558
  • bosco05 #158
    Megmagyarázod a lehetetlent... Szerinted jobb ilyen dolgokat mobilneten küldeni a melletted 1 méterre álló embernek. Ehhez csak gratulálni tudok de komolyan.
  • narumon
    Oké most megkapja a legújabb androiddal. És 3 év múlva is a legfrissebb android lesz neki rajta, akkor amikor megjelenik? Vagy megint az van, hogy várni kell rá, hogy a gyártó akarja-e arra készülékre portolni vagy nem, mikor lesz elérhető, és hogy rakható fel. Itt eddig is ezek a kérdések merültek fel és nem más.
  • bosco05 #156
    De ember basszalak, vedd már észre miről pofázok. Ott álltam mellette és gyorsan kellett... Milyen e-mail??? Ennyire nincs agyad? :D
  • bosco05 #155
    Android esetében sem kell tudnia, csak normális üzletbe kell betérni. Ha ott megkérdezed, hogy mi a legújabb és legjobb okostelefon akkor az SIII-at a Prime-ot, vagy a 4GS-t kúrják eléd. VISZLÁT! Ennyi! Ott sem fogja tudni a delikvens, hogy akkor az most JB, ICS, vagy iOS 5!!! Attól, hogy az Apple csak a csúcskategóriát gyárjta még nem lesz faszább cég! Ha meg valaki annyira paraszt, hogy nem képest ennyit kérdezni a boltban, akkor vegyen is 2.3-at...
  • narumon
    Furcsa, hogy nem hallottál még emailről (Hint: minden komolyabb cég ezt használja szerzdősék ide-oda küldéséhez és nem a BT-t)
  • narumon
    Csak még mindig fordítva ülsz a lovon. Ugyanis;

"Néhány okostelefon fórumon ott vagyok és soha nincs ilyen, hogy egy hozzá kevésbé értő ugatja meg a többit,"

Ez pontosan így van velem is, én külföldi forumokon vagyok fent leginkább, jellemzően ott mindig értelmes mederben folyik a társalgás és a kérdések.

"Ellenben ITT mindig ilyen narumon, meg M2 félékkel harcolunk, akik állandóan bizonyítékot kérnek, ha meg már ezerszer megkapták, akkor úgy csinálnak, mintha szóba se került volna a téma."

Azért rinyálunk mert egyszer sem kaptuk még meg a bizonyítékot, nemhogy ezerszer! Emlékezz csak vissza a legutóbbi másik forumban SZINTE MINDEN állításod meg lett cáfolva tételesen - tehát nem tudtál bizonyítékot felhozni (csak olyankor mindig eltűnsz a forumról).

"Ezek az emberek mára kinőtték szifongurunak magukat, hiszen a kevés és soha nem változó funkciót olyan ügyesen csinálják már, mint egy betanított majom."

Az a gond, hogy TE gondolod ezt. Attól ez még nem a valóság. Nekem van olyan haverom akinek a napi számítástechnika az iphonet jelenti. Minden funkciót kipróbál, mindenre megoldást keres, százával teszteli az appokat. Attól, hogy te beképzelsz valamit az még nem biztos, hogy úgy is van.

"Egy Android-os telefon mára a gyári ROM-mal ugyanolyan jól kezelhető, mint egy szifon és akinek nincs szüksége a többi funkcióra, nem kell használja."

No látod pontosan itt ülsz fordítva a lovon (és minden cikknél itt van a gond), mert számtalanszor leírtuk már, hogy senki nem mondja az androidra, hogy szar! Elismert és jó oprendszer, barátaim közül is többen használják. DE (és itt a nagy DE), amit nem akarsz elismerni, hogy az iphone is ugyanilyen jól használható, te is valami 3 évvel ezelőtti iOS-hez akarsz hasonlítani, mert többször felhoztál olyan funkciókat ami iphone-on is gond nélkül megoldható, és ebből nekem az jön le, hogy bizony aki le van maradva az te vagy. Valamint - az androidos telefonoknál akár desktop oprendszert is fel lehet hekkelni rá - de ezt ne egy telefonnál vegyük már előnynek. oké?

"Annak persze, aki a barátja Android-os telefonján eltéved, valamint az autóját szervizbe kell vinnie egy izzócseréhez, ezt hiába bizonygatjuk."

