levente68#404
Egynek remélem szerinted is van értelme, kettő meg teszt miatt ment.
De mondjuk, ha visszanéznél egy monitorozott video-t, ami nem mozgásérzékeléssel ment, közben meg néznél egy filmet, vagy videoklipet, akkor van gyakorlati haszna. Amúgy valóban csak a rendszer korlátainak vizsgálata.
A két időjárás widget beugratás volt, be is jött, belekötöttél ;o)
Egyébként úgy vannak, hogy az egyik mutaja a helységnevet, ahol vagyok éppen, a pillanatnyi időjárás, a mait és a holnapit.
A másik pedig ötnapos előrejelzést.
Ez a két időjárás program maradt a telefonon, mert ezek adják tapasztalatom szerint a legjobb előrejelzést.
Egyébként annyira nem figyelem, állítgattam és így maradt.
Berakhatnék BÁRMIT a kezdőképernyőre, ez a lényeg!
Azt is lehetne, hogy a megfigyelőkamerák beállított időközönként készült képeit muatató widget-ek lennének ott.
Vagy telerakhatnám programindító fülekkel, így becslésem szerint legalább harmincat már a Lock Screen-ről indíthatnék.
A lényeg, amire rá szeretnék világítani, hogy egy olyan rendszerről beszélünk, amin szinte korlátlanok a lehetőségek, de legfőképpen a hozzáállás miatt messze jobban konfigurálható, mint az iOS.
Természetesen értem, hogy ezt egyesek megpróbálják az iOS előnyeként feltüntetni, merthogy erre nincs mindenkinek szüksége. Amit én értek is, csak azért nyavalygok, hogy ettől még igenis több, amit az Android lehetővé tesz, így szakmai szemmel jobb.