stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • Zozo0122 #1862
    Köszi a válaszokat :) Mostanra végigolvastam a fórumot és sikerült beállítani egy olyan grafikát teljes dinamikus megvilágítással ami már bejön :) Elszaladtam Agropromig és tesztelgettem a modot, hát így első ránézésre nagyon bejön, lassan indítok egy komoly játékot is :) Lenne még pár apró kérdésem, de csak, hogy tisztázzuk és ne futhassak semmi játékölő dologba.

1. Tehát, ha jól értettem az olvasottakat, akkor a kordonban Foxot foglyul ejtő Sineket NE öljem meg semmiképp ugye? Ha megölöm őket, akkor a játék egy későbbi pontján ők elfognak és megölnek engem. VAGY ha csatlakoztam a dutyhoz akkor is szintén megölnek. Tehát ha csatlakozni akarok a dutyhoz, akkor azt csak a Sinekhez kapcsolódó küldik után tegyem? Vagy ha mégis úgy döntök, hogy lemészárolom őket, akkor később kapok valami alternatív útvonalat a Sinek elkerülésével?

2. Ha már itt tartunk akkor a játék során a többi frakcióba bátran csatlakozhatok ha úgy látom jónak?:D

3. A freeplay mennyire kiforrott már a végjáték után? Érdemes lesz később kalandozni a zónában?

4. Úgy tervezem, hogy a Zóna több pontján is lesznek rejtekhelyeim, méghozzá előfordulhat, hogy néha olyan helyeken ahová esetleg más stalkerek is rejthetik a holmijukat. Tudjátok, mindenféle lila stash a térképen, sírokban, autókban, szerszámosládákban stb. Na most ezzel kapcsolatban a kérdésem az, hogy mi történik akkor, ha tegyük fel egy sírba elrejtek magamnak holmit, később viszont egy halott stalkernél megtalálom ugyanazt a koordinátát, azaz a rejtekhelyét. Ilyen esetben az ő cucca felülírja az enyémet, vagy a holmija bekerül a stashbe az enyém mellé? Remélem érthető :D

Azt hiszem ennyi kérdésem van a végigjátszás megkezdése előtt :D Amúgy külön gratula a csapatnak, láttam,hogy Dezowave szokott erre járni, nagyon tetszik, hogy pl. Sidorovich hangja TELITALÁLAT, nagyon hasonlít az eredetire :)

Köszi a válaszokat előre is. Good hunting, Stalkers!