Látod megint a rosszindulat süt belőled, mindig teljesen átalakítod a mondatokat amit más leírt. (ahogy tetted M2-ével is). Odaülsz egy másik oprendszer elé akkor bizony el fogsz tévedni és ezen nem segít, hogy tíz perc múlva már nem. Ha nem ragadod ki a szövegkörnyezetből akkor írtam a megszokást, és itt egyébként ha gondolod tarthatunk nyilvános tesztet, de M2-nek megint igaza volt, az androidban mindig 2-3 lépcsőfokkal tovább kell menni. Ez tény. Az izzócseréhez meg annyit, hogy soha nem hangzott el, hogy izzócseréhez szervizbe KELL!! vinnem a kocsit képességbeli hiányosságok miatt. Ezt a puszta képzeleted szüli, vagy a rosszindulatod. Tudod ahhoz, hogy egyek egy jó steaket nem KELL!! étterembe mennem, mert nagyon jót tudok csinálni, de azért szívesen és főleg sűrűbben eszek steaket étteremben mint otthon.

"Aki anno arra a kérdésre, miért nem szinkronizálja WiFi-n a szifonját, mert az Android-ot simán lehet, nem tudott még értelmes választ se adni, de a fröcsögést nem hagyta abba."

Nem tudom ki volt ez vagy megint mire gondolsz - ha rám akkor én már akkor is leírtam én kábelen szinkronizálok. Azt is leírtam miért, max megint a rosszindulat beszél belőled. Azért mert odaülök a gép elé a szifont berakom a bölcsőben és a szinkronizáció automatikusan megtörténik. Miért kéne akkor Wifivel csinálnom ezt? (amit egyébként lehet mielőtt megmagyaráznád, hogy nem lehet). Ez megint egy olyan dolog amibe bele köthetsz de nem érdemes, mert csak hülyén jössz ki belőle.

"Egyszerűen nem vagytok elég okosak egy valóban okos telefonhoz."

Tudjuk, sokszor leírtad már, hogy csak te vagy az okos az okostelefonhoz.

"Nem vagyok zseni, de nekem a WinMo se volt borzalom,"

Ez csak téged minősít és semmi köze tudáshoz.

"Nekem WinMo alatt se okozott gondot a ROM csere, szerintem roppant egyszerű volt és az Android-os telefonon se torpanok meg olyanokon, amik miatt ti annyira ördögöt kiáltotok az Android-ra."

Megint fordítva ülsz a lovon, mert sem M2 sem én nem állítottuk, hogy nem tudjuk megcsinálni ha kell, ha szükséges. Az, hogy nem akarom vele az időmet tölteni az egy másik dolog. Ebben nem tudom mit nem lehet érteni. Amíg csak DOS volt a PC-n azt használtam, jól használtam, de mióta elérhető a Windows és néhány kattintással megoldható az ami DOS alatt nehezen, körülményesen, gépelgetve, batch fájlokat írogatva, azóta Windowst használok, de ez nem jelenti azt, hogy a DOS-t ne tudnám kezelni, csak NEM AKAROM!

"Kár tehát egymásra vesztegetnünk az időt, amit ti nem tudtok agyilag felérni, azt éppen ezért nem is akarjátok."

Valahogy nekem te tűnsz folyamatosan korlátoltnak; ha valaki nem akar szórakozni valamivel mert nincs rá ideje/kedve akkor az szerinted hülye, agyilag zokni, stb. Ebből gondolom én is, hogy nagyon fiatal lehetsz (vagy nagyon furcsa életet élsz). Biztos létezik olyan dolog a világon amire te sajnálod az időt, holott meg tudnád csinálni. Akkor te is hülye vagy?

"Így van ez rendjén, akinek van elég sütnivalója, az Android-ot használ, aki meg zsenge értelmi képességű e téren, az iPhone-t. (Tisztelet a kivételnek, mert van, csak ők nem tépik itt a szájukat.)"

Szerintem meg akinek van elég sütnivalója az el tudja dönteni, hogy mit használ és miért, az összes többi dolog szájtépés még akkor is ha te mondod.

"Persze ezt a tempót ott le kell vetkőzni, mert se XDA-n, se a magyar fórumokon az ilyen nagypofájú ostoba embereket nem tűrik meg nagyon helyesen."

Akkor már csak az a kérdés, hogy te hogy kerültél oda? Vagy mindig más néven újraregisztrálsz. Azt hiszem, hogy általában normális hangnemben folyik a társalgás amíg nem jössz te vagy valamelyik fajtársad aki beböfög valamit (legtöbbször ugye teljesen valótlanságot), amikor erre linket, bizonyítékot bármit kérünk, akkor meg átmegy személyeskedésbe, vagdalózásba, pont mint te itt lentebb.

