A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.
Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut
A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]
Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
-
Zozo0122 #1859 Na sziasztok, feltettem a játékot, egyelőre csak teszt jelleggel. Lost Alpha + 1.3003. patch + az ehhez igazodó magyarítás. DX9 teljes dinamikus megvilágítással nyomom, és a játék fényei ocsmányak, úgy értem túl világosak ehhez a gamehez képest. Próbáltam feltenni Sweet Fx-et gondoltam majd beállítom magamnak a tutit, de attól meg kifagy a game :( Mind1 egyelőre a napfény effektusait kikapcsoltam, lejjebb vettem egyel a fényerőt így teljesen sötét az éjszaka, így már egész hangulatos a játék, de van esetleg erre valami megoldás? Kicsit fakóbb színek kellenének mégis szép napárnyékokkal. Kíváncsian vártam ezt a részt (többször végigjátszottam az eddigi részeket szóval veteránként jó visszatérni :) ) Azért lenne pár kérdésem:
1. legnehezebb fokozaton szerenték játszani, mennyire nehéz? Ha kb. annyira mind az alapjáték max nehézségen akkor nem lesz gond :)
2. a gitárral és a harmonikával tudok zenélni?
3. a pénzt ugye nem csak egyesével klikkelgetve lehet felszedni a hullákból? Van erre gyorsabb megoldás azon kívül, hogy rámegyek, hogy mindent felvesz?
4. a töltényeknél miért van az, hogy ha az övre fűzök pl. többféle pisztolytöltényt, akkor ha lőszert váltok a pisztolyban akkor a másik típusú lőszert visszarakja a hátizsákba?
5. lépcsőkön felfelé nektek is idétlenül fut? Úgy vettem észre, hogy gyorsabb felsétálni mint felsprintelni, mert akadozva fut.