Már szeptemberben jöhet az új iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Egyébként tényleg sokkal jobb lesz neked a szifonon a pajtások között akik csak helyeselnek és veled együtt éltetik az almát. "

Mar eleve ott dol meg az egesz ervrendszered, hogy mar az elejen is mondtam, hogy android telefont hasznalok... bummer.

Amugy megmutatom, hogy hogyan kell kulturaltan cafolni a fenti kijelentesedet:

#79 kommentem: "Szemelyes erintettsegem es a fair-seg jegyeben azert megjegyeznem, hogy Apple fejlesztonek lenni sem az a szanatorium erzes. Ok is szopatjak rendesen az embereket, mind iOS, mind OSX vonalon"

Ez egy olyan ember velemenye, aki csak "helyesel es elteti az almat"?

bosco05
Azért lenne ez nagy húzás a Google-tól, mert pontosan azt a réteget lehetne vele megszerezni, vagy akár visszaszerezni ezzel, aki az átláthatatlanság miatt pártolt el, vagy amiatt alapból nem is vett androidot. Ezek az emberek nagyrészt az iPhone-t választották, mivel nem igen van alternatíva. Azt gondolom, hogy ezek nem a többségében lévõ iPhone vásárlók, de azért elég nagy szelet abból a tortából, ami amúgy is egyre kisebbnek látszik a Samsungé mellett.
narumon
"De megmagyarázzátok a lehetetlent is 😊 Jó hát nem tud BlueTootholni, akkor nem is kell, jó hát nincs FM rádió, de az kinek kell, jó hát."

Hát most írhatnám azt, hogy fordítva is így van? Mert én is írtam pár dolgot de az volt rá a válasz, hogy az nem kell, meg nem úgy van, meg néhány készülék tudja, stb stb. Pontosan ugyanaz megy csak fordítva.
Én errõl már leírtam annyiszor a véleményemet (itt is), nem kívánom újra leírni. Nem magyarázom meg, hogy jók a hiányok csak nem tudok jobbat! Nagy különbség.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

bosco05
Csak az a baj, hogy te magadat szidod és rajtam kéred számon. Tipikus trollság. Én nem mondtam, hogy hazug vagy, te viszont úgy olvasod össze a sorokat, hogy neked a kis agyadban ez álljon össze, aztán meg nekem esel, hogy miért tartalak hazugnak. Inkább arra válaszolj amit írtam, hogy miért jó nyakatekerten iTunes-on keresztül csengõhangot berakni? Valamit linkelj hozzá, mert nem érteni kis butus fejemmel dolgokat nagy iphone kapcsolatban.
narumon
Nem látom, hogy ettõl miért lenne az apple-nek vége. Nézd meg a PC-s vonalat - a windows abszolút egyeduralkodó még az apple az egyik legnagyobb notebook szállító, akkor miért izgatná magát?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

OK.

Te ezt allitod: "Csak egyszerûen nincs idõm itt a sorokat bujkálni, tudom, hogy ezt írtad"

En azt allitom, hogy nem irtam semmi hasonlot.

Tehat szerinted en hazudok ezzel a kijelentesemmel, mivel te tudod, hogy ezt irtam. Amiatt, hogy en negativot nem tudok bizonyitani, ezert neked kene alatamsztanod a te allitasodat, de mivel erre nem vagy hajlando, ezert alaptalanul vadolsz hazugsagagl.

Es most ne menj bele a szemantikaba, hogy szerinted a hazugsag nem ezt jelenti, mivel: "A hazugság valótlanság állítása más(ok) vagy önmagunk félrevezetése céljából." - hu.wikipedia.org/wiki/Hazugság

