• levente68
    Ma már mondtam ezt és évek alatt sokszor. Igen.

419-es hsz:
    "Nagyon sokszor elmondtam régebben amúgy az Android védelmében, hogy ami software-es téma, az mind megcsinálható rá és ez fordítva is igaz, kivéve, ha letilt valamit az oprendszer, fontos, hogy erre inkább iOS hajlamos. Ami viszont hardware-esen nincs, azt nehezebb, vagy nem is lehetséges megoldani."

Meg azt is leírtam, hogy nem arról van szó, hogy az iPhone szar.

#408:
    "A konklúzió pedig nem az, hogy 'szar' az iPhone (nem az), hanem, hogy jobb szakmai szemmel az Android-os csúcskészülék, miközben olcsóbb is."

Két nagyszerű dologról van szó, melyekben egyaránt találhatók hibák.
    Más felfogásban készültek és a hosszú évek során sokat átvettek egymás megoldásaiból, amik zömére mondható, hogy nekünk, felhasználóknak jó.

Egyszerű és komplex egyszerre mindkettő, az iCuccok rendszere ma még mindig integráltabb, ami jó és rossz elemekkel tarkított, persze ezek is egyéni elbírálás alá esnek, látod, míg te teljesen jól elvagy az iTunes-szal, addig más szifonos nem szereti és nekem, bevallom a hajam égnek áll a koncepciójától, mert erőltetett. Másnak ez igenis előny.
    Ha holnap a Google azt találná ki, hogy egy program - ami persze nagyon sokat egyszerűsít a használaton - kötelezővé válna és azt tenne, amit akar, úgy, ahogyan akár én nem szeretném, nagy bajban lennék, utálnám.
    Szerencsére, ez nem fenyeget. Közben pár integrációs megoldását üdvözlöm. Addig, amíg a szabadságom érzete nincs veszélyben.