A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
Zozo0122 #1896 Oké, a küldetést sikerült újra felvennem, de még az első alkalommal mikor belekezdtem megöltem 2 zombit és a sugárzás miatt eljöttem onnan. Most újra felvettem, kinyírtam mindet éééééés SEMMI nem történik. Rendesen körülnéztem, de nincs több. Úgy látom a bugfesztivál továbbra is tart, gondolom a 3. patch sem orvosol még közel sem minden hibát...MInd1, mentésem van, max marad így teljesítetlenben amíg le nem jár újra a 24 óra...amit természetesen sehol nem ír ki, holott az alap SHOC-ban írta, hogy hány órám van még hátra. Még egy dolog, kordonban a hídnál az egyik katonánál volt egy jó kis mesterlövész puska. Visszafelé menet lőni kezdtek rám a katonák, ezért megöltem őket, de a sniper eltűnt, helyette egy újabb AK-s volt velük. Tehát előtte is 5en voltak, meg most is. Miért??? Kellett volna az a sniper puska, miért lett kivéve onnan a tag? Azután, hogy átmentem a szeméttelepre azt gondolták a katonák, hogy ha úgyis ott rendet teszek semmi szükség a további sniperes támogatásra és hazaküldték a formát a családjához?:D