"Szerinted az Apple embere odáig menne, hogy nem azt ajánlja?"
Nehezen nevezhető az apple emberének. Annyi köze van az applehöz hogy mivel elismerik mint alapító így minden évben küldenek neki egy aránylag vastag csekket, de a cégfele sem járt évtizedek óta.
"Ennyire ostobának kár lenned. Ha meg lefordítanád és értelmeznéd, amit mond, fognád, hogy a "legtöbb" felhasználónak ajánlja."
Akkor nyílván ebbe a mondatába sem kötsz bele: " he predicted that Android would be dominant over the iPhone market-wise but the iPhone would retain the quality edge."
"Na, a hozzád hasonló síkmajomnak tehát, akinek annyi a fontos, hogy animált és reccenéstelen legyen az a pár funkció, amit megkap. Természetesen az ilyen seggekből van a vevők 90%-a, hát persze, hogy nekik azt ajánlja. Nem tudsz te olvasni, csak ugatni, mint a fajtád."
És te beszélsz színvonalról, meg nyugodt vitáról? Nem tűnik fel, hogy most is te vagy az egyetlen aki trágárkodik? A pár funkció meg by the way lefedi az életben használt dolgok 99%-át.
"ami az OSX miatt drága és semmivel nem ér többet, mint ugyanaz a gép almamatrica nélkül."
Azért azt már több forumban bebizonyítottuk, hogy bizony a konkurencia is 10-20%-al adja csak olcsóbban a hasonló termékeit. Ez meg megintcsak nem az a határ ahol egy termék hirtelen kurvadrága lesz. Persze kezdhetjük előről de sokkal jobb ha visszaolvasol más topicocat ahol ezt már kitárgyaltuk.
"Itt van egy MacBook Pro nálunk, eladó, bő másfélszer annyiért megkaphatod, mint amennyit ér, a hülyéknek el is fog menni annyiért, mikor kész lesz..."
És az árára megint te mondod azt hogy annyit ér. Hát igen.
"Nem szar, csak semmivel nem ér többet a többinél, de legalább egy korlátolt kütyü."
No ugyan egy macbook mi a francban korlátolt már megint?
"csak az almamajmok fikáznak mindent, ami nem amerikai, közben semmi sem az..."
Szeretnék erről egy linket kapni. Vagy ez megint csak a szokásos "szájába adok valamit az almafanoknak mert szerintem így van" stílus?
"szerelhetőségük végképp gáz, de ezt te nem értheted, neked a logo elvakít mindent."
Nem gondolom, hogy egy felhasználót akár csak minimálisan érdekelnie kéne, hogy mennyire szerelhető egy eszköz amit vesz. Még soha nem vettem így semmilyen eszközt és nem is fogok.
"nehezebben alkalmas, valóban, egy jó IBM PC alapú egyéb kütyü eléri néha az árszintjét, de miért ne érné, ha van olyan jó az is?"
No látod. Megint fordítasz. Senki nem állította, hogy más gyártótól nem lehet ugyanolyan jó gépet venni, ezt megint te próbálod bemagyarázni. Lehet más gyártótól is ugyanolyan jó terméket venni, csak közel ugyanannyiért. Ha meg nagyságrendileg ugyanannyit elkérnek azért a termékért is akkor hagy döntse már el a vevő, hogy windows-al akar dolgozni vagy OSX-el (vagy linux-szal). Szerintem a linux egy szar mégsem megyek linux forumokra anyázni a linuxot. Aki azt használja biztosan tudja, hogy miért azt használja, és ezen az sem segít, hogy az ingyen van a Windows meg súlyos tízezrek. Én inkább fizetek ez utóbbiért.
"Konzumidiótáknak meg aztán be lehet adni mindent, látván, amit itt előadtok."
Miből gondolod, hogy te kevésbé vagy az? Hidd el kivülről te pont ugyanakkora konzumidiótának tűnsz mint mi neked.