• levente68
    "Egyrészt záróképernyőről beszélek, másrészt még sok másról is."

Én is záróképernyőről beszéltem. Lockscreen. Nálunk így hívják.
    TE FŐKÉPERNYŐT ÍRTÁL. WIDGET MEG NINCS SZIFON ZÁRÓKÉPÉN, ÉN ÚGY TUDTAM.

"Ablakos kezelés is megy? Állítólag nem."

Pedig de, ha akarod akkor megy.

M2 SZERINT NEM, Ő ÍRTA.

"Példákat említünk, megbeszéljük, megy-e a másikon és előjönnek lassan a korlátok."

Node ezt írom folyamatosan lassan hónapok óta, hogy amiket felsorolsz azoknak 99%-a iphone-on is elérhető. Most is soroltál egy párat, de ez mind megoldható iphone-on is.
    RÉGEBBEN ÉN ÍRTAM EZT NEKED FORDÍTVA, NEM HITTÉL NEKEM. AMÚGY A 99% NEM IGAZ, HA CSAK ITT PICIT VISSZANÉZEL, KITÁRGYALTUK.

"Telefon lezárva, Home gomb nyomására záróképernyő elő, egy simításra WaveLauncher elő, arról InstantCamera widget-re klikk és kész, zsebre is rakhatom, mert a kép elkészült, továbbra is a záróképernyő az aktív, tehát nem kerültünk a főképernyőre sem."

Ezt még alapból is tudja az iphone hiszen a lockscreen alap tartozéka a kamera ikon. (Ha csak szándékosan nem szeded ki mint pl én). Tehát Home gomb kamera ikon és csinálhatod a képet)
    ONNAN TE ELINDÍTHATOD A KAMERA PROGRAMOT, NEM PEDIG EGY OLYAN WIDGET-ET, AMI AKÁR EGY AUTOMATIKUS FOLYAMAT VÉGREHAJTÁSA UTÁN KILÉP ÉS A TELEFON LEZÁRVA MARAD!!! KÜLÖNBSÉG. HA APRÓ IS.

"Mire a kijelző fénye kialszik és a telefon szunnyad tovább, a kép fent van a Dropbox-ban (vagy másik hasonlóban) és le is jött a notimra."

Ez csak beállítás kérdése.

"Ennél én szeretnék még jobbat: csak mondanom kelljen, hogy pl.: "Isabelle! Make a photo please!"

Gondolom a SIRI-vel megoldható ez is.
    VAGY PISZKOSUL NEM, HISZEN A SIRI ÉRINTÉSRE INDUL, MÍG AZ ANDROID-OS HASONLÓK, PL. A SAMSUNG ÁLTAL GYÁRILAG ADOTT VEZÉNYSZÓRA IS. VAN, AMELYIK RÁZÁSRA.

Pont ezt mondom már jó ideje, hogy attól, hogy ti itt soroltok dolgokat, hogy szerintetek mi nem megoldható attól még megoldható. Legtöbbször meg is cáfolom és két hónap múlva ugyanezekkel jössz elő. Nem vetted észre, hogy mindig ez a bajom veled? Már egy évvel ezelőtt is megcáfoltam dolgokat, de vagy nem nézel vissza arra a forumra vagy nem tudom miért mondod, hogy nem megoldható...

MOST FORDULT A KOCKA? RÉGEBBEN PONTOSAN EZT MONDTAM NEKED ÉN…