• bosco05 #170
    Félre ne érts én nem fikázom. Írtam is, hogy a maga módján jó az iPhone, csak vannak hibái ami miatt nem veszem meg és ha ezeket nem küszöbölik ki, akkor nem is fogom. Maga az Apple politikája az ami a leginkább irritáló, mivel olyan dolgokba szarnak bele, amit a felhasználók kérnek, így én meg olyan készüléket nem kívánok venni ami egy JB-hez képest egyelőre fapad, ráadásul az igényeimet is telibe szarná a gyártó. Ennyi problémám van vele, de ez nem is érdekes, mert aki nem így látja vegyen. Ami idegesít és amiért ennyit írok, hogy nem vagytok hajlandóak semmit hibának elismerni az iPhone-t egy tökéletes készüléknek állítjátok be, pedig közel sem az. Ismerősömnek pár napja forrt fel és kapcsolt ki, másik barátom kettőt vitt vissza mire a harmadikban nem halt meg a GPS illetve a WiFi, másik spanomnak állandóan elment a hangja telefonálás közben, én azt a híres stabilitást sem tapasztaltam, mert nem egyszer kapcsoltak ki mellettem iPhone-t, mert megakadt, szóval nem értem ezt a mérhetetlen istenítést és másik oldalról pedig az android rakás szarnak való beállítását továbbra sem.