• levente68
    Hát, tábla esetén az iPad a nyerő, mert az miközben rendben van, az ára sem annyira rémes.
    Viszont én táblában nem vagyok otthon, így erre igazán nem tudok kimerítő választ adni.

Amit tudok, hogy az ICS-el összeért a telefon és a tablet vonal, tehát ez már nem gond. Én meg olyan ROM-ot használok, ami hybrid, tehát tábla módban is megy, én nagyon szeretem.

Szerintem inkább egy iPad2-t, esetleg használtan vegyél, de semmiképp ne valami noname Android-osat, mert persze hozza az árának a szintjét, de iPad helyett nem fog neki örülni az asszony. Főleg nehogy valami rezisztens kijelzőjűt.
    Ha meg egy drágább Android-os táblát veszel, akkor már iPad is ott van árban kb.
    Ráadásul lenne egyetlen olyan kütyüd, ami a többivel nem kompatibilis kissé.
    De ha egy márkás Android-os táblád lesz, megismerkedhetsz a másik front lehetőségeivel, még az is lehet, hogy megtetszik ;o)

Ami az iOS-like dolgokat illeti, olyanok vannak, de semmi értelmük szerintem. Ahogy fordítva sem. Természetesen azok csak a külalakot változtatják meg, az oprendszer működése és a programok kinézete megmarad. Aztán, az is lehet, hogy van olyan téma, ami a progikat is érinti, nem tudom.

Amúgy, ha jól emlékszem, Apple gépre hekkeltek már fel Android-ot, de ennek sincs értelme a bravúron túl, természetesen nem fog rendesen működni ilyesmi.