Papichulo#303
Nekem az nem tetszik, hogy ra vagyok kenyszerulva az iTunes-ra. Nem tudom az megtenni, hogy a keszuleken bemasolok egy konyvtarba egy zenei albumot es azt ott meghallgatom. Eloszor importalnom kell iTunes-ba, ott berakni egy playlist-be, majd azt a playlist-et szinkronizalni a iDevice-szal. Ez szamomra horror. Android peldaul tudja mindket modszert. Tudom a Kies-sel is szinkronizalni, ahogy az iTunes-nal van, de ha az android ala mountolok egy uj volumeot, akkor vegignezi azt zenefileok utan es berakja a music library-be automatikusan.
De peldaul egy ebookot sem tudok csak egyszeruen felmasolni az iPad-emre, mivel ezt is eloszor iTunes-ba kell importalni, majd onnan az iPad-re. Tudom, hogy vannak mas ebook olvasok is (eg. stanza) melyben nem kell importalni a konyvet az iTunesba, de akkor sem tudom iTunes nelkul felmasolni.
En az a tipus vagyok, aki szereti tudni, hogy pontosan hol vannak a filejai ;)
OSX-nel meg egyelore eleg lagymatag az AppStore. Rengeteg program nem szerepel benne amit hasznalok es a sandboxing kovetelmeny miatt, tobb fejleszto nem is akarja bevinni az alkalmazasait. Egyetlen elonyet latom, az pedig az automatikus update. A 10.8-tol mar az OS update is innen megy, mig eddig egy kulon Software Update menupont volt a system menuben.
Summa summarum, nem lenne ennyi bajom az iTunes-szal, ha nem lennek rakenyszeritve a hasznalatara egyszeru dolgok elintezesehez...