"Az, hogy ide behányjátok a sületlenségeiteket, senkin nem segít. "

Ki hányt be sületlenséget? Esetleg olvass vissza! Ha mi írtunk valamit akkor ott a link, ellenőrizhető, visszakereshető. Ellenben a ti oldalatokról eddig csak olyanok jöttek, hogy márpedig ez tény mert te mondod, de soha nem jön link, bizonyítás, egyszerűen semmi. Addig pedig - már ne haragudj - de az a sületlenség.

"Jegyezzétek meg, ha féltek megismerni az Android-ot, akkor nem is fog sikerülni, ha meg nem is akarjátok, akkor meg kár itt feszengeni,"

EMBER! ÉBREDJ MÁR FEL! Te vagy itt egy iphone cikk alatt fikázva az iphonet. Nem mi mendtünk egy android forumba megmagyarázni, hogy szar az android (főleg mert én sem gondolom, hogy az). KAPJ a bugyidba és nézd meg egyáltalán hol fröccsögsz mielőtt minket vádolsz meg vele. ÉBRESZTŐ!

"hiszen fingotok nincs róla, csak egymás szájába adtok hamis dolgokat, amit aztán készpénznek vesz másik retard…"

Oké most akkor EBBEN A FÓRUMBAN keress vissza, hogy milyen valótlanságokat írtunk az androidról. Én tudok itt egy csomó mindent mondani milyen valótlanságokat írtatok az iOS-ről, most akkor nézzük mi az ami szerinted nem igaz, ami a fingunk sincs kategória. Gyanítom most fogsz megint eltűnni mint mindig. Ideje megfordulni a lovon és észrevenned, hogy senki nem támadta az androidot, senki nem állított róla semmi valótlan - TE vagy az aki idejön egy iphoneról szóló cikkhez és elkezded ócsárolni a rendszert (tények nélkül), és lehülyézni a felhasználóikat.
  • bosco05 #152
    Hát nekem volt már rá példa, hogy nem kis méretű szerződéseket kellett ott helyben átküldeni és bizony bizony kellett az a BT. De legközelebb majd inkább keresgélünk hozzá marketen appot mer az jó!
  • bosco05 #151
    26, BP, És mert arra számítottam, hogy írnak valami értelmeset az új iPhone-ról, mert ahogy írtam is nem vagyok ellene és ha jobb lesz mint az ICS/JB-vel megáldott Samsungok akkor ezt fogom venni. Csupán azt nem bírom szó nélkül hagyni, hogy rengetegen lenézik az Androidot továbbra is, mert még nem láttak ICS-t... A 2.3 a múlt, az is tény, hogy elkúrták, hogy eddig húzták vonták azt a rendszert, de ezek engem se közvetve se közvetlenül nem érintenek ha veszek egy új telefont és ez az amit egyikőtök sem akar megérteni, hanem az Android hibáiban vájkáltok, aminek semmi köze nem lesz ahhoz, ha ne adj isten vennétek egy Prime-ot, vagy egy SIII-at.
  • kakamatyi123
    >mert se XDA-n, se a magyar fórumokon az ilyen nagypofájú ostoba embereket nem >tűrik meg nagyon helyesen.
    Rosz helyen jarsz, ez nem szakmai hanem bulvar forum...
    Itt a lenyeg az EN opprendszerem sokkal jobb mint a tied, bebiii tipusu ovodas szintu frocsogesen van 15 eves atlageletkoru hozzaszolokkal:)
    Mit varsz?:)
    Szakemberkent itt csak pocsekolod az energiad...
  • levente68
    Eltöprengtem, miért van itt ez a felesleges szócsata és miért nincs máshol. Néhány okostelefon fórumon ott vagyok és soha nincs ilyen, hogy egy hozzá kevésbé értő ugatja meg a többit, mert aki nem ért, vagy tud valamit, az kérdez, aztán válaszolunk neki, segítünk, ő meg szépen megköszöni.
    Ellenben ITT mindig ilyen narumon, meg M2 félékkel harcolunk, akik állandóan bizonyítékot kérnek, ha meg már ezerszer megkapták, akkor úgy csinálnak, mintha szóba se került volna a téma.

