stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Zozo0122 #1912
    Öööö...ez a menekülés a Sötétvölgyből autóval...EZ MI? Ez az autóvezetés katasztrófálisan szar. Attól felborul, ha egy katona belém lő, nemhogy a helikoptertől, de ennyi sem kell, elég egy nagyobb sebességű kanyarbevétel. Mostanra amúgy elég sok a hiba...alapból ez a script amikor támadnak a katonák el sem indult, csak amikor újratöltöttem a játékot...az éjszakával is baj van...simán világos van 10-11 óráig, de ha mentek és visszatöltöm akkor van csak igazán sötét. Ezt hogy??? Amúgy sokat kell autózni a játékban? nem lett volna egyszerűbb vezetőkkel megoldani ezt, vagy akár olyan autófizikával mint az Oblivion Lost modban? Az sem volt nagy szám, de ott még ki is tudtam lőni a kocsiból, itt azt sem tudom, hogy szállok ki :D Terveznek még patchet a játékhoz?