• levente68
    Nagyszerű. Ennek így is kell lennie, hiszen software-es dolog és mindig mondtam, az megoldható.
    Ilyen progiból Android-ra is rengeteg van régóta, háttérben video-t sream-elő is.

Amit én érzékeltetni szerettem volna, az nem egyetlen program volt, hanem a rendszer szabadsága, ami miatt nem egy célprogit akartam megmutatni, azt csakis példaként említettem.
    A lehetőségek az, ami engem lenyűgöz és ha már iOS-en is lehet rá megoldást találni, az nagyszerű tényleg.

Persze a korrekt összehasonlítás fontos: van gyári állapot és van Jail Breake-elt állapot, meg a root. A legnagyobb különbségek alap állapotban vannak, ezek nagy részén segít a Jail Break, de amit az oprendszer még úgy sem enged, az megmarad. A root sokkal kevésbé esszenciális dolog, mint a Jail Break, hiszen root nélkül is rengeteg dolog elérhető Android-on, sokkal kevesebb korlát van.

Most linkelem vissza a Lifehacker cikkét, bár ez a cikk is pongyola, egy másik cikküket is néztem, az is butaságokat beszél néhol.
    Például a root nehezen elérhetőségéről, hogy egyet említsek.

http://lifehacker.com/5801862/top-10-awesome-android-features-that-the-iphone-doesnt-have

E cikkel sem értek egyet teljesen, meg változtak is dolgok persze.
    De az utolsó bekezdés az, amiről én beszélek folyton.