Le kell szögeznünk, hogy vannak szintek, melyek elérésekor egyes dolgok érthetővé, használhatóvá válnak.

Az iPhone-nal pontosan az volt a cél, hogy a mesüge user is kapjon egy kütyüt, amit elkezelget és ez sokakon segített is a WinMo után, mert egyszerűen agyilag kevesek voltak hozzá.

Ezek az emberek mára kinőtték szifongurunak magukat, hiszen a kevés és soha nem változó funkciót olyan ügyesen csinálják már, mint egy betanított majom. A baj ott kezdődik, hogy nem tudnak és nem is akarnak arról tudni, hogy a világban mi egyéb dolgok milyen szintre fejlődtek. Egy Android-os telefon mára a gyári ROM-mal ugyanolyan jól kezelhető, mint egy szifon és akinek nincs szüksége a többi funkcióra, nem kell használja.
    Azok a hibák, hiányosságok, amik az Android-ot jellemezték, mára megoldást kaptak, így már nem csak funkciógazdagságban, hanem stabilitásban és röccenésmentes működésben is helytáll az Android. Annak persze, aki a barátja Android-os telefonján eltéved, valamint az autóját szervizbe kell vinnie egy izzócseréhez, ezt hiába bizonygatjuk. Aki anno arra a kérdésre, miért nem szinkronizálja WiFi-n a szifonját, mert az Android-ot simán lehet, nem tudott még értelmes választ se adni, de a fröcsögést nem hagyta abba.

Egyszerűen nem vagytok elég okosak egy valóban okos telefonhoz.
    Nincs evvel baj, biztos valami másban jók vagytok, de akkor ott, azon a területen kellene a szátokat tépni.
    Nem vagyok zseni, de nekem a WinMo se volt borzalom, mint nektek és elég ostoba hozzáállás megpróbálni buta tininek beállítani, akinek most van az első telefonja. Néhány telefonberhelésen túl vagyok és valószínűleg sokan még a bilit nyaldosták, mikor az elsőt piszkáltam. Nálam az első mobiltelefon a 450-es Motorola volt, tehát nem ma ismerkedem a dologgal, mint egyesek.
    Nekem WinMo alatt se okozott gondot a ROM csere, szerintem roppant egyszerű volt és az Android-os telefonon se torpanok meg olyanokon, amik miatt ti annyira ördögöt kiáltotok az Android-ra.

Kár tehát egymásra vesztegetnünk az időt, amit ti nem tudtok agyilag felérni, azt éppen ezért nem is akarjátok.

Így van ez rendjén, akinek van elég sütnivalója, az Android-ot használ, aki meg zsenge értelmi képességű e téren, az iPhone-t. (Tisztelet a kivételnek, mert van, csak ők nem tépik itt a szájukat.)

Újra annyit kérek, aki buta hozzá, de tanulná, az egy odavágó fórumon keressen meg engem is akár, de mindegyik telefonnak van több jó fóruma, ahol szívesen segítenek. Persze ezt a tempót ott le kell vetkőzni, mert se XDA-n, se a magyar fórumokon az ilyen nagypofájú ostoba embereket nem tűrik meg nagyon helyesen.

Az, hogy ide behányjátok a sületlenségeiteket, senkin nem segít. Jegyezzétek meg, ha féltek megismerni az Android-ot, akkor nem is fog sikerülni, ha meg nem is akarjátok, akkor meg kár itt feszengeni, adjatok puszikát a szifcsiteknek és go to szifon.com___ ott ugyanez megy az Android esetén, hiszen fingotok nincs róla, csak egymás szájába adtok hamis dolgokat, amit aztán készpénznek vesz másik retard…
  • zola2000
    azért sokan néznek ha nem is teljes filmeket, de youtube videókat mobilon, arra jobb a 16/9, és játékoknál is jobb olyan képaránnyal.
  • M2 #147
    A cikkhez visszatérve, szerintem kizárt, hogy ilyen legyen az új iPhone, a design teljesen átgondolatlan, ronda és nem is illeszkedik az Apple termékekhez. A 16:9 kijelzőaránynak sincs semmi értelme egy telefon esetében, mert nem filmnézésre való.

De ha mégis ilyen lesz, akkor szerintem a bukás borítékolható és az Apple szép lassan elindul a lejtőn.
  • M2 #146
    "Érdekes módon én még egy Android fanatikust se láttam, csak iPhone (és Mac) fanatikusokat."