bosco05
Egyébként tényleg sokkal jobb lesz neked a szifonon a pajtások között akik csak helyeselnek és veled együtt éltetik az almát. Sajnos ti csak ilyen környezetben tudtok arrogancia nélkül társalogni. Az, hogy linkelgetsz ájfon fanatikusok tollából az baromi jó dolog, de a hitelestõl messze van 😊 Egyébként azt is elárulom nem értek annyira az iOS-hez mint te, az is lehet, hogy magához az Androidhoz sem, én user vagyok és azt mondom amit érzek, látok, tapasztalok és az sokszor nem egyezik azzal, mint amit linkelsz, vagy legalább is a hatása nem érzõdik, gondolván itt a sok fejlesztõ ott hagyja az Androidot dologra stb... Ki a f**zomat érdekli ki hagyja ott, ha mindent megkapok amire szükségem van. Te ezen felháborodsz, én viszont mint Android user ebbõl semmit, hangsúlyozom semmit nem érzékelek még akkor sem ha az összes fejlesztõt egyenként bemutatod aki otthagyta a platformot.
bosco05
Mert ugye ez az a sok apró (számomra idegtépõ) hiányosság, vagy nevezhetjük butaságnak, ami miatt egyelõre biztosan nem veszek iPhonet.
bosco05
Ember, te nem vagy tisztában a hazugság fogalmával és a mai nap már másodjára használod teljesen rossz konteksztusban a kifejezést.
bosco05
De egyébként ezt támaszd alá, hogy ellegyünk valamivel délután is. Miért jó az, hogy egy app, vagy egy itunes nélkül nem tudsz közvetlenül a lejátszási listából egy csengõhangot beállítani?
"Csak egyszerûen nincs idõm itt a sorokat bujkálni, tudom, hogy ezt írtad, érzõdik mire utalsz és azt is tudom, hogy most büdös nagy trollkodás amit mûvelsz"

Nem, az a nagy trollkodas, hogy te hazugsaggal vadolsz, amit nem tudsz bizonyitani. Ennel gusztustalanabb dolog nincs. Egy normalis forumon ezert rohadt nagy ban-t kapnal... de lehet, hogy en vagyok a hulye, hogy itt ertelmes vitat varok el olyan emberektol, akik a retorika alapveto szabalyaival nincsenek tisztaban.

bosco05
Csak egyszerûen nincs idõm itt a sorokat bujkálni, tudom, hogy ezt írtad, érzõdik mire utalsz és azt is tudom, hogy most büdös nagy trollkodás amit mûvelsz 😊
Ja, hogy egy vitaban meg arra sem vagy kepes, hogy alatamaszd az allitasaidat?

Akkor hogyan varod el, hogy barki is komolyan vegyen?

bosco05
Nem fogom visszakeresni az elmúlt négy oldalon minden egyes szavadat és egyébként is átcsaptál erõszakos trollkodásba. Elmondtam a véleményemet és pont. A play store-al semmi baj nincs, aki pedig nem bírja a tempót és vagy nem olyan képességû fejlesztõ, az húzzon is. Legalább kevesebb szemét lesz a play store-on, bár a Google az utóbbi idõben egész szépen takarít és kezdenek a dolgok egy remek irányt venni.
"Egyébként linkelhetsz a jövõ hétig is cikkeket arról, hogy mennyi fejlesztõ megy el a platformról, attól még tele van a play store minõségõ appokkal, minden igényt kielégítõen"

Na latod itt vannak hianyosagok a retorikai kepessegeidben. Hol allitottam en azt, hogy nincsenek minosegi app-ok a play store-ban? Pontos idezetet kerek!

En azt allitottam, hogy egyre tobb fejleszto hagyja ott az android platformot kulonbozo problemak miatt, melyet jopar idezettel ala is tamasztottam.

"Jó hát nem tud BlueTootholni, akkor nem is kell, jó hát nincs FM rádió, de az kinek kell, jó hát."

Akkor megegyszer. Hol allitottam ezeket? Idezd a szoveget!

"de azért te csak linkelgetsz meg erõsködsz tovább."

