• narumon
    "Eloszor importalnom kell iTunes-ba, ott berakni egy playlist-be, majd azt a playlist-et szinkronizalni a iDevice-szal. Ez szamomra horror. "

Akkor ezek szerint neked is mondok újdonságot :)
    Rakj fel egy zenelejátszó szoftvert ami szimpatikus. Ennek lesz egy saját különbejáratú mappája, amibe csak drag&drop behúzod a zenét. Nem kell importálni, playlisttel szórakozni és szinkronizálni. Csak behúzod amikor elengeded át is másolja és kész.

"(eg. stanza) melyben nem kell importalni a konyvet az iTunesba, de akkor sem tudom iTunes nelkul felmasolni."

Hát igen itunes mindenhez kell. (Kivéve ha mondjuk emailen küldöd el magadnak a könyvet :D)

"En az a tipus vagyok, aki szereti tudni, hogy pontosan hol vannak a filejai ;)"

Node az applenél ez a koncepció lényege, hogy ne szívassák az átlagusert fájlokkal, könyvtárakkal és egyéb idejétmúlt dolgokkal. És nekem pont ez a szimpatikus benne, hogy könnyedén el tudom magyarázni még anyósomnak is a tablet működését és már tudja is használni. Nem kell előtte arra megtanítanom, hogy mi a fájl, mi a könyvtár, stb stb.
    Te azért szereted tudni mert egyébként értesz a gépekhez. Egy orvos, autószerelő, építész vagy akármit mondhatnék nem feltétlenül akar ilyen szinten érteni egy géphez és ez abszolút érthető is.

"Summa summarum, nem lenne ennyi bajom az iTunes-szal, ha nem lennek rakenyszeritve a hasznalatara egyszeru dolgok elintezesehez."

Ebben igazad lehet, bár én már automatikusan indítom akkor is ha csak szétnézek a storeban.