Csak ezen a topicon van vagy 5 android fanatikus, de persze azt látsz meg amit akarsz.
  • narumon
    "Érdekes módon én még egy Android fanatikust se láttam, csak iPhone (és Mac) fanatikusokat."

Elég itt kicsit visszaolvasnod. Vagy amit levente és bosco csinál az szerinted nem meríti ki ezt a fogalmat?
  • narumon
    Vicces, hogy ismét visszavonulsz amikor tényeket kérnek tőled linkekkel. Neked mindig az a tény ami a kicsi fejedben van. Amikor velem vitázol akkor is én vagyok az aki linkel és source-ot ad meg. Te ilyet soha nem csinálsz csak felhúzod rajta magad. Mindig.
  • sempron07
    Érdekes módon én még egy Android fanatikust se láttam, csak iPhone (és Mac) fanatikusokat.

Valahogy egyikükkel se tudtam szót érteni, mert csak azt szajkózták, hogy mennyire Isten telefon az, miért nem vettem akkoriban ~100.000-ért meg legalább a 3GS-t :), amikor a Motorola Defymet vettem 40.000-ért.
    Kb. 10 indokot felsoroltam, amiért jobb, a válasz az volt, hogy 60.000-rel többért legalább minőséget kaptam volna, és nem csak fost.
    (Idézem: "Hiába a jobb proci, nagyobb memória, kijelző, felbontás, akksi stb., az iOS a 3GS-en akkor is stabilabb." - CSAK MERT :D )

Nekem semmi bajom nem volt az iPhone-nal, de az azt istenítő értetlen és esetlegesen sznob emberek miatt megutáltam a márkát, nem elég, hogy ellene szólnak az épp érvek is.
    Nem akarok én is hülye lenni.

Kapni androidos telefont pár ezer Forintért is. Ezek csak kisebb memóriával, felbontással, csak 1 magos processzorral rendelkeznek kb. mint a drágább társaik, de legalább kapni őket. Van akinek bőven elég az igényéhez.
    Én ha ilyet vettem volna, nem sírnék, hogyha nem lenne kompatibilis az áruházból a legújabb 3D-s játék.
    És szerintem rossz ezt felhozni iphone táborból ellenérvnek az android ellen.
  • narumon
    "és szintén nem tudja mi a különbség az iOS 3, 4 és 5 között... Ugyanaz ám a két dolog, csak máshogy hívják jó reggelt!"

De itt a fő különbség, hogy neki nem is kell tudnia. Mert amit megvesz telefont azon a legújabb rendszer van, és bármikor jön egy új rendszer akkor 1 gombnyomással felteszi, és elolvassa, hogy mik benne az újdonságok. Nem kell sehol utána olvasni, meg azt nézni, hogy majd vajon lesz-e upgrade. Egyszerűen ezzel neki nem kell foglalkoznia.
  • narumon
    "Hányszor lett már ígérve a híres iPhone 5 és még mindig sehol"

He?? Ha valamit lehet tudni akkor az az, hogy az apple mikor adja ki a telefonjait. Kérlek szépen mint eddig mindig az iphone5 szeptember - November között fog kijönni, és soha nem is beszéltek más dátumról.
  • M2 #140
    Jó, az Androidon mindig is több funkció lesz, fejlesztőknek is sokkal több dologhoz enged hozzáférést. De a több funkció bonyolít egy rendszeren, ezért ugyanakkor mindig a használhatóbb telefon az iPhone lesz.

Ki-ki eldönti mire van szüksége:
    Android - sok funkció
    iPhone - sokkal könnyebben használható

Aztán persze mindig jönnek idióták, akik almát akarnak körtével összehasonlítani és akkor szerintük a legjobb telefon ami hatezermilliárdcsilliárd funkciót tud, és mindenki akinek a használhatóság jobban számít az meg sznob.
  • narumon
    "de mára az ICS és főleg a Jelly Bean is elmondhatja ezt magáról, csak tud még 5000 dolgot amit az iOS nem és valószínűleg egyhamar nem is fog"

Ezt mindig írjátok de mondjatok már valami konkrétumot. Engem tényleg érdekel, mert mindig csak jönnek ezek a fantasztikus számok, hogy milyen extrákat tud az android amiket az iOS nem, de még mindig nem tudjuk, hogy milyen csudijó dolgok ezek. Legalább hagy irígykedjünk.
  • M2 #138
    Mellesleg levente68 és bosco05 esetében is árulkodik a hozzászólásaikból, hogy még fiatal gyerekek, fogalmuk sincs az élet dolgairól, mint például egy üzlet működése vagy egy fejlesztés menete.