Ember, en legalabb ala tudom tamasztani a kijelenteseimet valamivel! De masok mivel tamasztjak ala? A nagy budos semmivel. Ok axiomakban beszelnek, vagy mi?

btw: VAN bluetooth az iPhone-on, mindossze az OBEX profile-t nem tamogatja az iOS!

bosco05
Továbbá az általad problémának felhozott verziószám hardver és képernyõfelbontás miatt fellépõ problémákat is gond nélkül kiküszöbölik a profi fejlesztõk. Tény, hogy több meló, tény, hogy iPhonera kevesebb nyûg több bevétel, de az is tény, hogy a play store viszont egy olyan piac amire fejleszteni kell, mert ez már a jelen és a jövõ egyaránt. Akkor lesz csak igazán vége az Apple-nek, ha a Google meghúzza a nagyot, nevezetesen, hogy elõírja a gyártóknak azt a verziót amivel telepíthetik a készülékeket, illetve nagyobb hangsúly fektet a Nexus marketingjére és gyártására. Ha elterjed a köztudatban, hogy az egy referenciakészülék és a Samsungot sikerül (pénzzel) meggyõzni, hogy minden újítását abba tegye bele, az Apple felkötheti a nadrágszárat. Ez viszont sajnos még várat magára, de nagyon erre irányulnak a Google törekvései.
bosco05
minõségi*
bosco05
De megmagyarázzátok a lehetetlent is 😊 Jó hát nem tud BlueTootholni, akkor nem is kell, jó hát nincs FM rádió, de az kinek kell, jó hát... Aztán ezt támasztgathatod reggelig. Egyébként linkelhetsz a jövõ hétig is cikkeket arról, hogy mennyi fejlesztõ megy el a platformról, attól még tele van a play store minõségõ appokkal, minden igényt kielégítõen, szóval a gyakorlati oldalon egyáltalán nem tapasztalható pl ez az állításod, de azért te csak linkelgetsz meg erõsködsz tovább.
Bocsánat, természetesen nem neked ment!
" te minden Apple-el kapcsolatos negatív véleményt, vagy visszhangot csak cáfolni tudsz"

En csak azokat cafolom, amik nem valosak. Nem tunik fel, hogy minden allitasomat ala tudom tamasztani bizonyitekokkal? Legyunk oszintek, ez itt keves mas emberrol mondhato el...

bosco05
1. ezeket nem én írtam
2. az anyja meg az apja csinálta nem az Android
3. mi köze egy ember fórumozásának a termék minõségéhez és tudásához?
"Néhány okostelefon fórumon ott vagyok és soha nincs ilyen"

Bementél egy vega étterembe és az asztal közepére szartál egy íves kolbászt, majd miután hangosan rád szólnak közlöd, hogy a vegák milyen bunkók, sok más étterembe jársz ebédelni, és ott nem kiabálnak veled.

"Az iPhone-nal pontosan az volt a cél, hogy a mesüge user is kapjon egy kütyüt ... egyszerûen agyilag kevesek voltak hozzá."
"Egyszerûen nem vagytok elég okosak egy valóban okos telefonhoz."

Hát tudod ha ekkora korlátolt bunkó embert csinál valakibõl az Android, akkor senkinek sem ajánlom jó szívvel...
bosco05
Elõtte is lehetett már tudni Jobs Sony szeretetét, de tényleg ne menjünk bele, mert te minden Apple-el kapcsolatos negatív véleményt, vagy visszhangot csak cáfolni tudsz, elfogadni, vagy átgondolni nem, úgyhogy innentõl teljesen értelmetlen minden kommunikáció a témával kapcsolatban.
Ebbe most ne menjunk bele szerintem... nekem most nem lenne erom a szokasos pontokat ujfent cafolni.

De peldaul ezt a Sony dolgot is teljesen felretajekoztatta a magyar media:

"But it turns out that Sony’s designs may have come after the first iPhone concepts were produced, proving once and for all that great minds think alike, or that it was Sony who copied Apple — not the other way around."

