• narumon
    Előszőr is örülök, hogy sikerült higgadtan és normális hangnemben válaszolnod, így van értelme eszmét cserélni.

"tesztelés után állítom valamiről, hogy jó, nem azért, mert azt vettem és akkor már megvédem…"

Ezt pl sokszor az apple nyakába varják, hogy csak védig a tulajok a szar vásárlást. Ez ott dől meg, hogy akkor nem venné meg az újat. Ha én nem lennék maximálisan elégedett az Iphone4-el akkor nem is gondolkodnék azon, hogy az ötöst megvegyem.

"de higgyétek el, nem tartok meg valamit, ami nem vált be."

Ezzel abszolút egyetértek!

"Nagyrészt ezt megválaszoltam, de a példád igenis rossz. Az erősítőd egy célgép egyetlen funkcióval, míg mi itt multifunkciós kütyükről beszélünk, "

Azért a telefon is valamennyire célgép, mert lehet rajta lejátszani filmet, zenét, játékot stb, de ha az alapdolgot nem jól csinálja akkor hiába tudja nagyon jól a többit max konzolnak veszi meg az ember. Én már annyiszor leírtam telefonban nekem az egyik legfontosabb az egyszerű kezelés - ezt kibeszéltük párszor, ez a telefonom hifije ha úgy tetszik :) (Mielőtt belekötnél nem azért mert nem tudnék megtanulni bármit, hanem azért mert ha annyi időm van azt más fontosabb dolgoknak szentelek) pl nem érdekel, hogy a hifim bonyolultabb mint az átlag mert azzal szívesen szarakodok, a telefonommal nem.

"Amiben szar, abban az és amíg több ilyen dolog említhető ellene, mint az Android ellen, addig igenis összességében egy bizonyos igényszint felett rosszabb."

Erre még mindig azt tudom mondani, hogy igény kérdése. Én jelenleg több problémát tudok mondani androidra mint iOS-re te meg fordítva. Ez ennyire egyszerű, nincs olyan, hogy alap igazság.

"Van a Google Android, amit már nem használhat csak az, aki betart pár szabályt, amit a Google megkövetel."

Akkor meg egyszerű, a googlenek meg kell akadályoznia, hogy a kívül eső szoftverek hozzáférjenek a play-hez. És már meg is oldódna a gond, mert egyből minden gyártó kénytelen lenne a google androidot használni.

"Nem trollkodni szeretnék, de itt számos szakmabeli rád szólna: VINYL!!!"

Velük is leállok vitatkozni, mert ez bizony Magyarországon bakelit. Így terjedt el így is fog már maradni. Komoly forumon mindenki vinyl megnevezést használ, de Magyarországon valakinek azt mondod vinyl akkor nem tudja miről beszélsz. Ha mondod neki, hogy bakelit lemez akkor egyből tudja. Még a vaterán is bakelit lemez a menü címe és nem vinyl.

"Sok suttyó, maffiózó, meg felvágó kezében látsz iPhone-t direkt úgy játszva az agyát, hogy mindenki lássa."

Ez most szép lassan átalakul Samsung Note-ra, jó nagy lehet vele villogni. Újabban én a kopasz állatoknál a lesötétített Mercivel ilyeneket látok.