narumon, ne ferdítgess megint, mert magadat járatod le sokadszor.
Mivel már ismét meguntam, nem citálom a szavaidat, mivel neked felesleges, mint eddig, más meg simán látja. (Csak egy: én ugyan nem állítottam, hogy az S3 VGA-ja erősebb a szifonénál... Szövegértés, drága barátom, szövegértés. Az S2 és az S3 VGA-járól - no meg egyebekről - beszéltem, amik a publikus adatok szerint ugyanolyannak tűnnek, de erősebb az S3-ban a RAM, a VGA és a háttértár is anélkül, hogy Apple módra vernék a nyálukat 'reinvented' dumával...)
A 'szerintem' amúgy persze hogy ott lehetne mindenhol, de szükségtelen, hiszen egy fórumon valaki a saját kommentjében a saját véleményét írja le, ha másét, vagy linket tesz be, azt észrevenni, nem? Okoskák....
De addig, amíg az én véleményem akkor kerül bármelyik fórumba, ha azt a tapasztalatom alátámasztja, addig ti feleslegesen jöttök evvel az ócska dumával.
Én nem a net-ről szedem az okosságom, időnként általatok linkelt ostoba cikkekből, hanem tapasztalat van mögötte, ezért kár így cincálni a mondókámat. Csak annyit bizonyítotok vele, hogy kívülről nézitek a dolgokat, semmi tapasztalat, vagy hozzáértés nem környékez meg benneteket. Az nem érv, hogy valaki már az ötödik iPhone-ját veszi meg, fogd már fel, inkább bizonyíték valamire. Esetenként arra, hogy neki elég, amit tud, esetenként meg arra, hogy egy sznob pöcs, aki nem is tudja még azt sem kezelni.
De ez az Android tudását nem kérdőjelezi meg egyáltalán. Ellenkezőleg...