"The most crucial detail of all may be the simple fact that Sony has not sued Apple for design infringement. This could be a sign that Sony does not feel it could present a strong case, which would be bad news for Samsung."

http://www.forbes.com/sites/benzingainsights/2012/07/31/did-apple-really-borrow-sonys-concept-to-produce-the-iphone/

bosco05
Az az ember megjárta a menyországot és a poklot, ráadásul kétszer 😊 Nem semmi figura volt.
bosco05
Egyébként még az tehetett be szegény Jobs lelkének, ahogy Billy annak idején csúnyán átkúrta a fejét.
bosco05
De eddig csak Steve Jobs találta annak, a bíróság többnyire nem tudtommal, de igazából ez nem is érdekel. Pont az az ember ugrál egyébként, aki nyakig volt a Sony cuccokban és ez nem csak a mostani Samsung által benyújtott dokumentumok által nyert bizonyosságot, amolyan köztudott tény, hogy Jobs imádta a Sonyt és irányadónak tartotta. Szóval szerintem elég mókás ez a történet.
narumon
Hehhe, lehet, hogy igazad van én csak azt néztem, hogy ez Iphone4 forma csak kissé laposabb és egy hangyányival nagyobb. Így ránézésre 😊

Nem az a lenyeg, hogy folyamatosan perelgessek egymast, ez senkinek sem jo.
Az lenne a cel, hogy bevetelt realizaljanak a szabadalmaik utan. Ezert is lehetseges az, hogy minden egyes eladott android telefon arabol tobb bevetele van a Microsoft-nak, mint a Google-nek.
Az Apple-Samsung esetben Steve Jobs mar annyira pofatlannak talalta a Samsung modszereit, hogy nem volt hajlando egyezkedni.

bosco05
Persze de ennek mi értelme? Hol az Apple nyer, hol a Samsung, közben pedig egymásból élnek. Elég színjátékszagú a dolog. Így legalább mindkettõ címlapon van állandó jelleggel...
"Ez kb olyan mint ha Henry Ford örökösei perelnék az összes autógyártót, amiért sorozatban gyártanak."

Nevetni fogsz, mar Henry Ford-ot is beperelte George Selden, mivel o szabadalmaztatta a geppel hajtott jarmuvet. A legtobb gyarto fizetett is Selden-nek az altaluk gyartott autok utan, de Ford nem volt hajlando, ezert birosagra mentek, amit vegulis Ford nyert...

Szoval nehogy azt gondold, hogy az ilyen jellegu pereskedes ujkeletu lenne.

"szóval nem is igazán értem ezt az egészet..."

A hozzaszolasodbol tenyleg latszik, hogy nem nagyon kovetted a temat. Csak par kifejezes, aminek nezzel utana: "FRAND license", "cross-licensing", "prior art", "utility patent", "design patent"

Jopar felvetesedre valaszt fogsz kapni.

Mindazonaltal egyre tobben latjak be, hogy a szabadalmi rendszer a mai helyzeteben nem szolgalja a fejlodest. Remeljuk, hogy meg tudjak ugy reformalni, hogy jobban betoltse a szerepet. Az azonban nem az Apple hibaja, hogy ok elnek a torvenyadta jogaikkal. Mint mondtam, ez mar regota igy megy, csak most kapnak ezek nagyobb nyilvanossagot.

bosco05
Naná, de azért az Apple-nek is ott a kockázat, pont az átállás miatt, na meg nem is beszélve arról, hogy nem egyszerû ám ilyen minõségû és ilyen megbízhatóságú beszállítót találni ekkora tételnél.
bosco05
Ez a perelgetés egyébként már szánalmas, mindkét fél részérõl. Az, hogy most a Samsung az Apple Sonyról való másolását bizonygatja, az kb alma szint. Szerintem le kéne nyugodni és fejleszteni. Ez kb olyan mint ha Henry Ford örökösei perelnék az összes autógyártót, amiért sorozatban gyártanak. Teljesen vicc az egész. Ennyi erõvel a Nokia is háboroghatna a Blackberryre, de akár a Samsungra vagy az Apple-re is, mert mindegyik mobiltelefonokat gyárt, amivel telefonálni lehet. Az érintõképernyõt sem az Apple szarta a világra, PDA-k is voltak már ezer évvel az iPhone elõtt, szóval nem is igazán értem ezt az egészet...
bosco05
Én nem levente vagyok 😊 Ezt vele kell megbeszéld.
Szep, szep... de az en szememben ez erosen hajaz a Galaxy S3-ra.