Találkoztak első telefonjukkal és az internetet használva sikerült ezt-azt beállítani az androidos telefonjukon, ez tök jó, itt kezdődik minden, jött is az első sikerélmény.

Csakhogy ekkor hirtelen fanatikus android hívők lettek, hisz minden más csak rossz lehet. Mint minden fanatikus, a máshogy gondolkodókat, más véleményen levőket megbélyegzi, lesz belőlük sznob, idióta, megvezetett stb.

Másik hozadéka az első sikerélménynek, hogy egyből kiválasztott zseninek hiszik magukat. Ebből a nézetből a valós problémákkal ténylegesen foglalkozó szakemberek buta hülyéknek tűnnek, hisz mit vacakolnak már a számokkal meg egyebekkel.

"A Dunning–Kruger hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább úgy érzi, hogy többet tud más, nála jártasabb embereknél."
  • narumon
    "Az még nincs 2 éves az már "ős"-nek számít?"

Abból a szempontból, hogy nagyon nagyon sok mindent nem tud és ezért cserélni kéne, igen.
  • zola2000
    "BlueTooth, FM Rádió,
    testreszabhatóság, Mp3
    csengőhangá tétele 3.
    program nélkül"

igen, ez tartja még a jó öreg symbia s60v3mat is magasabb szinten, mint az iphone :)
  • M2 #135
    Gyerek még! :-)
  • M2 #134
    Nem szoktam személyeskedni, de te ritka sötét vagy, már bocs.
  • Papichulo
    "kudarcot vallottam"

Valoban. Szinte mindenben. Es az a rossz hir, hogy csunyan... ;)
  • levente68
    JA, NEM JÖVÖK! ELÉG VOLT BELŐLETEK.

Persze, jogotokban áll tartani a frontot további poénokkal.

Csak szólok, hogy nekem kár írnotok már, megpróbáltam újra, kudarcot vallottam, feladom... Ettől nem én maradok buta, hanem ti.
  • M2 #131
    Top3 - várok
  • M2 #130
    "a szint, amit az Android-ra programozás megkövetel, neki magas"
    Nincs olyan, hogy erre vagy arra nagyobb tudás kell. Android portoláshoz nekem pár nap tanulás elég lenne. Csakhogy a fejlesztési folyamatnak nagyon kis részéhez kell programozói tudás, a többi kőkemény robotmunka, mint például tesztelés minden elérhető készüléken. Mit nem lehet ezen érteni?
    Vagy ha a grafikát 2 felbontásra kell megcsinálni, aminek aránya is egyező, az gyorsabb és egyszerűbb, mint 20 féle felbontás/arány mutációra. Szerintem ezt a különbséget még egy laikusnak is meg kellene értenie. Tévedek?

"gyors és biztos profitot akar"
    Mindenki minden esetben azt akar, csak engednie kell belőle.
  • levente68
    Igen, a tied is egy vélemény, ha hülyeség is.

A Play-ben ma is prezentáló fejlesztők akkor meg földönkívüliek, mi?
    Bújj bátran John D. Carmack II seggébe, vagy mögéje, az nem sok mindenen változtat, amíg a többiek ekkora számban ott vannak PLAY-en, meg XDA-n és nem tudva arról, amit te állítasz megcsinálják a dolgokat, addig én röhögök rajtad, hogy hanyadszor linkelsz egy fejlesztőt, nem zúgtál bele, remélem...
  • levente68
    Figyelj, ha nem zavar, leírtam egy rakat alkalmazást, azok között is van ingyenes és egy csomónak van ingyenes változata, ami sokszor bőven elegendő is.

Nem tudok Top3-t mondani, mert TOPSok van, számold össze azokat, amiket írtam és ingyenes, vagy/és van ingyenes változata és megkapod, hogy én hirtelen ott TOP hányat soroltam fel.

Egy a bibi, hogy te nem választ akarsz, mert azt már megkaptad, hanem csak egy kis trollként üzemelsz, légy büszke és az oviban holnap te lehetsz a nap hülyéje megint...

