"csakhogy nehéz valakinek azt elfogadni, hogy valamit, amire szüksége van stabilitással pótolunk."
Node itt van folyamatosan közöttünk a súrlódás, mert te ezt így látod, szerintem a kérdés meg úgy néz ki, hogy nehéz nekem elfogadnom, hogy egy olyan dolog amire nincs szükségem befolyásolja a stabilitást.
"Ahogy nehéz megmagyarázni (és nem is kellene) mondjuk egy oviban az egyik gyereknek, hogy ő ne akarjon macival játszani, mert az felesleges és játsszon helyette űrhajóval, miközben két méterre tőle más meg macival tolja."
Hogy ide is illő példát írjak, nehéz megmagyarázni mondjuk az oviban egy gyereknek, hogy bár mindenki nagy macival játszik ő csak egy kicsi macit kap meg mellé még egy doboz tampont. Bár ez utóbbival nem tud semmit kezdeni.
"Az én szüleim református és katolikus családból származnak, engem nem kereszteltek meg, meg azt mondták, majd felnövök és én eldöntöm."
Ez nálunk is teljesen hasonló azóta sem vagyok megkeresztelkedve, nem is leszek és a gyerekeim sem lesznek.
"Megvizsgálom a dolgot és ha szeretem, azt választom."
Csakúgy mint én. Az iphone vásárlási döntésemet pl több tucat teszt, több alkalommal több telefon kipróbálása után hoztam meg.
"Ez a felhasználóknak mindenképp jó, az árak tekintetében van iPhone rovására sok mínusz pont, kevésbé, mint a hiányok miatt, bár még vannak azok is."
Te én ezt az ár dumát soha nem értem. Megbeszéltük, hogy az iphonet ugyanúgy a csúcs androidos készülékekkel kell összehasonlítani, mert úgy fair. Ha meg árban is ezekhez hasonlítod akkor az árgép szerint
Samsung Galaxy S3 - 145000
Iphone 4S - 155000
Ez az a bazi nagy árkülönbség meg dupla ár? Ez gyakorlatilag még magyarországon is érzelmi döntés határán belül van, nemhogy külföldön.