-
Csak még mindig fordítva ülsz a lovon. Ugyanis;
"Néhány okostelefon fórumon ott vagyok és soha nincs ilyen, hogy egy hozzá kevésbé értő ugatja meg a többit,"
Ez pontosan így van velem is, én külföldi forumokon vagyok fent leginkább, jellemzően ott mindig értelmes mederben folyik a társalgás és a kérdések.
"Ellenben ITT mindig ilyen narumon, meg M2 félékkel harcolunk, akik állandóan bizonyítékot kérnek, ha meg már ezerszer megkapták, akkor úgy csinálnak, mintha szóba se került volna a téma."
Azért rinyálunk mert egyszer sem kaptuk még meg a bizonyítékot, nemhogy ezerszer! Emlékezz csak vissza a legutóbbi másik forumban SZINTE MINDEN állításod meg lett cáfolva tételesen - tehát nem tudtál bizonyítékot felhozni (csak olyankor mindig eltűnsz a forumról).
"Ezek az emberek mára kinőtték szifongurunak magukat, hiszen a kevés és soha nem változó funkciót olyan ügyesen csinálják már, mint egy betanított majom."
Az a gond, hogy TE gondolod ezt. Attól ez még nem a valóság. Nekem van olyan haverom akinek a napi számítástechnika az iphonet jelenti. Minden funkciót kipróbál, mindenre megoldást keres, százával teszteli az appokat. Attól, hogy te beképzelsz valamit az még nem biztos, hogy úgy is van.
"Egy Android-os telefon mára a gyári ROM-mal ugyanolyan jól kezelhető, mint egy szifon és akinek nincs szüksége a többi funkcióra, nem kell használja."
No látod pontosan itt ülsz fordítva a lovon (és minden cikknél itt van a gond), mert számtalanszor leírtuk már, hogy senki nem mondja az androidra, hogy szar! Elismert és jó oprendszer, barátaim közül is többen használják. DE (és itt a nagy DE), amit nem akarsz elismerni, hogy az iphone is ugyanilyen jól használható, te is valami 3 évvel ezelőtti iOS-hez akarsz hasonlítani, mert többször felhoztál olyan funkciókat ami iphone-on is gond nélkül megoldható, és ebből nekem az jön le, hogy bizony aki le van maradva az te vagy. Valamint - az androidos telefonoknál akár desktop oprendszert is fel lehet hekkelni rá - de ezt ne egy telefonnál vegyük már előnynek. oké?
"Annak persze, aki a barátja Android-os telefonján eltéved, valamint az autóját szervizbe kell vinnie egy izzócseréhez, ezt hiába bizonygatjuk."
Látod megint a rosszindulat süt belőled, mindig teljesen átalakítod a mondatokat amit más leírt. (ahogy tetted M2-ével is). Odaülsz egy másik oprendszer elé akkor bizony el fogsz tévedni és ezen nem segít, hogy tíz perc múlva már nem. Ha nem ragadod ki a szövegkörnyezetből akkor írtam a megszokást, és itt egyébként ha gondolod tarthatunk nyilvános tesztet, de M2-nek megint igaza volt, az androidban mindig 2-3 lépcsőfokkal tovább kell menni. Ez tény. Az izzócseréhez meg annyit, hogy soha nem hangzott el, hogy izzócseréhez szervizbe KELL!! vinnem a kocsit képességbeli hiányosságok miatt. Ezt a puszta képzeleted szüli, vagy a rosszindulatod. Tudod ahhoz, hogy egyek egy jó steaket nem KELL!! étterembe mennem, mert nagyon jót tudok csinálni, de azért szívesen és főleg sűrűbben eszek steaket étteremben mint otthon.
"Aki anno arra a kérdésre, miért nem szinkronizálja WiFi-n a szifonját, mert az Android-ot simán lehet, nem tudott még értelmes választ se adni, de a fröcsögést nem hagyta abba."
Nem tudom ki volt ez vagy megint mire gondolsz - ha rám akkor én már akkor is leírtam én kábelen szinkronizálok. Azt is leírtam miért, max megint a rosszindulat beszél belőled. Azért mert odaülök a gép elé a szifont berakom a bölcsőben és a szinkronizáció automatikusan megtörténik. Miért kéne akkor Wifivel csinálnom ezt? (amit egyébként lehet mielőtt megmagyaráznád, hogy nem lehet). Ez megint egy olyan dolog amibe bele köthetsz de nem érdemes, mert csak hülyén jössz ki belőle.
"Egyszerűen nem vagytok elég okosak egy valóban okos telefonhoz."
Tudjuk, sokszor leírtad már, hogy csak te vagy az okos az okostelefonhoz.
