 mp alatt, mint mindig, lejjebb nem adok, de kb. lehetetlen. 2lövetű lefűrészelt shotival 10 mp alatt??? Master nehézségen sikerült ez valakinek? HÁT kb. 15x töltöttem vissza, de nem sikerült. Ott kezdődött a szenvedés, hogy mivel sejtettem, hogy mi vár rám csináltam egy mentést mielőtt kinyílik a kapu. Már 2. visszatöltésnél kiírt egy olyat, hogy a kihívó berezelt és feladta a küzdelmet. MIvan? Meg sem mozdultam bakker...mind1 ennek ellenére be tudtam menni, bár felesleges volt. Master nehézségen ez nem döglik meg egykönnyen.Kb. fél perc alatt sikerült úgy, hogy tiszta fejesek voltak közelről. Ezt 10 mp alatt hogyan? Hát mire ez a fos betölt az is egy idő, de a másik ami nagyon durva, hogy betöltöm a fegyvert, elkap a vérszopó és mire elenged (ami szintén vagy 5-6 mp) már nincs benn a töltény. HÁT KISZOPJA A SÖRÉTET a fegyverből???? Ez előfordult legalább 3x. :D Az én gépem produkál ilyeneket vagy ez micsoda de tényleg?:D Alig várom, hogy végigcsináljam ezt a szarénát. NA de most jön a legrosszabb: mivel mindig meg kell várni a nyomorék stalkerek szurkolását meg a kommentátor dumáját, ezért gondoltam ahogy belépek mentek. Nem sikerült időben a nyomorult megölése, visszatöltöttem és tessék: betöltés után rögtön lejárt az időm. MIVAN? Hát 0 mp-nél már ütöttem is ezerrel a gyorsmentést, betöltésnél meg azonnal lejárok? Pedig boldogan jöttem vissza a Bárba a jó kis Rosztokos vérszopóírtás után (megjegyzem azután, hogy felvettem az első gázálarcot a gáz NEM sebzett meg, hiába használódott el az álarc) örültem magamnak, hogy milyen jó kis pálya volt, erre kell ez. Bár az se semmi, hogy Rosztokból visszaküldenek Petrenkóhoz a kulcsért, mert hogy az nála van.Felesleges kitérő, de belefér. De az aréna kiakasztott...oké, nem kötelező, de meg akarom csinálni.