Itt én be is fejeztem, ez a szint már messze alatta van az igényesnek.
  • Papichulo
    Most mar kabare szintu lett az ervelesed, a szemelyeskedesed meg mar csak a vegso vergodesed bizonyiteka, ezert csak egy dolog miatt reagalok:

"némelyik fejlesztő milyen butaságokkal támasztja alá azt az egyszerű tényt, hogy a szint, amit az Android-ra programozás megkövetel, neki magas"

A poen, hogy meg direkt be is linkeltem neked, hogy kicsoda John Carmack, az egyik idezetem forrasa. Ha ezt elolvastad volna, akkor most tudnad, hogy ezzel a kijelentseddel mekkora nagy hulyet csinaltal magadbol :)

Idezek:
    "John D. Carmack II (born August 20, 1970) is an American game programmer and the co-founder of id Software. Carmack was the lead programmer of the id computer games Commander Keen, Wolfenstein 3D, Doom, Quake, Rage and their sequels.

Carmack is best known for his innovations in 3D graphics[...]"
  • M2 #126
    "Top" és "3" - melyiket nem érted?

Top = a szerinted legjobb
    3 = három azaz három, tudod, egy-kettő-három, például 3 A betű: AAA
  • levente68
    Te, mondd, az ugatok-only kategóriát képviseled?

Hány programot írtam le lejjebb?

Ne kötözködj, az csak a butaságodat bizonyítja.

Ha meg olyan okos vagy, akkor mindet, sőt többet is ismersz azon programok közül és el is tudod mondani, miért nem támasztják alá, amit írok, ugye?

Kevés vagy, csak a troll szint a tied.

Papichulo, neked is ugyanezt tudom mondani, te játszod a nagyokost, ha tájékozott lennél, tudnál az ellenpéldákról és azokról, hogy némelyik fejlesztő milyen butaságokkal támasztja alá azt az egyszerű tényt, hogy a szint, amit az Android-ra programozás megkövetel, neki magas, valamint, hogy gyors és biztos profitot akar. Amivel nekem nincs is bajom, csak ne kamuzzon, mert a fajtátok meg itt irkálja a hülyeségeket miatta.

Rengeteg programozó rengeteg profi programot prezentál a PLAY áruházban, talán azért nem találjátok, mert még mindig Market néven keresitek, háháháhá

Szóval, ismét az ostobaságotokat gondoljátok bizonyítéknak a buta beírásaitokra.
    Az csak az ostabaságotokra bizonyíték.

Rendesen fárasztó dolgom van pumpálós kézilámpával próbálkozni ilyen sötét veremben, még derengésig se jutni veletek, itt egy hidrogénbomba se segítene fényt gyújtani, elszívjátok azt, mint egy szupermasszív fekete lyuk, bár az egy csodálatos képződmény, ellentétben veletek. Bár az közös bennetek, hogy amit meg kibocsátotok, az rendesen veszélyes....
  • M2 #124
    "Kár is lenne győzködnöd a tényekkel szemben, erre meg is kértelek."

Milyen tények? Amik a kis buksi fejedben meglapulnak és ettől már ténynek hiszed őket? De bezzeg a programozók bénák és hülyék, mert ezerszám mondják a "tényeid" ellenkezőjét. Gondolom azért mert tudásuk nem mérhető a te hatalmas felhalmozott tudásoddal szemben (1 db ténynek vélt gondolat).
  • Papichulo
    Lehet, hogy tul sokat eltem kulfoldon ezert nem tudok mar normalisan fogalmazni magyarul, de valami okbol keptelen vagy megerteni a mondandomat.

En egy pillanatig sem probaltam bizonyitani, hogy egy android guru lennek es celom sem, hogy azza valjak - van nekem, jobb dolgom is, mintsem ilyenekkel szarjam el. Mas szavakkal: a gep eljen ertem, ne en eljek a gepert...

En mindossze egy sajat peldaval tamasztottam ala azon kijelentesemet, hogy Androidon a root-olas es OS frissites mennyivel bonyolultabb folyamat, mint iOS-en... lost in translation?

De azert orulok, hogy a tobbiben igazat adtal nekem es nem bajlodtal ezek bizonyitekokkal ellatott cafolataval. Csak elertem ma is valamit ;)
  • M2 #122
    'Természetesen értem a megtérülési ráta gondokat, de ez egy mondvacsinált ok"

Bocs de ezen hangosan felröhögtem, akkora dilettáns, hozzá nem értő szöveg. Egyrészt ezek nem gondok, hanem képzeld egy befektetésnél ezzel kezdődik minden. Aztán ha egy induló cégnél jönnél ezekkel a "mondva csinált ok" dologgal, jól szórakoztatnád még a takarítónőt is.