Eleg poenos lenne egy forditott per a Samsung reszerol design patent miatt az Apple ellen 😊

Ebben konnyen tudok neked segiteni 😉

http://www.samsung.com/us/aboutsamsung/ir/corporategovernance/ownershipstructure/IR_OwnershipStructure.html

narumon
Hogy a cikkhez is írjak, nekem ez tetszene mint iphone5:
Koncepció

Nem, nem. Most nem szubjektiv, hanem objektiv dolgokrol beszelek <- see what I did there? 😊

Mi az amiben eddig nem volt igazam?

narumon
Meg nem nagyon néztem még utána de kiváncsi lennék a részvényes körökre. Nem lepõdnék meg ha a Samsung tekintélyes szelete apple nagyrészvényes kezében lenne 😊
Látjuk ezt autógyáraknál, üzletláncoknál is.

narumon
Azért levente elég keményen ilyeneket állított itt mindenkirõl.

"Ezért is nem értik sokan az Apple mérhetetlen perelési hadjáratát 😊"

En elmagyarazom. A Samsung az egy hatalmas konglomerat, ami rengeteg teruleten jelen van. Ennek egyik resze a felvezetogyartas, ami szallit az Apple-nek alkatreszeket. Egy teljesen mas divizio a consumer products terulet, ami viszont konkurenciat jelent az Apple-nek es a kaliforniai ceg vadjai szerint, gusztustalanul masol. Az Apple-nek csak ez utobbival van gondja.

narumon
Hááát azért a Samsung még véletlenül sem szeretne elveszíteni egy ekkora megrendelõt. Ha kenyértörésre vinnék a dolgot azzal egyértelmûen a Samsung járna rosszabbul szerintem. pár milliárdos üzlet elvesztése senkinek sem tenne jót. Az applenek csak az lenne benne a rizikó, hogy zökkenõmentes legyen az átállás.

bosco05
Dehogy 😄 De attól nem vagy hazug. Az ha valaki nem ért veled egyet, az nem egyenlõ azzal, hogy hazudsz és még én vagyok fogalom zavarban 😄
Tehat akkor szerinted eddig mindenben igazam volt?

bosco05
Senki sem mondta, hogy hazudoztál, ne kezdj magaddal beszélgetni 😊
bosco05
Az Apple egyik legnagyobb beszállítója a Samsung, de természetesen nem õk gyártják a készüléket 😊 Jól néznénk ki ha így lenne, de az is tény, hogy a Samsung nélkül nehezebb dolga lenne almáéknak, ugyanis jó pár Samsung leányvállalat is beszállító. Ezért is nem értik sokan az Apple mérhetetlen perelési hadjáratát 😊
De egyebkent adok egy eselyt itt mindenkinek aki ugy gondolja, hogy en itt ossze-vissza hazudoztam es oldalakon keresztul ontottam a megalapozatlan hulyesegeket.

Legyen szives idezzen par ilyen kijelentest es en vallalom, hogy azt tenyekkel es forrasokkal ala fogom tamasztani, ahogy eddig is minden esetben megtettem.

Szoval, mikben allitottam valotlansagot eddig? Pontos idezetet kerek!

bosco05
Hát a minõség az Samsung de a Google le van szerzõdve mindig az adott Nexus gyártásával kapcslatban, így a Google-Samsung páros a legjobb és valahol ez a Nexus. A legfrissebb szoftvert a Google adja (folyamatos frissítésekkel), a telefon minõségét pedig a Samsung, ami Androidos körökben aligha lehetne jobb.
"A Nexust a Samsung gyártja 😊"

Ezen a forumon par elevetemult ember szerint az iPhone-t is 😊

narumon
de nem samsung hanem google. Vagy csak a gyártó számít?