• levente68
    Ok, értem.
    TOP3-mat azért nem tudok mondani, mert rengeteg nagyon jó dolog van és igen nehéz lenne hármat kiemelni.
    50 olyat hamarabb tudnék mondani, amit hajlandó lennék a most fent lévő kb. 400-ból törölni. Pedig az a 400 már egy szelekció eredménye, idő híján csak annyi került vissza rá telepítéskor, meg persze azóta néhány.

Ma fingattam kicsit az egyiket: Super Video Player, ami ablakban játszik video-t, mint az S3. Indítottam kettőt, szépen vitte, aztán az egyikben egy FullHD-t, na akkor már szaggatott, de ha a másik ablakot bezártam, akkor a lebegő ablakban, ahova azért még át is kell méretezze, tökéletesen ment. Majd még kipróbálom, hogy egy lebegő ablakban mellette egy böngésző mit eredményez, csak most a második S2-t készítem elő új ROM-hoz.
    Kérdés: iPhone-on van-e ilyesmi, illetve lehet-e rá ilyet írni?

Mert ez S3 feature-ként ismerős sokaknak, de a Floating Browser szerintem hamarabb volt nekem S2-n.

Az arcfelismeréses balhé jópofa, első béta ICS óta van, tehát messze nem újdonság. Én mondjuk nem használom, kicsit teszteltem csak kb. fél éve. Nálam a Lock Screen-ről 6 alkalmazás indítható, meg két funkció, valamint egy 'idézetek' widget, két időjárás widget és egy status widget figyel ;o)
    De elérhető a Status Bar is. Ebben az a fincsi, hogy bármit onnan használva majd abból kilépve a Lock Screen-re kerül vissza a telefon. Persze ez akárhogy beállítható.