Egyébként van ismerősöm az egyik hazai szolgáltatónál és elmondta, hogy mindig ki van adva mit kell a népre erőltetni, hogy ürüljön a raktár. Egy időben ez a bada volt, aztán lett a rim, aztán most a 2.3, hogy fogyjon el... Ezután gondolom majd jön az ICS meg a JB, csak idő kérdése. Az iPhone-t meg a nagy hype miatt folyamatosan adták el, ahogy most az SIII-at. Az iPhone most "menő" telefonnak számít ezért sokan veszik, de ezeknek az embereknek a 80%-a ugyanúgy nincs tisztában azzal, hogy most iOS5 van-e vagy 4 vagy ki tudja? Csak hazamegy oszt mondja a faluba benne hogy neki biz ájfonja van és mindenki leszophatja. Számtalanszor találkoztam ilyen emberekkel és az a vicces, hogy legtöbbje sajnos csóró, de a 3 műszakból összekuporgatott kis pénzével becsattog a témobilba oszt 2 éves törlesztőre megveszi a telefont, hogy ettől valaki legyen. Az mindegy hogy két hétig nem eszik :D . Annyi ilyet ismerek, hogy hűha :D Érdekes egyébként, hogy munkám miatt elég sok "fontos" emberrel találkozom, menő ügyvédek, könyvelők, közgazdászok és eddig biza többségének mindig Androidos telója volt, mondjuk az is tény, hogy nem htc, meg zte, meg huawei, hanem Samung SII, SIII, Nexus satöbbi. Elenyésző volt az iPhoneosok száma. Nem tudom az okát nem is kérdeztem de amit tapasztalok az vicces. Aki megengedhetné magának a legdurvább ájfont az Androiddal rohangál, akinek meg kenyérre is alig van az 4s-el 2 év törlesztő+személyi kölcsön kombóval. Ezt az én környezetemben tapasztaltam, nem beszélve arról, hogy az összes programozó vagy informatikus pajtásnak is mind mind ezek vannak 1 kivétellel. Azért ez érdekes volt, már úgy számomra.