• levente68
    Én is örülök, már csak meg kellene tartanunk ezt a hangnemet és az odafigyelést arra, hogy nem bántani akarjuk egymást, gondolom.

Annyiban továbbra is vitáznék, hogy a hifis hasonlatban nagy a sántítás, mert arra utalok, hogy a 'célgép' általában egyetlen funkció kiszolgálására készül és azt kell 'ultimate' módon végeznie.
    Ezek az okostelefonok pedig multifunkciósak.

§§§§

"Amiben szar, abban az és amíg több ilyen dolog említhető ellene, mint az Android ellen, addig igenis összességében egy bizonyos igényszint felett rosszabb."

Erre még mindig azt tudom mondani, hogy igény kérdése. Én jelenleg több problémát tudok mondani androidra mint iOS-re te meg fordítva. Ez ennyire egyszerű, nincs olyan, hogy alap igazság.
    §§§§§

Pontosan ezt mondom, igény kérdése. Nem azt mondom, hogy legyen igényed arra, amit nem tud, hanem állítom, hogy jobb az, ami összességében jól teljesítve sokkal több funkciót lát el.
    Vannak a funkciók között olyanok, amit igenis az iPhone lát el jobban, de a TELJES értékelésben a sok hiányzó dolog miatt elbukik.
    Jobban zenél az iPhone, sőt a zeneszerkesztő és létrehozó progik is jobbak rá, sőt valóban néhány progi jobb és hamarabb frissül rá, bár ez már változik. Tessék megnézni a Waze-t, de már ugye Primo is van Android-ra, bár az eredete a homályba vész. Lényeg, hogy egy jó programozó által rendesen megírt program ugyanolyan jól fut Android-on és én nem várom, hogy ezeket mind ismerjétek, de azt nagyon kérem, higgyétek el, hogy óriási fejlődés ment végbe és ne ilyen 'pölö', meg 'mondjad a TOP3-t' kötözködés legyen, mert ahogy iPhone-ra sincs TOP3, Android-ra sincs. TOP50-et már szívesen összeállítok, gondolom, neked is könnyebb lenne, mint hármat kiemelni. Ráadásul, meg is írtam pár programot, amik szerintem fontosak, arra meg nem született válasz.
    Azért nem, mert a kérdező szándéka az volt, hogy a TOP3-ba sorolt programokat egyenként lefikázva nyerjen képzeletbeli csatát, viszont a sok közül, amit leírtam, a javát valószínűleg nem ismeri és már nem mélyedt inkább a dologba. Ez nem te voltál, tudom.

Az mondjuk érdekes, hogy több hibát tudsz mondani Android-ra, mint iPhone-ra. Elmondásod szerint rengeteg funkciót még az iPhone-on se használsz, ebből következően kevesebb gondba is futsz bele, ez logikus, ugye. Android-ot meg, ha jól értelmezem pár év vitáit, egy kicsit idegenkedve és ritkán forgatsz. Ez az oka amúgy annak, hogy olyan dolgokat hozol fel ellene, amik csak régen, vagy soha nem is voltak helytállóak. Nagy valószínűséggel több hibát, gondot tártam én fel az Android viszonylag mélyen való túrása közt, mint amennyit te, így hidd el, ha mondom, ezekből sokra megszületett a megoldás és fel kell kötnie a gatyót Apple-nek.