"Nem vagyok zseni, de nekem a WinMo se volt borzalom,"
Ez csak téged minősít és semmi köze tudáshoz.
"Nekem WinMo alatt se okozott gondot a ROM csere, szerintem roppant egyszerű volt és az Android-os telefonon se torpanok meg olyanokon, amik miatt ti annyira ördögöt kiáltotok az Android-ra."
Megint fordítva ülsz a lovon, mert sem M2 sem én nem állítottuk, hogy nem tudjuk megcsinálni ha kell, ha szükséges. Az, hogy nem akarom vele az időmet tölteni az egy másik dolog. Ebben nem tudom mit nem lehet érteni. Amíg csak DOS volt a PC-n azt használtam, jól használtam, de mióta elérhető a Windows és néhány kattintással megoldható az ami DOS alatt nehezen, körülményesen, gépelgetve, batch fájlokat írogatva, azóta Windowst használok, de ez nem jelenti azt, hogy a DOS-t ne tudnám kezelni, csak NEM AKAROM!
"Kár tehát egymásra vesztegetnünk az időt, amit ti nem tudtok agyilag felérni, azt éppen ezért nem is akarjátok."
Valahogy nekem te tűnsz folyamatosan korlátoltnak; ha valaki nem akar szórakozni valamivel mert nincs rá ideje/kedve akkor az szerinted hülye, agyilag zokni, stb. Ebből gondolom én is, hogy nagyon fiatal lehetsz (vagy nagyon furcsa életet élsz). Biztos létezik olyan dolog a világon amire te sajnálod az időt, holott meg tudnád csinálni. Akkor te is hülye vagy?
"Így van ez rendjén, akinek van elég sütnivalója, az Android-ot használ, aki meg zsenge értelmi képességű e téren, az iPhone-t. (Tisztelet a kivételnek, mert van, csak ők nem tépik itt a szájukat.)"
Szerintem meg akinek van elég sütnivalója az el tudja dönteni, hogy mit használ és miért, az összes többi dolog szájtépés még akkor is ha te mondod.
"Persze ezt a tempót ott le kell vetkőzni, mert se XDA-n, se a magyar fórumokon az ilyen nagypofájú ostoba embereket nem tűrik meg nagyon helyesen."
Akkor már csak az a kérdés, hogy te hogy kerültél oda? Vagy mindig más néven újraregisztrálsz. Azt hiszem, hogy általában normális hangnemben folyik a társalgás amíg nem jössz te vagy valamelyik fajtársad aki beböfög valamit (legtöbbször ugye teljesen valótlanságot), amikor erre linket, bizonyítékot bármit kérünk, akkor meg átmegy személyeskedésbe, vagdalózásba, pont mint te itt lentebb.
"Az, hogy ide behányjátok a sületlenségeiteket, senkin nem segít. "
Ki hányt be sületlenséget? Esetleg olvass vissza! Ha mi írtunk valamit akkor ott a link, ellenőrizhető, visszakereshető. Ellenben a ti oldalatokról eddig csak olyanok jöttek, hogy márpedig ez tény mert te mondod, de soha nem jön link, bizonyítás, egyszerűen semmi. Addig pedig - már ne haragudj - de az a sületlenség.
"Jegyezzétek meg, ha féltek megismerni az Android-ot, akkor nem is fog sikerülni, ha meg nem is akarjátok, akkor meg kár itt feszengeni,"
EMBER! ÉBREDJ MÁR FEL! Te vagy itt egy iphone cikk alatt fikázva az iphonet. Nem mi mendtünk egy android forumba megmagyarázni, hogy szar az android (főleg mert én sem gondolom, hogy az). KAPJ a bugyidba és nézd meg egyáltalán hol fröccsögsz mielőtt minket vádolsz meg vele. ÉBRESZTŐ!
"hiszen fingotok nincs róla, csak egymás szájába adtok hamis dolgokat, amit aztán készpénznek vesz másik retard…"
Oké most akkor EBBEN A FÓRUMBAN keress vissza, hogy milyen valótlanságokat írtunk az androidról. Én tudok itt egy csomó mindent mondani milyen valótlanságokat írtatok az iOS-ről, most akkor nézzük mi az ami szerinted nem igaz, ami a fingunk sincs kategória. Gyanítom most fogsz megint eltűnni mint mindig. Ideje megfordulni a lovon és észrevenned, hogy senki nem támadta az androidot, senki nem állított róla semmi valótlan - TE vagy az aki idejön egy iphoneról szóló cikkhez és elkezded ócsárolni a rendszert (tények nélkül), és lehülyézni a felhasználóikat.