"tekintve hány ezer kitűnő ingyenes program van, amik egyrészt sokkal nagyobb tudást igényelnek, mint egy szifonra rittyentett"

"Ha csak egy ilyen lenne, igazad lenne. Addig azonban, amíg vérprofi programokkal nagy számban tudok példálózni"

Hát rajta, kérem a top3 vérprofi ingyenes alkalmazást.
  • levente68
    """Most nem foglak gyozkodni teged a szakmai elomenetelemmel kapcsolatban, mert vegulis csak 30 eve programozok PIC-ektol kezdve Mainframe-ekig mindent, tehat gondold azt, hogy te mindenben tobbet tudsz nalam es meg John "f***ing" Carmacknal is!"""

Kár is lenne győzködnöd a tényekkel szemben, erre meg is kértelek.

Átlagembernek a szifon hekkelése se megy, kár, hogy tőlem tudod meg, meg a layer-ekről is tőlem hallasz.
    Nem, nem vagyok mindenkinél okosabb, de amit ti összehordtok, az messze alatta van az én tudásszintemnek, ha ez neked fáj, akkor is.
    Sokkal nagyobb elmék szoktak itt posztolni nálam, de okosabbak is, mert ebbe a szélmalomharcba nem keverednek bele, na őrájuk felnézek, de ti az ő kommentjeiket se értékelitek, értelmezitek.
    Ők egy hozzászólásban okosabbakat írnak, mint én itt egész nap és én például iszom a szavaikat. Én képben vagyok, mennyit tudok, és akitől tanulhatok, attól tanulok is.

Arra kérlek, még ismerkedj az Android világával és csak utána ossz észt, mert senkinek nem jó ez így.

Ja, még egy. Nem azt mondtam, hogy nem tudod letölteni a régebbi verziót, hanem kinevettelek azért, mert ez akkora gondot okoz, hogy idecitáltad. Ez egy szóra sem érdemes dolog, bagatell.

De segíts, nekem most van egy gondom: az egyik S2-mön ParanoidAndroid 1.1 AOSP-s ICS fut és gyönyörűen kezeli a külső BT GPS-t, sőt akár a notimat is, vagy akármelyik PC-met GPS forrásként, míg a másikra telepített JB CM10 alapú szintén Paranoid 1.9.2 nem.

Na jó, ez szemétkedés volt, de beljebb csábítanálak ebbe a gyönyörű, bár néha valóban rögös világba egy már inkább haladó problémával.
    Persze, csak majd a Note hatalmas frissítése után.
    Jó, megint genya voltam, igaz.
    Csak annyit akarok érzékeltetni, hogy ahol te már problémát látsz, az a szint simán megvan iPhone-nál is és sokkal mélyebbre lehet hatolni, mire az másnak is problémákat tár elő. Ha 100-as skálán kéne elhelyeznem magunkat, a te gondod úgy 10-nél van, míg szerintem én kb. 40-esig juthattam, tehát semmiképp nem vagyok se guru, se zseni, de minden viszonyítás kérdése. Minél mélyebbre jutok egyébként, annál kisebb a pofám, mert egyre jobban látom, mennyit nem tudok.
    Ez az alázat vezet viszont a tudáshoz, nem a nagyképű böfögések, ami itt a kommentelők súlyos részére jellemző.
    Na, hajrá, tanuljunk! Én nem szégyellem...
  • M2 #120
    "és profi programokat ír sorban"

példákat kérek linkekkel, komolyan érdekel
  • Papichulo
    "Továbbra sem érdekel egy olyan cikk sem, ami a sima tényekkel szembe megy."

Akkor mutass olyan cikkeket, amik a te allaspontodat tamasztjak ala!
    Miert van az, hogy en tenyekkel tudom bizonyitani az allaspontomat, mig te a nagy budos semmivel?

"Igen, vannak ilyen programozók, kerestél ellenpéldát is? Én nem fogok neked és helyetted, mert teljesen szükségtelen."

Nekem a sajat allitasaimat kell bizonyitani, nem a tiedet! Ha a te allitasaidra keresnek forrast, akkor tulajdonkeppen sajat magammal vitatkoznak. Hogy lehet egy ekkora kreten dolgot mar eleve felhozni?