De ez nem igaz! Nemááá. Hol írtad bárki, hogy tökéletes telefon. Én magam írtam jópár hozzászólással ezelőtt, hogy NEM AZ! Tökéletes telefon nem létezik. Azt is elismerem, hogy hibás is akad közöttük meg el is tud romlani, hiszen elektronikáról beszélünk abból még nem találtak ki olyat ami hibátlan lenne vagy ne romlana el. Itt max arányokról beszélünk! (És olyat sem állított senki, hogy az SGS gyakrabban romlana el - hiszen az is prémium hardver). Amit furcsállok az a te környezetedben aránytalanul sok rossz készülék, amit én elhiszek csak akkor hidd el, hogy én sem hazudok amikor nem láttam még rossz iphonet. Én még 3G-vel kezdtem amit lecseréltem 3GS-re amikor megjelent, a 3G-t megkapta a feleségem, majd amikor kijött a 4 akkor lecseréltem a 3GS-t megkapta feleségem a 3G-t meg eladtuk egy barátnak. Ezek azóta is hibátlanul mennek, csakúgy mint az összes többi iphone-os haver készüléke. Én fagyásokról sem tudok beszámolni, nekem ilyen gondom soha nem volt és ez a fő vonzerő. (Oszt lehet, hogy csak szerencsés vagyok :D). Egyetlen eset volt amikor angliában élő barátom leejtette a telfonját és elment a kép. Kb. 1 óra múlva ott voltunk az store-ban ahol vette, és kb fél óra múlva egy új telefonnal a kezében sétáltunk ki onnan, sürű elnézés kérések (boltvezető) közepette.